lördag...jippiiie!

vi har precis ätit. jag åt kebab med bröd, staffan åt viking kebab & veronika åt hawaipizza! barnen sover! staffan ska börja måla & jag & veronika ska göra honom sällskap med choklad & jordnötsringar! det ni...nu vet ni det!
hoppas ni får en riktig skön lördag!

& mia... ta det lugnt med spriten!


skojar bara mia...ha det så kul! love you!


älskling! du e bäst, jag älskar dig staffan! bara du orkar med allt jag begär! puss!




hej på er alla

det har varit glest på bloggvärlden idag. jag hade en sån dålig morgon så jag hade ingen lust att skriva om det. det va nästan så jag skrämde mig själv, så otäck va jag! sen så visade det sig att jag hade mens så då klarnade allt för mig.



men nu känns det mycket bättre. jag har varit på stan med matilda & vi har ätit på donkan. det va så mysigt, bara vi två tjejer.




sen så kom kusin veronika & gjorde oss sällskap. hon fick följa med oss hem så vi tog bussen allihopa. matilda somnade med en kaka i handen. så trött va hon!
klockan tre skulle vi till alice & fira hennes 2-årsdag. men matilda sov så vi va lite sena. men som man brukar säga...fint folk kommer alltid sist! he he...
men de va kul på kalaset. skönt att komma ifrån & få massa gott att äta. veronika tog hand om noah så det va bara vi tre som va där. jätte skönt...& matilda skötte sig exemplariskt!!!

här e lite bilder från alice 2-års kalas!


jag & min fina tjej matilda!


här e det massa folk!


pappa magnus har hand om barnen som vanligt!


här vill matilda att jag ska följa med till alice rum för att leka & jag ville bara dricka upp min kaffe!

hörs lite senare igen!
puss & kram

dax att sova! gonatt!


puss på dig veronika!


åh va jag längtar till sommaren!



rachel bilson har länge varit en favorit. hennes stil e så lätt & billig att kopiera. det e verkligen en jag tycker e så snygg, fin & söt, allt på samma gång. hon ska nu bli min första inspiration när det gäller mode!!! kan hon så kan jag!

min fredag i bilder!


jag har gosat med noah poah & han har dreglat en hel del!


min matilda hade två små söta toffsar!


vi väntade på att kusin veronika tillsammans med glass skulle dyka upp!


veronika finklädd som vanligt!


tjejerna lekte för fullt & gosade massor.  " så fint "


jag lagade nyttigt nyttig mat!!!


efter maten va det dax för mera bus & så drack vi kaffe förstås!


matilda åkte rutchkana!


veronika ville mysa lite med noah innan han fick hoppa ner i säng!


& så ville hon mysa lite med matilda innan det va läggdax för henne. här jämför de färgpenslar!


veronika testade att lägga matilda & det gick hur bra som helst. varken hon eller jag eller staffan trodde att det skulle gå men hur fel vi hade! det gick till & med fortare än va det brukar göra för mig! duktiga veronika!


sen så åkte vi iväg till coop & jag handlade med mig hem detta! shit vilken nyttig fredag...5 dagar utan något sött! ja förutom den lilla biten choklad jag åt till kaffet idag...men det va 86% cacao i så det räknas som nyttigt. jag åt endast en ruta, precis som veronika!

noah

åt så klart inte glass utan gröt!

först jätte gnälliga men nu glada!

när vi kom hem från dagiset frågade matilda efter banan. fanns inte! sen så frågade hon efter glass. fanns inte! då bröt helvetet loss. hon la sig på golvet & skrek & skrek & skrek. jag försökte med allt annat men hon skulle just ha banan & glass. noah gnällde jätte mycket under den här tiden...han hade feber & va hungrig. jag visste inte vart jag skulle ta vägen. åh va jobbigt det e ibland. det blir så intensivt så jag står inte ut...vill bara försvinna.
som tur så va kusin veronika på väg hit så jag ringde henne & bad henne köpa med sig glass.
matilda blev jätte glad...både över att se henne & över att hon fick glass!
noah åt massa & sov!
sedan dess har de varit hur glada som helst! de sitter just nu allihopa i matildas rum & leker! & jag passar på & bloggar lite som vanligt!

 idag gjorde jag kycklingwok till oss alla. passade perfekt för veronika som kör gi just nu.
nu ska vi dricka lite kaffe & sen ska jag iväg & handla sig lite mat. passar på när jag ändå ska köra veronika hem. & hon passar på när hon får skjuts!

bilder får ni se på lite senare ikväll...eller imorgon. det beror på när ni går in här & läser!
jag tycker om er...hoppas ni vet det!

inte sant!

sitter här vid datorn & inser att noah har snart sovit i två timmar. det e inte sant! det har aldrig hänt tidigare. eller ja kanske när han va väldigt liten men inte på sistone. jag va tvungen att titta till honom...& han e så söt när han ligger i sin säng & kramar om sin gosefilt giraffen...
hade velat ta ett kort men vågar inte utifall jag väcker honom. det e ganska så skönt att han sover om ni förstår vad jag menar. oftast så sover han bara i någon halv timma & sen så måste han aktiveras så det blir inte så mycket lugn & ro...skulle vilja att han sov längre stunder, lite så där rutinmässigt. matilda sov alltid en förmiddagspass & en eftermiddagspass, det visste man alltid & det va så mycket lättare att bestämma saker med vänner eller göra sånt som man inte kan göra när barnen e vakna, städning osv...

men men...man kan inte få allt här i livet...man får vara glad för det lilla & jag e väldigt glad att jag överhuvudtaget har mina små pluttisar!

älskade fredag!

va jag längtat efter dig!

bara vetskapen om att det e fredag idag gör mig så mycket gladare än vanligt. jag längtar efter att få umgås med familjen & det e så skönt att jag känner mig bättre så jag kan njuta.




fredag morgon!

har precis lämnat matilda på dagis. det e sista gången hon kommer att vara där en fredag. från & med nästa vecka ska hon gå tre dagar i veckan som alla andra. trodde det skulle hjälpa mig om hon fick gå på dagis varje dag men jag tycker jag stressar så mycket bara. nu behöver jag inte passa tider måndagar & fredagar & förhoppningsvis kommer jag iväg oftare på utflykter.

vi mår bättre idag, både jag & noah. så skönt nu inför helgen.
staffan kommer hem tidigt idag, sen ska han iväg & köpa färg så vi kanske börjar redan ikväll med måleriet i vardagsrummet. vi orkar inte vänta till imorgon eller söndag!

gonattis!


torsdag!

nu e det torsdag kväll. jag har snart klarat av fyra hela dagar utan att äta något sött. jag har bara ätit lagad mat & massa frukt till mellanmål. däremot har det inte gått så bra med rökningen. jag e så sugen på saker & ting så det blir oftast att jag röker eller dricker kaffe så fort jag känner mig sötsugen. jobbigt det där!

idag har jag bara varit hemma med barnen & tagit det lugnt. eller ja, lugnt...det vet jag inte direkt om man kan kalla det om man hela tiden tar hand om två bäbisar & plockar & donar & har det...men lugnare än vad jag brukar ha. ipren har hjälpt mig några timmar här & där för annars hade det nog varit väldigt svårt för mig att stå ut med ungarna.
jag kommer ihåg innan man fick barn & man va sjuk, då kunde man ligga i soffan & titta på tv hela dagarna för man orkade inte med någonting...jag saknar det där att inte göra något när jag e sjuk. för nu för tiden spelar det ingen roll om man e sjuk eller inte...barnen måste tas hand om iaf. de kräver lika mycket iaf...

staffan håller på för fullt med väggarna där uppe. jag har möblerat om lite (som vanligt) & i helgen ska jag styla det som jag vill! precis som jag vill. "längtar"

nä nu ska jag ta en kall dusch tror jag...annars lär jag somna ståendes. e såååå trött!


dagens middag!

ikväll lekte jag kock & lagade något helt nytt. spännande!


stekte först 1 lök + paprikamix i några minuter i olivolja.


hade sedan i gogreens chunky taco salsa + creme fraiche + salt & peppar & lät det koka i svagt värme...& under tiden...


kokade jag råris! &...


& stekte kycklingkassler!


tillsammans med lite grönsallad såg det ut så här. jätte nyttigt & jätte gott!


staffan åt med god aptit!


& gav mig godkänd! "me happy"

noah min prins!

va söt han e min noah. vi har haft det så kul. det va ett tag sen det var bara vi två...nu när matilda varit hemma från dagis. men idag har jag kunnat mysa ordentligt. min fina underbara bäbis. va jag älskar honom!





nu e det dax för lite mat...eller mycket mat rättare sagt. jag e såååå hungrig!
trevlig lunch på er!

piggare nu!

lite smink & mycket kaffe gjorde mig piggare...skönt!




morning!

idag e jag trött trött trött. hur trött som helst. natten har varit dålig då jag har hostat & haft mig men också noah som haft svårt att andas. så inatt fick jag ge honom lite ventoline & sedan blev det mycket bättre. han åt massa & imorse åt han upp hela gröten. så jag hoppas han e på bättringsvägen. men han va inte glad imorse, speciellt inte när vi skulle med matilda på dagis. skrek massa så jag fick ont i huvudet. en ipren behövs!

matilda mår iaf bra. hon e på dagis som sagt & staffan e tillbaka på sitt jobb. nu e det väl lite som vanligt igen...

puss puss

 & gonatt mina fina!


ett gammalt kort på mig & matilda!

ensam...åh va skönt!

barnen sover & staffan e iväg & träffar en kompis. det e så tyst här hemma. precis som jag vill ha det. står inte ut med ljud just nu, när jag har ont i mina öron. näsan rinner & hostan påminner sig hela tiden. jobbigt...men som sagt skönt att jag inte behöver göra något just nu. ska bara sitta här i min fotölj & titta på tv & bläddra i nya chic.

min syster va här tidigare ikväll. det va ett tag sen hon va här för hon har varit iväg  på semester. sälen, 1 vecka. lyx! skulle också vilja men det får vi ta nästa år om ekonomin e bättre vill säga.

matilda har verkligen saknat sin moster. hon har nämt henne varje dag & har till & med sjungit om henne. min fina tjej...så kul att hon nu tycker om fler än bara mig. hon som alltid varit så himla mammig.





vi drack te, jag & min syster. e inte förtjust i te alls men jag har hört att det ska vara bra att dricka när man e förkyld så då vart det te för min del. det gick ner!

nu ska jag bre mig en macka & äta en apelsin för jag e hungrig igen...

vill ha!

kollade lite på kläder på nelly.com & gud va snyggt jag hittade. vill ha!!!

