det e fredag som gäller!

vilken underbar dag! vi vaknade klockan åtta imorse & la oss en stund i våran säng & bara mös. jag & barnen...de med varsin välling flaska. idag har matilda varit hemma & det har varit så skönt att inte behöva stressa iväg till förskolan utan man har kunnat gått runt i pyjamas ett bra tag...."me like"
på förmiddagen va vi ute en stund, synd bara att det blåste annars har det varit kanon väder. noah älskar verkligen att gunga, ska vara med överallt. men det gör inget, han e så sätt att ha att göra med så det dära e bara så gulligt!



staffan kom hem riktigt tidigt idag. det va hans sista dag i stockholm så de hade bara packat ihop sina grejer & sen så fick de åka hem. så skönt...man e inte van vid det. lika bra också för jag hade börjat möblera om här hemma så han behövdes som bärhjälp. som han suckade när han kom innanför dörren, "nähä, inte nu igen!!!" så typiskt mig...jag älskar att möblera om...

runt tre tiden kom danne med sina två fina tösar, emilia & ella. & va söta de e! & va kul vi hade! & va de måste göra om det! hoppas hoppas snart!!!






barnen hade så kul att det verkligen syntes!!!




nu har staffan åkte för att handla lite gott till ikväll, vi ska titta på film & bara mysa. barnen sover sedan halv sju!!! trevlig fredag på er alla!!!
puss puss puss

Kommentarer
Postat av: B

Vilka gulliga bilder!:)

Förresten, hur tror du det går för Sverige i Eurovision Song Contest ikväll?^^

Trevlig helg

2009-05-16 @ 16:13:28
URL: http://mynameisbeckaa.blogg.se/
Postat av: lovisaa

åh vad söta dom är :)

2009-05-17 @ 00:01:28
URL: http://lovisaawestby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0