Net Band DressGrace Kelly UnderskirtFlare Zip Dress

Chloe PantsEve 5-pocket JeansGrid Jeans

segt segt...

skulle skriva lite till mina vänner på facebook men det gick så segt så jag sket i det. det gick inte ens att skriva, det va precis som om tangentbordet slutat fungera. jag vart så klart nervös så jag va tvungen att testa här...& här verkar det funka...tur "torkar min panna"...jag överlever inte utan min dator!!!

han fick komma hem!

han behövde inte vara kvar på sjukhus. de hade gett honom inhalation (det visste vi att han skulle behöva) & så fick vi som råd att öka på ventolinen till 4 ggr. så det ska vi göra. det e tydligen jätte vanligt att barn som haft rs blir bra mycket sämre varje gång de e sjuka sedan. så han har massa slem som han inte riktigt får upp & därför kräks han...det blir nästan som att kroppen tar över själv. han har inge feber & han e glad så jag ska sluta vara så orolig, för det e inte bra, varken för mig eller mina barn...
men som han låter när han andas...usch...

jag har sovit en stund, det va skönt. nu ska jag laga fläskfile till middag...mumsilimums!!!

åh...

att det alltid ska vara något. nu åkte staffan med noah till barnkliniken. han e så rosslig så vi tycker han borde lyssnas. man e lite orolig efter hans RS. staffan åkte för jag mår inte bra. hoppas bara att han inte e för sjuk så han får ligga på sjukhus igen...det va ju inte så länge sist han va där. usch usch...min lilla plutt. vilken jäkla otur han har!


friska???

jag tar tillbaka det där med att vi va på bättringsvägen! det e vi inte. idag mår vi sämre än nånsin. noah har hostat massor så han kräktes imorse i sin säng. åh min lill plutt.  & matilda hostar hon med.
jag hör inge med vänster öra &  e så täppt i näsan så jag får andas med munnen. jobbigt jobbigt!!!
så staffan får ta hand om oss alla! men det vet jag att han gör, min fina gubbe!

nu ska jag ta en ipren & en kopp kaffe...kanske känns lite bättre snart...


rena spa känslan

kom precis hem från min fina kusin veronika. hon har varit gullig & färgat mitt hår. det va riktigt nice att bli lite ompysslad...hon tog tid på sig & fördelade håret så det vart jämnt & så fönade hon det sen när det va klart..."me like"
jag passade också på & målade mina naglar...i ungefär samma färg som håret, he he...



vi satt & pratade en massa som vanligt (jag pratade, hon lyssnade) & drack kaffe & kedje rökte & lyssnade på musik...
en riktig fin avslut på denna kväll...det hära gör jag om!!! igen & igen & igen!!!!!!



staffan håller på med väggen där uppe...fortfarande..."suck"...att han ska vara så noga...det blir aldrig klart..."suck"
jag orkar nog inte vänta på honom...ska bums i säng...
imorgon ska jag vara själv med barnen...staffan ska tillbaka till jobbet då han känner sig bättre idag...men jag tycker jag blivit sämre. hur det ska gå imorgon visar sig. kanske åker förbi syrran. hon e ju så duktig med mina bäbisar!!!

god natt på er fina!!!
pusselipuss

Mysig dag!

idag har vi haft det mysigt hela familjen. vi har städat lite men tagit det lugnt. & så har vi varit ute med matilda & lekt & jag va iväg på en promenad med båda. skönt skönt!
nu har vi precis ätit mat & alla e nöjda!

matilda leker med vatten

 noah ligger & leker & slappar

 & staffan tar hand om barnen...

medans jag BLOGGAR!

Skönt med prommis!

ja det va verkligen skönt med promenaden. lite kallt men riktigt skönt. jag gick i raskt takt så jag fick upp flåset lite & båda barnen somnade. precis va vi alla behövde!!!


de sover forfarande så jag & staffan sitter & dricker kaffe & tittar på Oprah. det handlar om en mamma i USA som glömde sin dotter i bilen i 8 timmar i 35 graders värme. hon dog! hennes hud hade fallit av kroppen, så så hemskt...helt hemskt...jag tror inte jag skulle kunna leva med mig själv om jag glömde nån av barnen i bilen så de dog.

programmet handlar inte om att döma henne utan om att stanna upp & tänka efter hur stressade vi e!!! vi alla!!! men speciellt mammor!!! det ställs så höga krav på oss(oftast vi som gör det själva) & vi vill så gärna vara så perfekta att vi ibland inte törs inse verkligheten. det e jobbigt...jobbigt att alltid vara på topp. att alltid ha kontrollen. att alltid planera. det blir för mycket ibland.

så tänk på det mina kära vänner...stressa inte ihjäl er! ingen mår bra av det!!!!

Me Idag!

e redo för en promenad med barnen. staffan ska slipa väggen i vardagsrummet så det e lika bra man e iväg. sen så blir det skönt för mig att komma ut & röra mig lite. tillsammans med mp3 blir det nog riktigt kul!!!!




Hello My Darlings!

har ni sovit gott? det har jag gjort!!! barnen sov till åtta & man känner sig relativt utvilad. helt e det nog omöjligt men man får vara glad för det lilla.
vi e på bättringsvägen iaf...bara barnen som fortfarande lite snoriga. men jag ska inte klaga allt för mycket, de har gått så bra hitills...inte för högt feber & inte för mycket gnäll...
ska upp & byta om...idag ska jag inte gå runt i pyjamas även fast jag känner för det. näää...jag känner mig genast mycket piggare så fort jag klätt på mig & fått på mig lite smink...
så vi hörs snart!!!!

här e mina underbara!


Tada!




Hjärnskrynklare?!

ja tidigare idag har jag varit iväg & träffat min psykolog. oj då tänker ni, ännu en galning. men jag skäms inte för att jag träffar en psykolog. varför skulle jag skämmas för att jag e modig & söker hjälp? varför skulle jag skämmas för att jag träffar någon som lyssnar på mig & enbart mig i en timme eller mer? det e ju helt underbart. eller ja...kanske inte alltid men nu för tiden e det.
jag har träffat psykologer så länge jag kan minnas & det har alltid handlad om min barndom & min alkoliserade pappa & min mamma som lämnade mig & bla bla bla...
jag e så trött på att älta det gamla...nu vill jag bara se framåt. jag vill lära mig leva på ett sätt som får mig att må bra. jag vill lära mig att veta hur man handskas med problem...att inte göra det genom att bryta ihop eller skada sig själv...
så nu tränar jag på att tänka på ett kognitivt sätt...att tänka efter innan jag handlar & reflektera...det har jag aldrig varit bra på...

jag tog bilen in till stan. prick halv tre va jag framme. betalade (de hade höjt med 50 kr så nu kostar det 300 kr, inte billigt inte). satte mig i väntrummet & bläddrade i tidningar. en stund lyssnade jag efter tysdnaden & njöt. bara jag satt där med min tidning & väntade. plötsligt somnade jag & vaknade av att en kvinna harklade sig mitt emot mig...he he...jag somnade, bara så där. men det va helt underbart. precis det jag behövde. det räckte gott & väl.
jag bläddrade & bläddrade & insåg snart att jag fått vänta alldeles för länge (jag brukar få vänta minst en kvart varje gång, hon e alltid sen) men nu va det över en halv timme. så jag gick till receptionen & frågade va det va frågan om. då säger hon som jobbar där att om man fått vänta över en halv timme så får man pengarna tillbaka...va???:-)...men stämpeln på högkostnadskortet då...tar ni tillbaka det med frågade jag????
näää, de gör de inte! jag vart super glad. det va verkligen värt väntan.
så nu försöker jag deala med staffan att få köpa mig ett par stövletter nu när jag inte behövde betala för besöket...he he...han e svår den jäkeln...


Snart Lugn & Ro!

vi har ätit middag (köttfärsgryta med svarta bönor) & disken e klar. nu väntar vi bara på att barnen ska somna sedan börjar vår vuxenkväll. inte för att man har så mycket att längta till, bara massa tvätt som ska vikas & sorteras men ändå...det e så skönt när barnen sover. det e jätte kul att vara med dem, jag säger inge annat...men man behöver vara för sig själv också. rensa tankarna lite!

staffan ska börja spackla & riva ner lite tapeter ikväll...i helgen ska det målas. svärmor tar hand om matilda så vi kan göra det i lugn & ro. det ska bli roligt, det va ett tag sen vi gjorde något i huset. så det e dax!

hej svejs så länge!


Alla E Sjuka!

Det e inte ofta vi alla e sjuka samtidigt...det brukar vara i omgångar annars. Men jag måste säga att jag tycker att det e bättre att vi e sjuka allihopa. Förhoppningsvis blir vi friska samtidigt också så slipper det ta sån jäkla tid innan man kan träffa folk.
Idag blir vi bara hemma...Staffan stannade hem från jobbet så det e kul att vara hela familjen på en måndag. Han e just nu iväg med Matilda & köper lite spackel & sånt. Vi ska måla om i vårt vardagsrum på övervåningen. Det ska bli riktigt najs...vi har ju pratat om det sen vi flyttade hit & äntligen blir det av. Hoppas bara vi har råd med det.

Nä nu ska jag laga lite lunch...hörs sen!

Noah 6 Månader Idag!

Min lilla prins...han e 6 månader. Va fort tiden gått. Både bra & dåligt när de gäller honom!!! He he...

Här e han bara några dagar gammal, min plutt!


1 Månad gammal, inte lik sig alls!


2 månader & så söööööt!


Jobbigt att träna på magen ännu...3 månader!


He he...4 månader e han här!


Nu går det undan...5 månader!!!


Jag älskar dig Noah!!!!! 6 månader idag!

Go Natt Till Alla Mina Goa Läsare!

Vi hörs av imorgon igen!!!

& så säger jag bye bye till mina godisar..."snyft"
Vi syns på lördag mina älsklingar!

Imorgon börjar mitt nya liv!

Då tror ni säkert att jag ska börja banta...& det kanske man kan kalla det fast jag vill inte det. För banta för mig e att svälta & det vill jag inte. Utan jag vill hitta ett mönster, ett levnadssätt som passar just mig. Jag vill veta vad lagom e & var jag ska dra gränser.
Jag vill sluta tycka synd om mig själv bara för att jag för länge sen hade en sjukdom som fick mig att må väldigt dåligt. Jag vill sluta tro att jag kan unna mig saker hela tiden bara för att jag för länge sen mådde så dåligt. Jag vill sluta tänka att allt löser sig med tiden. För det kommer det inte att göra. Inte om jag inte gör något själv.
Jag tror aldrig jag vetat vart jag ska dra mina gränser när det gäller någonting. Men nu vill jag ändra på det. Nu vill jag hitta mig själv. Om  jag själv inte finns då får jag hitta ett mönster som passar mig & köra det fullt ut.
Hur som helst så måste jag hitta en balans. Jag kan inte fortsätta övertyga mig själv att jag inte e redo...för det e jag!!!! Jag har två barn som jag dyrkar. & jag har en underbar sambo som jag dyrkar. Jag älskar dem...de e mitt liv. Jag gör det för deras skull men mest för min!!!!

Här e de saker jag vill ändra på från & med imorgon:
1. Sluta röka!
2. Sluta äta godis & sötsaker (förutom på lördagarna)! Vill inte att mina barn ska tro att det e normalt att äta varje dag.
3. Sluta hoppa över måltider (det händer att jag äter godis istället för mat)!
4. Bara äta hemlagat (förutom lördagarna)! För att mina barn behöver bra näring!
5. Sluta tycka synd om mig själv!
6. Börja träna! Motion e alltid bra för kroppen. Det e något som alla mår bra av, i lagom dos förstås!

Tror ni jag fixar det????

Shit vilken tid det tar...

...att göra pannkakor. Jag har hållt på i en timma snart & det e typ halva kvar. Jag skulle ha gjort ugnspannkaka som jag tänkte från början...


Nu e vi tillbax!...

...efter en lång promenad hela familjen. Det va så skönt när man väl kom ut. Vädret va väl inge vidare, man såg knappt 10 meter från en...det va så dimmigt. Det gick inte ens att ta kort men det va friskt & det gjorde oss gott!!!

Nu ska jag laga pannkakor till mina älsklingar...& till mig själv förståss!!!!

Puss Puss

Så nu tillbaka till en tråkig söndag!


Förresten...

...filmen igår va...hur ska man säga...inte för en 11 åring som det stod iaf. Det va rätt naket hela filmen & mycket tuttar va det....he he...Staffan älskade den iaf. När jag frågade varför så sa han att det va en bra handling...ja eller hur...
Nä men den va bra...tyckte jag med!

Hej Svejs!

Idag e det en sån där dag när man bara vill stanna hemma & ta det lugnt. Båda barnen e lite rossliga tyvärr & inte e dem så värst glada men det funkar när vi båda e hemma. Staffan har städat på övervåningen & jag har tagit köket "svetten rann".
Sen så ska vi tvätta ikväll...eller ja, Staffan ska tvätta men det finns säkert massa annat jag kommer att få göra.
Just nu sover en av barnen & vi ska väl försöka få den andra att sova. Men det brukar vara lite svårt, madame vill inte sova. Inte försn hon somnar själv...igår hade hon somnat sittandes på fotöljen, he he...helt utslagen, kvart i tre.

Idag upptäckte jag att jag hade bara en cigg kvar i peketet. Jag har inte rökt ännu & jag e så röksugen. Jag har tänkt att jag skulle försöka sluta helt & hållet den 1 januari men det har inte gått så bra som ni säkert har märkt. Men sen då när Matilda härmade mig med en penna har jag haft motivation...jag vill verkligen inte att mina barn ska härma mig eller minnas mig med en cigg i handen. Inte så värst trevligt....
Sen så tycker jag inte att det funkar att säga till sitt barn att sluta röka eller att den absolut inte får börja röka om man som förälder röker själv...dubbelmoral kallas det! Det listar nog ut barnet ganska så snabbt! Så det e väl lika bra att jag slutar nu...det händer att 9 åringar börjar röka & Matilda e snart där. Uschhh...hoppas aldrig hon fastnar för skiten!!!!!

Nä nog tjat om det...jag ska försöka piggna till lite mer med en extra kopp kaffe & sen så ska jag väl göra något vettigt här hemma. Vi ska försöka komma iväg på en promenad så barnen får lite friskt luft...
Så hej på en stund!

Nattis på er!

Nu e det dax för mig att sluta blogga & umgås lite med min älskling! Vi har inte setts så mycket idag så vi behöver mysa & lata oss i soffan. Men man måste ha något att tugga på så ikväll blir det...

POPCORN!!!!!

Filmen vi ska titta på heter "Sanna Lögner"! Det verkar handla om tuttar så Staffan lär nog tycka om den iaf...

Fin sminkning!

mikas
mun

Ni får avgöra själva va ni tycker!!!!


Idag Lördag!

Idag tog jag bussen in till stan. Det e sällan jag gör det utan barnvagn så det va lite ovant. Man kände sig lite naken så där. Men det gick bra. Jag tog fram pengarna innan jag hoppade på bussen men busschaufören saknade en krona. De hade tydlige höjt det...som om det inte va för dyrt redan. Det hade varit billigare för mig att ta bilen men det va så skönt att slippa tänka på var man skulle parkera & så va det skönt att sitta att & drömma sig lite ensammen...

Ja skönt va det...iaf fram till Ekeby. En gubbe med rullator hoppade på & ställde sin rullator där den ska stå men kommer & sätter sig bredvid mig fast det fanns andra lediga platser bredvid. Han stank "gamling" & inte nog med det så va han alkoholist. Jag tryckte mig i fönstret & försökte att inte dra för djupa andetag men det va omöjligt att inte känna hans stank. & så hostade han massor också...bläää....Jag hoppade av så fort jag bara kunde när vi va framme på stan & andades in frisk luft! Åh det va skönt!

Träffade Mia på Wedins. Hon va lika fin som vanligt! Sen så gick vi direkt till Waynes Coffe & satte oss vid fönstren. Det va mysigt, riktigt mysigt. Bara vi, utan barn & utan män. Det borde vi göra varje lördag Mia!!!! He he..."stalker"


Det blev ingen riktig lunch för min del (Mia skulle äta hos sin svärmor klockan tre så) så vi fikade bara. Jag tog en scones med filadelfia ost & sylt. Mmmm... det slank ner ordentligt.



Sen så kom min fina kusin Veronika & gjorde oss sällskap. Hon va duktig & åt en ordentlig & frisk lunch...KYCKLINGSALLAD!



& så drack hon massa kaffe som oss andra mindre duktiga!

Mia lämnade oss vid tre så jag & kusin gick runt lite på stan. Veronika köpte en jätte fin klänning som hon ska ha när jag fyller år...så ni får se det då! & jag köpte mig en tröja på Gina som jag tänkte ha på min fördelsedag så ni får se det då!
Sen så fikade vi med Bonnie, hennes syster & Halima en stund innan jag va tvungen att ge mig iväg hem till barnen.

Kvart över fyra bussen tog jag. Den här gången satte jag mig långt bak i bussen så jag inte skulle hamna bredvid en illaluktande gubbig alkoholist.
Men istället fick jag sitta bredvid en gubbe med tvångstankar. Han gick på sist av alla...& kunde inte bestämma sig vart han skulle sitta (det va proppfullt i bussen). Han satte sig bredvid en äldre dam & så reste han sig & så satte han sig & reste han sig & så satte han sig...jag räknade..det va fyra gånger. Sen så tittade han på sitt busskort & kände det med tummen fyra gånger exakt. Sedan stoppade han ner den i fickan & kände efter fyra gånger. Gud va jobbigt det måste vara att ha tvångstankar. Han såg så stissig ut...stackars han! Han tittade sig omkring precis som om han va rädd eller något & jag log mot honom & han log tillbaka men väldigt stelt. Han blev nog rätt förvånad. Men jag e som jag e!!!!

Väl hemma hade svärmor kommit för att hälsa på. & jag va såååå hungrig! Jag skulle ställa mig & laga mat men jag mådde illa av hungern så svärmor föreslog att vi skulle beställa mat. Först så tänkte jag..."idag igen, vi åt ju igår" men när man e så hungrig som jag va så skulle man äta vad som helst. & en kebab med bröd satt riktigt fint. & så en fanta till det. Mmmm...skön avslutning på denna underbara dag! Förutom vädret då...trodde imorse det skulle bli fint med det har bara varit slaskigt!!!
Nä nu ska jag lägga Matilda! Vi hörs om en stund!

PusseliPuss


God Morgon Lördag!

Ja visst e det kul att det e lördag idag. Jag har iaf längtat efter lördag. Det e så skönt att hela familjen e hemma. & så snöar det idag. Va mer kan man önska sig?
Jag har också fått sova någorlunda bra i natt. Visserligen känner jag mig trött men vem gör inte det klockan åtta på morgonen!!! Behöver ta en kall dusch sen e jag igång...hoppas det iaf.

Matilda sitter & leker för sig själv för en gångs skull. Det va länge sen hon gjorde det...hon e så sällskapssjuk så man får sitta i henne rum för det mesta. Hon skulle behöva bli mer självständig hon...

Idag ska jag luncha med Mia på stan! "längtar"...

Nä nu ska det drickas kaffe som vanligt...

& kanske rökas...:-(


God Natt!

Nu säger jag god natt till alla mina underbara läsare! För nu ska jag & älsklingen titta på film & mysa i soffan!!!! "längtat"...
Men vi hörs imorgon igen juh...
PusseliPuss!

Chocolate Shoes!


Rullen Va Ingen Höjdare!

Nää...det va det värsta jag ätit på länge faktiskt. Det va...hur ska jag säga...såsig! Så där flott så man mår illa. Men Staffan gick det bra för att äta upp hela. & jag va glad för jag fick ta av hans kebab pizza istället! "mätt & belåten"..."kanske lite för mycket men det hör till!!!"

Idag Har Jag Nog Myst Sönder Mina Bäbisar!





Nädå, man kan aldrig älska sina barn för mycket!!!!

Fredagsmys!

Ja nu e det fredag & det firar vi med snabbmat. Staffan har precis åkt iväg för att hämta. Jag har beställt ost/räk-rulle. Har aldrig ätit det förut så jag hoppas på att det e gott.
& så har han köpt massa godis till mig så ikväll ska vi bara mysa & ta det lugnt. Om barnen tillåter det vill säga....

Fortfarande seg...

Ja idag e jag bara seg...helt & hållet. Jag har fortfarande pyjamas på mig & jag har inte ens lust att byta om. Konstigt...idag e det ju fredag. Då borde jag vara glad...nu e helgen här. & Staffan ska vara hemma & underlätta för mig. Men jag känner mig sååå trött!!!
Fick inte sova mycket i natt. Matilda vaknade flera gånger & va ledsen & Noah hostade & rosslade så jag fick inte en blund stund...

Noah känns lite rosslig som sagt så jag ringde till rådghivningen & vi kom överrens att jag skulle ge honom Ventoline som ska hjälpa honom att göra sig av med slem. Sen RS viruset e jag så orolig att han ska bli dålig igen...men jag behövde inte vara det enligt henne. Han lär nog inte få det igen...men symptomen kan likna det vid alla förkylningsvbesvär. Så jag får ha uppsyn helt enkelt...det e min roll som mamma.

Nä nu ska jag försöka läsa lite i Kuriren. Känns inte som jag har något vettigt att skriva om ändå...& ni e säkert trötta på att höra mig klaga...
Så jag hör av mig så fort jag känner mig gladare igen!!!!

Puss Puss Puss


Idag känner jag mig så här!


Natt Natti


Vår vuxenkväll började bra men slutade sorgligt!

Ikväll har jag & Staffan (för en gångs skull) hamnat i soffan båda två. Det e sällan det händer sen jag började blogga. Jag fastnar bloggandet & vips så e klockan tolv på natten (för det mesta). & Staffan har redan gått & lagt sig! 
Men ikväll ville Staffan låna datorn & titta på bilar & sen så låg vi kvar i soffan en stund. Jag ihopkuren med en filt lutad mot hans axel & njöt.

Kolla in mina skelis ögon, he he...

Men sen till det tråkiga...
Matilda vaknade & va jätte ledsen. Jätte jätte ledsen. Så ledsen har jag aldrig sett henne förut. Hon vägrade berätta va det berodde på...men jag fick en känsla av att hon va rädd. Ja vet inte vad som håller på att hända...hon har börjat se saker. Eller drömma...vet inte men det e läskigt. & så hatar jag att se min sessa ledsen. Det värkte i mitt hjärta så jag trodde jag skulle svimma. Jag e så känslig när det gäller mina barn...tror att de ska dö för minsta lilla.
Inatt lär jag gå upp många gånger för att titta till henne... e så orolig så nu. Vill bara veta va det berodde på att hon va ledsen...
Det tog en timma innan jag fick henne till att somna igen...& nu hoppas jag bara att hon ska sova & må bra.
"mamma älskar dig så oändligt mycket mer än bara älskar dig Matilda!!!!"

God Natt Till Er Alla Andra!!!!

Mycket bajsande ikväll!

Matilda va så duktig idag. Hon sa till innan att hon ville bajsa i pottan. Hurra tänkte vi. Så Staffan skulle hjälpa henne för jag höll precis & gjorde Noah färdig för natten. Men tanken va god...för hon hann aldrig till pottan. Tydligen inte...för när Staffan drog ner blöjan så kom det lite bajs överallt. He he...jag skrattade så tårarna rann.
Men vissa straffar gud på en gång...för när jag vände mig om & tittade på Noah så hade han också bajsat...i handuken. Så jag fick så klart torka upp det & sedan när jag skulle slänga det kom det på mina händer & på dörren & på kläderna...det va rena bajsfestet...he he...(inte så värst kul kanske för er att läsa sånt).

Men det va inte över ännu...när jag torkar Noah så kommer det mera. Så jag fick torka ännu mer & det kom ännu mera bajs & jag fick torka ännu en gång så kom det mer ändå. Det kändes som det aldrig skulle ta slut. Hur mycket kan en liten bäbis bajsa egentligen? Han hade ju redan bajsat två gånger innan...
Hur som helst...nu va det Staffan som skrattade istället..."mindre kul"

Äntligen fick jag barnen i säng!

Ja det va inte det lättaste att få barnen i säng ikväll. Iaf inte Noah. Han va jätte trött redan vid sex (som han brukar) så jag la honom halv sju men kort stund efter blev han så här pigg & glad!



Men snart började han skrika...eller ja, han grät. Det lät precis som han hade ont eller något. Men det kom så plötsligt... Kände att han va lite varm så jag tog tempen & det visade sig att han hade feber. Nu hoppas jag bara att det beror på tänder & inte på sjukdom. Det va ju inte så länge sen ha va sjuk & låg på sjukhus...hur mycket ska han behöva tåla egentligen????
Men till slut så blev han lugn & vi satt & tittade på tv en stund. Jag, Matilda & Noah. Staffan va tvungen att åka till kusinen med hennes byrå.
Så klockan åtta fick jag dem båda i säng. Mycket senare än va jag brukar...iaf Noah!!!


Min plutt. Gav honom en servett med flytande alvedon på så han fick tugga lite utifall han har tänder på g!

& tidigare idag hade vi grannarna Stina & Alice på en kort visit. Det va trevligt!!!
Tjejerna kom bra överrens...det va bara Matilda som skrek lite för mycket & för högt & för gällt. Uschh...det e så man får ont i huvudet! Hur ska jag stå ut???


Alice & mamma Stina!

Nu ska jag läsa lite bloggar som vanligt & försöka komma i säng tidigt!



Strul med korten som ni märker!

Här e Nicole!


& här e mina bäbisar!

Eftermiddag!

Nu har Nicole åkt hem "tråkigt".
Det va så kul att umgås med henne idag, även fast vi inte träffats på länge så kändes det som vi träffas jämt. Vi e båda så pratglada & jag älskar att lyssna på henne. Sen e hon så jäkla fin...
Nu hoppas jag inte att det ska dröja lika länge innan vi träffs igen!!!


Nicole! <3


Nicole & Jag!

Hon tog hand om Noah när jag skulle hämta Matilda på dagis så jag slapp kånka med honom också. Så skönt...när jag kom hem hade hon fått honom att sova...ännu skönare. He he...duktiga Nicole!

Nu ska jag umgås med Matilda. Hon e så sällskapssjuk "som en annan" så hon springer bara runt & skriker om man inte sätter sig ner med henne...vi ska ligga på samma nivå vet ni!

Tur jag hann mysa lite med Noah innan Matilda kom hem. Det e lite jobbigt det där...att räcka till båda. Man vill båda lika väl men det e inte alltid så lätt att vara med en när den andra skriker. Åh...



Mina bäbisar!


Snart kommer Staffan hem "längtar så in helsike"

God Morgon Alla Underbara!

Idag e jag pigg. Har fått sovit hela natten & ända fram till åtta. "me happy"
Hoppas ni alla också fått sova gott!!!

Snart kommer min fina Nicole hit. Ska bli sååå kul att träffa henne, det va sååå länge sen sist vi sågs.

Så vi får höras lite senare! Puss till er alla!

Dröm Vackra Drömmar!


Älskade barn!

Idag har vi bara varit hemma & lekt en massa. Jag har inte ens haft tv:n på...jag har bara varit med barnen & givit den uppmärksamhet de behöver, speciellt lill madame.






Det finns inge bättre än när alla barnen e nöjda & glada! "me like"

Idag Älskar Jag Mina Barn Mer Än Nånsin!!!

Idag har jag pratat med en gammal vän till mig. Carro som numera bor i USA. Hon ringde mig & vi pratade en bra stund. Det va bra att hon ringde för jag velat ringt henne så länge men inte vågat...har inte vetat vad jag skulle säga..

Jo för hon har varit med om någonting ingen ska behöva vara med om...hon har förlorat sitt barn.
Hon hann hålla i honom nästan en halv timma innan hans kropp gav upp & han blundade för evigt. Aiden...hennes prins. Gud det e bara så hemskt. Varför måste sånt här hända?
Vi grät båda två...det gjorde bara så ont när hon berättade hur allt gick till...

Jag kan inte helt veta hur det känns att förlora sitt barn men jag kan föreställa mig att det gör jävligt ont. Bara tanken på att det skulle hända något mina barn får mig att tappa andan. Jag kan inte leva utan mina barn...de e mitt liv!

Hur skulle jag kunna leva utan dem när de e dem som jag lever för???
Hur skulle jag kunna leva utan dem när de e dem som ger mig glädje???
Hur skulle jag kunna leva utan dem när de e dem som ger mig hopp???
Hur skulle jag kunna leva utan dem när de e dem som gjort mig till en mamma???
Om jag inte e en mamma...vad e jad då???

Äntligen känner jag hopp för mitt liv & jag kan inte tänka mig tanken att något/någon skulle vilja ta det ifrån mig.
Jag älskar mina barn...nu & för evigt! Jag uppskattar mina barn...nu & för evigt! Även om jag kan låta missnöjd & arg så älskar jag mina barn...över allt annat!!!
Mina underbara mirakel!!!!

(Carro min vän...du finns i mina tankar!!!)




Mums Va Gott Det E Med Mat!

Staffan kom hem för en stund sen & vi har precis ätit mat. Jag lagade spaghetti & köttfärssås & det va sååå gott! Idag lyxade jag till det med lite grädde också...& det va som pricket över i:t.

Snart ska vi lägga vår lill gubbe & sen ska jag blogga på riktigt!!!

Hörs sen!

Titta Va Prickar!

Jag bara älskar allt som har med prickar att göra. Titta vilka fina grejer jag hittade på Elle.se!












Nu Dog Min Tv!

"arg" & "ledsen"


Visste Inte Att Det Gick Att Bota Autism!

Sitter & tittar på Oprah & det pratar om mammakrigare...hur man aldrig ska ge upp som mamma, hur svårt det än är. Att alltid längta framåt & se det ljusa punkten i allt det mörka.
Men så pratar de också om att det går att bota autism...nu har jag inte sett hela programmet men det va verkligen något nytt som jag fick lära mig idag. Måste nog googla lite om det...nyfiken på om det e sant.

Jim Carreys brutta Jenny McCarthy hade tydligen en son som hade autism men som inte längre har det...



Blogga!

Jag älskar verkligen att läsa bloggar...jag har hittat något som jag verkligen älskar. Sen så älskar jag att blogga själv...& så blir jag såååå glad när jag ser att så många e inne & läser min blogg varje dag. Tack alla underbara!

Idag känner jag mig lite seg...känns nästan som det e fredag & man e slutkörd. Men det e många dagar kvar dit...& jag vet inte hur jag ska orka. Jag passade på & sminkade mig lite när Noah sov så jag känner mig lite piggare iaf...än va jag gjorde imorse. Tänk va lite smink på facet kan göra...






Lill lördag!

Matilda e på dagis (som vanligt), Noash sover (som vanligt) & jag ska umgås med mina bästa vänner (som vanligt)

Kaffe & Tv!!!


Natti Natti!


...mmmmm...


Bilder från idag!










Carro & Ella På Besök!

Idag ha Carro min vän & hennes söta Ella varit här nästan hela dagen. Det har varit hur kul som helst. Det e inte ofta vi träffas så det e bra att hon e kvar här länge när vi väl gör det. Hon har busat med Matilda massor & tagit hand om alla barnen när jag behövet göra någe annat ( som röka, fy).
Hennes lilla Ella vägrade sova men va hur nöjd som helst. Aldrig varit med om en unge som kan vara vaken så länge & inte ens gnälla för det...
Min Noah orkar knappt vara vaken en timma...sen måste han sova, annars skriker han bara.

Idag lagade jag fisk med pesto, mandel & grädde. Till det gjorde jag även en risotto. & så åt vi massa knäckebröd också. Mums...gott va det! Carro va så klart kvar & fick smaka hon också. Ella satt & tittade på tillsammans med Noah.

Nu e Staffan iväg & handlar lite mat & jag tänkte passa på att läsa lite bloggar "beroende".

Så seg datorn e...får lägga ut bilder senare!!!

  

Nu Måste Jag Nog Sluta Röka...

...för Matilda härmar mig just nu & hon låter "mmmmm"...Inte bra!

Nu Måste Jag Nog Sluta Röka...

...för Matilda härmar mig just nu & hon låter "mmmmm"...Inte bra!

Läskigt!

Glömde att berätta nåde tråkigt som hände igår. Hade hämtat Matilda på dagis & vi hamnade som oftast precis innaför dörren. Efter att jag tagit av dem ytterkläderna så satt vi kvar & båda fick sitta i mitt knä & de fick låtsas att de satt på en häst & red. Det tycker Matilda e jätte kul...speciellt när jag låter som en också.
Hur som helst...helt plötsligt börjar Matilda stirra in i vårat sovrum & hon såg ut precis som hon hade sett ett spöke. Aldrig sett henne så blek. Hon såg riktigt rädd ut...så där så hon skrämde mig också.
Jag frågade va det va & om hon såg någe men hon bara grät & försökte vifta bort det...
"ova" "ova"...det va det enda hon sa. Jag tyckte det va så läskigt men jag va ju tvungen att säga att hon inte behövde vara rädd för något så jag gick in i vårat sovrum & tände så hon såg att det inte fanns något där. Men hon skrek efter mig...
Jag drog ner perssenerna (hoppades på att hon såg någe utnaför) & hon blev lite lugnare. Men hon vägrade gå in där sen...& jag vet fortfarande inte va det va hon blev rädd för.

Det komiska i det här e nog att när vi va & hälsade på hos Sofie, Tobbe & Ella så fick vi veta att Ella också sett något i deras källare. När de flyttat in i nya huset så stod hon en dag, tittade neråt trappan & sa "olle". Sen visade det sig att gubben som hade byggt huset hette Olle. Läskigt!

God Morgon Tisdag!

Imorse vaknade vi klockan åtta igen. Det e jätte skönt, vill inte säga någe annat men det blir bara så stressigt för mig. Jag vill komma med Matilda till dagis i tid så hon får vara där så mycket som möjligt & jag får lite lugn & ro så mycket som det e möjligt. Så idag sprang jag runt här som galning. Lite då & då kunde jag bli lite smått irriterad på lill tjejen (vilket jag ångrar just nu) & jag hann varken äta frukost eller ge Naoh frukost. Men det gjorde inge för han va glad iaf.

Han vill inte längre ligga i vagnen & jag tycker han e fortfarande lite för liten för att sitta uppe så idag orkade jag inte bråka utan tog honom i bärselen (det älskar han). Synd att det blåste lite...
Matilda fick jag dra i handen för hon gick såååååå sakta...

Nu sover Noah & jag har precis ätit frukost...nu e det bara kaffe & cigg som gäller sen e jag nog mig själv igen!!!


Åh Så Snyggt!

Önskar jag vågade klä mig så här!!!


Idag Har Jag Haft Det Mysigt Med Mina Små

Vi gjorde inge särskilt idag...vi va bara hemma & busade massa. Skönt att göra det ibland...det e trotts allt bara måndag ännu. Det hinns att göra andra grejer!!!
Matilda har varit lite lugnare idag än igår..."hoppas det fortsätter så". Man e inte van att hon springer runt & klättrar överallt...det e typ det jag alltid tyckt har varit så bra med henne, att hon inte varit så busig. Men det kommer väl förr eller senare. & jag vill nog hellre att det kommer tidigare...
De säger ju att ju mer de trotsar när de e barn ju mindre när de i tonåren så...
Nu hoppas jag bara på att det stämmer...för jag vill inte att hon ska bli som jag va i tonåren. Uschhh...då lär jag ha det jobbigt!!!!

Imorgon kommer Carro & Ella hit! "längtar"

Nu ska det vikas tvätt..."jobbigt"




Min fina underbara sessa "va jag älskar henne"


He he...rolig bild på Noah! Min gubba lainen!  "älskar min prins"

Matilda fortf. uppe

Väntar på att Matilda ska bli så trött så hon kan gå & lägga sig utan att bråka. Noah sover redan & det e så skönt.
Vi har ätit mat & ska precis dricka lite kaffe. För att piggna till lite då vi har massor att göra. Jag ska vika tvätt, det vet jag iaf & duscha.

Gjorde kycklingfile med varm pastasallad till middag & det va såååå gott. Man e bara lite mätt men det går snart över. Kaffet kanske hjälper...eller gör det värre!

Så vi hörs senare!

Tittar På Gamla Kort!

Matilda älskar att titta på kort...speciellt på sig själv när hon va liten. Jag hittade några som fick mig att må så där bra så jag tänkte ni kunde få se också...


Här e Matilda 5 månader. Vi e ut på landet & jag har kort kort hår.


Här sitter vi på gräset utanför där vi bodde förut!


Här va det nog första gången jag va iväg från Matilda en längre stund. Jag & Petra festade till lite!

Snart Slut På Det Lugna!

Jag ska precis iväg & hämta busungen Matilda. Undra va vi ska hitta på idag? Helst skulle jag bara vilja vara hem...e inte riktigt stabil (i magen) he he...

Har läst massa bloggar hela morgonen...(under tiden Npah sovit)...& fastnade hos Katrin Schulman, Carolina Gynning & BlondinBella. Shit va de bråkar...har ni tråkigt så gå in & läs deras bloggar. Från med nu e inte Katrin någe favorit längre iaf....

Me Today!

Det e snart lunch & jag vet inte vad jag ska äta. Det e så tråkigt att laga mat till sig själv bara...därför brukar det bli mackor för det mesta. Men jag känner inte för det idag...kanske steka lite ägg. Vart så sugen när jag läste att Mia gjort det imorse.



Noah e jätte gnällig...vet fortfarande inte varför. Men jobbigt e det!


Stressigt som vanligt!

Idag vaknade vi kl åtta. Det betydde stress för min del. Det e f n jobbigt att ta hand om två barn. Den som säger någe annat ljuger bara!
Jag va trött som vanligt, Noah va lika gnällig som igår & Matilda påminde om en apa som klättrar i träd hela morgonen.

Men som tur så finns det en helt underbar förskola här bara några meter ifrån oss som jag kan dumpa Matilda på!!!
& tur så hann jag i tid...för de skulle iväg med bussen sju minuter över nio & vi kom dit precis kl nio. Bra gjort!!! På en timma hann jag en hel del...men de gjorde jag i språng, i rentav stress & alla vet att det inte e bra för kroppen.

Men va kosntigt det kändes att veta att de skulle åka buss med min Matilda. Direkt kom de där tankarna.."har de koll på henne? håller de hårt i henne under bussresan om de skulle hända något? kommer de att tappa bort henne på stan? vet de ens att hon e med?"...ja, man e lite smått orolig...
Fast jag tror att det e bättre att tänka på hur roligt de kommer att ha...de ska mata fåglarna & det vet jag att Matilda älskar!!!
Min stora tjej, min vilda tjej...ja hon håller på att bli självständig!!! Jag vill ju det men jag vill också att hon alltid ska vara min lilla tjej, min sessa, min underbara, som jag kan krama om hårt när än jag vill...utan att fråga!!! He he!!!

Nä ni, en cigg på det här...

Söndag kväll!

Ja då vart det kväll då rå & jag e så nöjd med den här dagen också. Ja förutom att Noah inte ha varit sig lik. Han har skrikit, gnällt & vägrat äta under hela dagen. Jobbigt! & det värsta e att jag inte vet vad det beror på...
Han har iaf inte feber så det kan ju inte vara någon infektion, eller?
Har varit själv med honom en stund & det enda som dög va att gå runt & bära på honom...så fort jag satte mig så fick jag resa mig upp igen för det dög inte åt min lill plutt:-(


Matilda har varit en för busig tjej idag. Hon har härjat här hemma som bara den...det e knappt så man känner igen henne längre. Som Mia brukar kalla sina busisar så har hon varit en riktig "terrorist" hon också...he he...

Runt fyra tiden dök Mia upp som planerat. Ungefär samtidigt kom även svärmor. En halv timme senare kom Staffans mormor (han & Matilda åkte & hämta henne). Så det vart fullt hus här som vanligt...men lika kul som vanligt. Älskar att ha folk hemma här...mår så bra!!!
Vi fika & drack massa kaffe. Toscakakan gick fint ner i magen!

Sen så klippte jag topparna på Mia & fixade till hennes lugg. "hoppas hon e nöjd"!!!



Efteråt åt vi tacos...Mumsis! Hoppas alla vart mätta...det vart iaf jag! Lite för mätt...för jag e så törstig just nu men kan inte dricka...för jag känner mig så fullproppad...:-(
Matilda åt massa ost hon...hon älskar ost, precis som sin pappa...& precis som hennes farmor. De e ostomaner!



& jag trivs fortfarande med min nya frisyr.
Det e konstigt hur så lite kan göra så mycket för mig. Jag behövde bara klippa mig så känner jag mig som en ny människa. Jag känner mig nästan piggare också...så jag ska f'n ta & klippa mig lite oftare för jag vill väldigt gärna må så här bra igen.

Hoppas att ni alla haft en trevlig helg!!! Imorgon e det måndag...då e dax för alla rutiner igen...:-(
Natti Natti!


Söndag!

Idag vaknade vi strax efter sju.  Jag & barnen! Staffan sover fortfarande(det e han värd). Jag fick ju sova massor igår så jag e nöjd..."happy".
Har redan hunnit ta hand om disken, plockat undan massa & städat i Matildas rum. Båda barnen e ombytta & fina. Det e bara jag som ser ut som ett lik..."icke nöjd".
Behöver ta en ordentlig dusch & skrubba mig rejält. Synd bara att jag måste tvätta håret...jag lär aldrig få det lika fint som frisören gjorde åt mig i fredags. Jag tvättar håret varannan dag så idag måste jag göra det..."ledsen". 
Ja ja...jag måste väl lära mig fixa håret. Stine e ju inte här & hjälper mig med det varje dag...även om man skulle önska sig det. 

Matilda tycker jag ska sluta blogga...hon vill hellre att vi sjunger. Sjunger så högt just nu så jag hör inte ens va jag tänker...
Så hej på en stund!


Vilken Underbar Dag!

Ja idag har jag haft en underbar dag. Från början till slutet!
För det första så fick jag sova imorse så jag sov till klockan elva. Mmmm..."me like"
När jag vaknade kände jag mig pigg & utvilad & såg fram emot vad dagen hade att erbjuda.
Vi badade båda barnen & oss själva.
Jag gjorde lunch!
Vi stressade iväg(som vanligt) till bussen!



Halv tre va vi i Fors kyrka. Samuel (min vän Tanjas son) döptes. Matilda va jätte snäll "stolt"! Hon lyssnade verkligen på mig! Jag ba...Va???? Men jag e glad att det gick bra! Älskar min sessa!


Samuel, mamma Tanja & pappa Peter!

Efter massa fika & prat (mest jag som babbla) så tog vi bussen hem igen. Hade juh saknat min plutt Noah! Skönt att komma hem till båda mina gubbar!
Jag lagade middag & vi busade en stund innan vi begav oss till Sofie, Tobbe & Ella!




Hos Sofie, Tobbe & Ella hade vi det jätte trevligt. Det va kul att se hur de bodde (har nyligen flyttat till hus). Stort va det! Massa plats överallt! "vill också".
Vi fick kaffe & hembakta munkar..."mums". Hon e duktig hon, Sofie. På att baka! Jag e nog mera för att laga mat men jag tackar aldrig nej till godsaker. Hon hade även gjort chokladbollar...små små jätte fina!



Sofie & Sofie!

Nu e den här dagen snart förbi. Jag har haft det bra & e jätte nöjd.
Har satt på mig min pyjamas så det e dax för myspys.
& godis! (det finns kvar från igår...tänka sig att jag inte åt upp allt)Rekord! "me happy" för då finns det kvar till nu!!!

Godnatti mina Underbara!



Nu e jag hemma!

Har varit på stan & tittat lite i affärer, klippt mig, storhandlat & fått med mig mat hem från Corner(hur det nu gick till:-))!!!
Nu ska Matilda läggas, jag ska byta om till mysbyxor & sen så ska jag & gubben titta på film & äta massa godis!!! För det e fredag idag!!! & för att det e vi värda!!!

Så ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon!!!
PusseliPuss




Matilda e så söt!

Jag klippte Staffan igår juh...så nu när han kom hem från jobbet la Matilda märke till det. Hur sött som helst! Hon ville också klippa sitt hår...men jag övertalade henne att hon skulle spara sitt hår långt så hon kan få se ut som Pippi & det ville hon!"Tur"



Nu ska jag åka in till stan. Hej på ett tag!

Fredag Fredag! Nice!

Ja då va det fredag igen...mmm...jag tycker om fredagar. Staffan slutar tidigt & jag ska in till stan sen. Massor att se fram emot. Helgen kommer, gos & mys & massa skoj!!! Mmmm...me like!





Idag blev jag överraskad av min kusin Veronika & min vän Bonnie! De dök upp & gjorde mig glad! Vi åt mackor & drack kaffe & pratade en massa. Veronika gosade med sin lille man & Noah tyckte väldigt mycket om det.





Fina Bonnie!


Kusin & Noah

Natti Natti!

Har klippt Staffan här ikväll. Äntligen! Det har behövts!
& imorgon ska jag klippa mig"tjatig"!!!

Tänkte jag skulle lägga mig tidigt ikväll...kvart över tio...det e ganska tidigt...
Så Natti Natti på er alla mina underbara!


Idag Har Jag...

Bloggat!



Tittat på TV!



Bläddrat i nya Chic & Kuriren!



Suttit en hel del!



Diskat!



Druckit x antal koppar kaffe!



Kissat x antal gånger!



Pratat i telefon!



Rökt en massa!"fy"



Sorterat massa kläder!



Haft det tråkigt emellanåt!



& över, under, i & på allt det här har jag även tagit hand om mina busungar!
(Mamma älskar er!!!)




Bytt 150 blöjor!



Fikat med Matilda!



Sjungit om krokodilen i bilen!



Även fått mata Pippi & Fiffi!



Så här har min dag sett ut på ett ungefär...lugnt & skönt! iaf för mig!






Det E Lunch & Jag Vill Bara Ha...

...CHOKLAD!


He he...hittade ett gammalt kort på mig...

Titta vilket kårt hår jag hade när Matilda va bebis. Då älskade jag min tuppkam...men idag skulle jag aldrig våga klippa så där kort. Jag älskar mitt långa hår, jag vill bara tunna ur det lite & få en frisur så jag slipper ha hästsvans hela tiden.


2-års dag ska det stå!

Slarviga mig!

Go Morgon Go Morgon!

Idag ångrar jag verkligen att jag inte gick & la mig tidigt igår kväll. Jag e såååå trött. Jag skulle vilja krypa ner i min säng & sova till jag vaknar av mig själv...det händer inte så ofta.
Men snart e det helg & då får jag en sovmorgon. Tror jag ska ta lördag den här gången. Vi ska iväg på dop så jag kan behöva vara piggis...
Jag skulle inte göra något idag skrev jag igår men nu ser jag att det verkligen skulle behövas dammsugas här...åh, jag som e så trött. Undra om jag kan vänta till imorgon???
Ähhh, jag väntar till imorgon...tror nog jag lär vara piggare...eller iaf gladare. Jag ska ju till frisören...
Jag blir alltid så mycket gladare när jag har någonting att se fram emot!!!

Matilda e på dagis & Noah (som fortfarande har feber pga sprutan) sover som vanligt vid det här tiden. Jag ska laga mig lite frukost & koka mig lite kaffe, som jag alltid också gör vid det här slaget & försöka att inte dammsuga...

Men innan jag gör det ska ni få se på några bilder svärfar tagit på Matildas 1-års dag!










Oj Klockan E Fett Mycket Igen!

Jag fixar verkligen inte att lägga mig i tid. Jag har varit jätte trött & ville lägga mig redan vid nio snåret men sen så fastnade jag här som vanligt (fixa med Kamilshis blogg) & nu e snart klockan tolv. Jag måste nog lägga ner det hära. Det e inte så bra att vara så trött som jag brukar vara på morgonen. Barnen e pigga & vill gärna hålla igång, & jag måste orka med.
Matilda ska till dagis så det blir lite stress stress så där precis innan hon ska dit men sen ska jag bara ta det lugnt som sagt...äta frukost, dricka massa kaffe, bläddra i tidningen, gosa med Noah & bara vara. "Längtar"


Vill Ha...mmmmmm...

Snart e det lördag! Undra om jag orkar vänta tills dess???

God Natt Mina Underbara Vänner!:-)


Så där ja...

...då sover båda barnen & vår vuxenkväll börjar. Staffan ska duscha & jag ska passa på att blogga lite. Sen sak jag försöka fixa till Kamillas blogg precis som hon vill ha den. Inte så lätt med alla koder & sånt men så himla kul. Jag har verkligen hittat något jag kan hålla på på dötid. "glader"

Matilda ville inte sova ikväll...hon brukar göra så här då & då...vägra vilja sova...så vi brukar låta henne vara uppe lite längre & sedan när vi lägger henne igen så brukar det gå jätte bra. Ikväll skulle jag lägga henne (det brukar annars alltid vara Staffan som gör det). Jag fick smeka hennes mage & hon höll i min hand en stund. Sedan så sa jag godnatt & hon vände sig om & jag gick ut. Min sessa!
Men va hon har varit busig idag...inte på ett roligt sätt utan på ett väldigt jobbigt sätt. Man har sett det i hennes ögon...hon har gått runt & testat oss hela dagen här. Det brukar vara så här...några lugna dagar följd av några jobbiga dagar...humöret e olika. Som på oss vuxna.


Jag e iaf glad! Jag har haft det bra idag. Min farmor, syster & hennes svärmor va ju här & gjorde mig sällskap under hela dagen. Det e så kul när de kommer hit. Syster tar så god hand om barnen...så idag hade jag tid att laga en riktig god lunch. Jag behövde inte stressa lika mycket & det va roligt för en gångs skull. Jag slapp äta själv...

Imorgon ska jag ta det lugnt...helt lugnt. Bara vara hemma & ta det lugnt! Inga måsten, inge göra...bara slappa. Behöver det känner jag!
& på fredag ska jag klippa mig"längtar":-)
Gick förbi salongen idag & fick en glimt av min fina frisör & jag blev så jätte glad när jag tänkte efter att jag skulle dit på fredag. Äntligen...som så länge jag har velat!
Förut klippte jag mig typ en gång i månaden...nu får jag vara glad om jag får göra det två gånger per år...ja man har allt förändrats.
Jag priroterar nu för tiden...barnen kommer alltid först, sedan Staffan & sen så lilla jag!
Mammor känner nog igen sig...iaf de som e mamma lediga....

Nä nu e jag röksugen (jag röker mer nu än vad jag gjorde för några veckor sen). Bara för att jag bestämt (försökt bestämt) mig för att sluta...ahhhhhhhhh...
Men de e så gott!!!

Noah känner av sprutan!

Noah har feber & benet där han fick sprutan e rött & svullet. Han har skrikit här nån timma så man har fått gå runt & bära...inte roligt! (har sååå ont i ryggen). Men det e  synd om honom & inte mig. Min lilla fina älsklings gubbe...att han alltid ska behöva vara med om massa.
Gav honom en alvedon så jag hoppas han ska ha det bra nu. Somnade precis min lill plutt. Man vet inte vad man ska göra för honom mer än att finnas där. Men det har inte dugit(jag skulle önska jag hade magiska händer så jag kunde trolla bort det onda)!

Nä nu måste jag nog ta & äta lite mat...har inte haft möjlighet till det. Det blir lax från igår...mmmm...gott! Undra om jag ska äta på macka eller med en sallad till? Hmmm...

Då e man hemma då!

Har varit iväg med Noah till bvc & han har fått andra vaccinet nu. Matilda fick också följa med...hade nästan glömt bort att de hade planeringsdag på dagiset så jag höll nästan på att gå dit.
Tur min syster e så snäll som ställer upp så hon följde me oss till bvc. Noah skrek massor & jag tyckte det va hemskt att se när han blev stucken. Min lilla plutt!
Han vägde 8700 g förresten..."mamma stolt". Han e så fin så...växer precis som han ska! Inte för mycket eller för lite.

Nu e min syster här med sin svärmor & våran farmor. Vi har ätit mat & nu sitter vi här i vår soffa helt utslagna. Matilda sover & Noah ska precis. Det e lugnt & skönt just nu!
Jag ska passa på & njuta så vi får höras lite senare!
Kjamizar:-)

Vad Vill Jag Göra????

Tanken slog mig när jag skulle fylla i föräldra dagar att jag måste börja jobba snart igen. Uschh...vill inte! Jag känner verkligen att jag inte vill tillbaka till mitt jobb. Jag känner verkligen för att göra något annat! Jag måste få göra något annat! Jag måste få testa något annat!
Jag e 25 år. Jag e inte så gammal ännu. Jag hinner fortfarande testa andra saker. Jag hinner fortfarande komma på vad jag vill göra. Jag tror jag hinner...jag hoppas jag hinner!!!

Jag har alltid trott att när jag skulle vara 25 år då skulle jag vara så vuxen...att jag skulle göra det jag tyckte om...& att jag skulle ha massa pengar. Men inget av det e ju sant!!!

Jag känner mig inte vuxen(lär mig nya saker varje dag fortf) & jag gör ju inte det jag helst skulle vilja göra & jag har inte massa pengar.
Men däremot har jag en underbar familj...det trodde jag aldrig att jag skulle ha när jag va 25 år gammal. Min Staffan, Matilda & Noah e de bästa som hänt mig...de som ger mig en mening med mitt liv. När allt känns så hopplöst & så tungt att jag inte ens vill leva då tänker jag på dem & jag tar ett djupt andetag. Jag måste leva för deras skull. Jag vill leva för deras skull. Jag vill finnas där hela tiden för dem. & jag vill älska dem...mina underbara älsklingar.

Ibland tänker jag på hur jag hade det innan jag fick mitt första barn...hur jag mådde..Hur  Matilda kom som en mirakel. När jag behövde henne som mest så fanns hon bara där. Mitt liv fick en vändning, jag fick något att leva för, att kämpa för...
Nu kämpar jag inte bara för Matilda, utan också för Noah & Staffan...& för mig själv!!!!

Men jag blir verkligen olycklig när jag tänker att jag ska tillbaka till mitt gamla jobb snart igen. Jag vill verkligen inte dit. När man har varit hemma ett tag så hinner man känna efter & jag har kännt efter & jag mår illa av bara tanken på att jag ska tillbaka...
Vad ska jag göra? Jag kanske skulle ta & plugga?! Men vad? Vi har inte råd med det! Då kan vi inte bo kvar här...& jag vill inte flytta!
Åh, va jag tvungen att börja tänka på det? Hur ska jag kunna sova nu?

Jag e trött!

Konstigt hur trött man kan bli fast man inte gjort någe idag. Har tagit det lugnt hela dagen & ändå känns det som jag kört maraton...det verkar som det inte spelar någon roll vad jag gör...jag e lika trött iaf.
Om inte tröttare idag...
Jag hade inga grejer (som jag va tvungen att fixa )över mig idag så därför har jag kunnat luta mig tillbaka & då känner man efter hur trött man egentligen e. När jag håller igång då har jag inte tid att känna efter...

Men även om jag e trött så har jag haft en helt underbar dag iaf. Jag har gosat & myst med min lille man & tittat på tv en massa. Såg hela Oprah för en gångs skull (idag handlade det om hur viktigt att få ett andra utlåtande av läkare när man e sjuk.) Dr Oz va där & jag tycker han e sååå bra). Jag har alltid undart vart han kommer ifrån & idag fick man reda på att han e turk. Kul!

Sen så va vi förbi Kamilla, Julia & Theo på eftermiddagen. Fick se deras nya kök för första gången & jag blev impad. De bor så fint så...stort hus med massa plats. De har nog den snyggaste tvättstuga man kan ha...precis som i min dröm. Stort rum där man får plats med tvättmaskin, torktummlare, hyllor osv. Mmm "me want"
Barnen busade en massa  men de hade roligt. Kamilla lagade mat till dem & efter det fick de glass. Hon e så go så!









När vi sedan kom hem blev det lite smått stressigt här hemma. Jag skulle ge Noah gröt & sen så skulle jag laga mat till mig & Staffan innan klockan blev allt för mycket. Disk & massa plock efter alla. & sen så började kvällsysslorna med barnen, byte & sånt. Noah fick läggas då han blev väldigt trött...& nu sitter man här med en kopp kaffe & man e så trött. Det e bara tisdag...många dagar kvar till helgen. Längtar ihjäl.!!!

Imorgon ska Noah få sitt andra vaccin på BVC. Ska även väga & mäta honom. Det ska bli kul att få reda på va han väger nu...strax efter åtta kg skulle jag tro.
Hej på en stund...stor tjejen vill inte sova.

Snart Ska Vi Till Kamilla! "Happy"


Snart Ska Vi Till Kamilla! "Happy"


Det Här Fick Jag Igår Från La Redoute!



Aktive Wear Skinnjacka!


Tipster Minikjol


La Redoute Creation Topp


Stövletter


Stövel

& så leggings & strumpor!

Dagis fröken tycker jag ska visa vem som bestämmer.

Idag försov vi oss...hade glömt att ställa klockan på sju så vi vaknade kl åtta istället. Omöjligt att komma till dagis i tid. Jag som brukar vara punktlig(vill utnytja den lilla tiden Matilda får vara där) kom 40 min försent. Det har aldrig hänt tidigare alltså. Men men...man e ju inte tvungen att vara där exakt halv åtta...fast jag vill helst!!!

Matilda ville ha ett äpple när vi skulle gå...& då försökte jag förklara att hon skulle till dagis & att hon kunde få ett där lite senare men hon ville verkligen ha det. Så jag gav henne...hon kunde sitta i vagnen & knapra på det vägen dit. Men när vi kom fram vägrade hon släppa den & skrek...så den fick följa med in. Tänkte för mig själv att jag skulle be lärarna ta den ifrån henne så inte de andra ungarna ville också ha(jag ville inte ta det ifrån henne för jag ville inte hon skulle börja skrika) men då tyckte fröken att jag skulle visa att jag bestämde över henne...he he...
Det vet väl alla att det e  jag som bestämmer...jag bestämmer över alla i detta hus! Så det så! Ha ha ha...

Måndag kväll!

Ja då va det måndag kväll igen. Va fort dagarna går, speciellt om man haft en bra en.
Det e så skönt när barnen somnar & man kan sätta sig ner & andas ut...& har man haft en bra dag då blir det bara bättre. Som idag...Matilda har varit på sån bra humör & busat massa & när man tänker efter så ler man bara inombords. Hon e så go min lilla tjej...speciellt nu när mer & mer ord börjar komma fram & inte allt låter som det borde. Som när hon säger "tätla" om både släcka & tända...hur sött som helst! Eller när hon säger "ia" om häst. Ja, "ia" det e det enda man får höra hela tiden...helt tokig i hästar. Måste skaffa en hästfilm eller något som hon kan titta på...hon tjatar om det varje dag ändå så det e lika bra man har en hemma.

Svärmor va ju här med mat & hon hade även gjort sallad så jag slapp göra det. "skönt för en gångs skull". Hon hade också köpt med sig fanta free & jag drack ett helt glas. E inte förtjust i light produkter längre(försöker köra ekologist) men jag kunde ju inte tacka nej till svärmors dricka"tordes inte".

Noah satt med oss vid matbordet & ville ha mat han med...men han får nog vänta ett tag till innan vi ger honom...än så länge får han nöja sig med gröt. Det gör nog inte honom något, han älskar ju gröt!



Sen så tog jag & Petra en kvällspromenad. En rask en. Eller jag...en ganska lagom rask en. Vi kunde ändå babbla på som vanligt. Det e konstigt hur mycket vi hinner prata på den korta rundan som vi brukar ta...Men det e min Petra det...en som jag har så himla kul med & en som jag älskar att diskutera med. Det e få vänner jag känner jag kan berätta allt för & som inte dömmer mig..Petra e en sån vän! "Me Like My Petra"



Nu ska jag duscha...ska bli riktigt skönt efter promenaden!!!

Hörs lite senare(kanske hinner lägga ut några bilder på grejerna jag beställt):-)


Hungrig!!!

Sitter & väntar på svärmor som ska komma med mat. Hon hade gjort lasagne...mmmm...det ska bli gott! E så hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. & Matilda vill att hon ska komma nu...längtar ihjäl sig här. Speciellt efter hunden Filippa!

Oj då...nu e dom här! Bye!

Så Här Ser Jag Ut Idag!





Kläderna kommer från Gina!

En timma!

Tog det för mig att mata Noah, byta blöja, gosa med honom, dammsuga & dansa för honom, sminka mig & lägga honom igen. yeah!!!!
Men då kan man undra hur ordentligt gjort något av det blev...
Fast jag brukar säga att jag jobbar snabbt men effektivt! Det ni!

Fick ett sms nyss...Beställningen från La Redoute har kommit till konsum...ska bara hämta den sen. Mera kläder...mmm "me happy"

God Morgon!

Då va det måndag igen. Har ni längtat? Inte jag iaf, det betyder ju att Staffan måste jobba långa långa dagar & att jag måste vara själv med barnen.
Tur det finns dagis som Matilda får gå till så man får lite lugn & ro här hemma. Vill inte klaga allt för mycket, Matilda e trotts allt väldigt snäll...men jag får ingen tid till något annat(som blogga ex) när båda barnen e här. Jag vill heller inte göra något annat när jag e ensamen med barnen för jag får sån dålig samvete...vill ju finnas där för mina barn hela tiden. Så därför e det skönt när Matilda e på dagis & Noah sover...:-)

Hade tänkt att ta en morgon promenad med min lill gubbe med det blåste & det va kallt & så va det så grått ute så jag hade ingen lust när jag väl kom ut. Jag hade heller inte ätit frukost så magen skrek efter föda & hjärnan behövde påfyllning av energi. Så då ville jag hellre hem till en god frukost & tre koppar kaffe!!!

Får se om jag orkar promenera lite senare...kanske när jag hämtar madame.

Det ska börja 3 dagis barn till på Matildas avdelning, så idag fick jag träffa den nya läraren som ska gå där nu när de blir så många. De blir hela 19 st...det har de aldrig varit tidigare. Det enda jag kunde tänka på va hur mycket olika sorters bacillusker det kommer att flyta omkring...usch e så trött på att barnen blir sjuka jämt:-(
Jag hoppas Matilda e härdat nu...
Det e ju Noah som drabbas mest, min lill gubbe. Han har ingen immunförsvar ännu:-(
Hoppas det blir bra! De har nog tänkt ut de hela..."hoppas hoppas"

Hej på en stund för nu vaknade min klutt!

God Natt Allihopa!

Har lite tvätt att vika"pust"...men jag vill hellre läsa min nya Glamour jag köpte när jag va & handlade förut..."mmmm"
...näää...Staffan får hjälpa mig...antingen med att vika tvätt eller blädra tidningen åt mig...
Så där då va det fixat!
Puss Puss Puss

Nya nummret


Vilken fin dag!

Idag har jag haft en riktig fin dag, iaf den tiden jag varit uppe.  Jag piggnade till en stund efter jag skrev förra gången med hjälp av kaffe & fin besök av Mia & Liam. Vi pratade massor & vi skojade massor, som vi brukar göra. Svärfar & Staffans bror va också förbi så det vart fullt hus här. Det blev lite intensivt men jätte kul...
Det brukar oftast vara så...att de flesta kommer samtidigt & hälsar på. Helger e ju oftast de flesta e lediga så man förstår men man skulle vilja att de kom då & då. Jag e så sjukt social & så sjukt pratig så jag skulle helst vilja ha folk här varje dag. Gör mig ingenting! Så hör ni mina vänner...kom förbi mig på en fika! Jag e typ alltid hemma, ni vet med barn & allt, inte så lätt att ta sig nånstans..."hoppas nån tycker synd om mig nu"

Jag ska rada upp lite bilder här på dagens gäster men först måste jag bara berätta att (kära) Staffan hittade massa stavfel på min blogg...
Haka inte upp er på det...tänk på att jag e en "svartskalle"!!! He he...
Förresten så ska ni inte bry er om hur jag skriver...utan om vad jag menar!!!!!
Pussen;-)




Efter ett tag hamnade vi alla i vårat sovrum...hur det nu gick?!



Jag ska visa att jag törs lägga ut en ful bild på mig! (To Mia he he)



Men här har ni en snygging...MIA!


En snabbis!

Ville bara in & säga hej. Ska åka iväg till Coop & handla sig lite...:-)

Hej Hopp!

Ja då va man seg idag. Gick upp tidigt med barnen (Staffans tur att sova morgon) men sen så gick jag & la mig vid tio & vaknade för någon timma sen. Men jag trodde jag skulle bli piggare, istället vart jag ännu tröttare:-(

Väntar på min fina Mia som ska komma idag! Snart! "superglad"



Titta hur Matilda vill bli som sin mamma! "stolt"





Hörs lite senare ikväll!
Puss Puss Puss

Mina Fynd!

Ja det märktes att det e lördag...inte många som hade skrivit i sina bloggar. Men då passar jag på & lägger ut lite bilder på kläderna jag köpte idag istället.

Det va väldigt roligt att shoppa på tu man hand idag!


Titta vad jag håller i min hand...förutom shopp-kassarna! "fy skäms"



Idag har jag rökt mer än vad jag gjort på väldigt länge...berodde nog mest på att barnen inte va med. Röker aldrig när barnen e med. Tycker det ser hemskt ut!


Titta vilken fin prickig kjol jag hittade på H&M! Jag älskar verkligen prickar! Den här till våren tillsammans med Matildas prickiga barnvagn blir nog bra...he he


Köpte ingen svart skjortklänning...istället hittade jag den här...också den på H&M.


Den här skjortan hittade jag på rean...väldigt billigt men den e jätte fin. H&M!
Med jeans & skärp till blir det nog väldigt nice!


Den här tyckte jag om...passar nog bra till mina korta kjolar! H&M förståss!


& så blev det en vanlig svarta. Den här kommer från Gina. På Rea!(svärmor har en likadan fast i brunt) "skoj"


Det blev lite smått & gott bland leggings, strumpor & strumpbyxor! "Me like"


Den här väskan hittade jag på Åhléns!


Det enda smink jag köpte idag blev den här blushen från Make-Up Store(terra), som e lite glansig så där som man vill att den ska vara..."väldigt nöjd"


Jag passade på att köpa Rörstrands desing Filippa K muggar på Duka med pressentkortet vi fick i julklapp. Ja man har ju inte råd med sånt annars. I födelsedagspressent förra året fick jag två av min fina kusin Veronika så nu har jag fyra (vill ha fler!!!)


De här fina byxorna kommer från P.O.P & e nästan ett måste. Iaf för mina barn...finns inge snyggare & samtidigt bekvämare byxor nånstans. Matilda har ett par & idag köpte vi ett par till Noah!


De Palma t-shirt & PocoLoco luvtröja & Staffans pengar BORTA!

Men Nöjdast Vart Vi Nog Med Det Här Köpet!



God Natt På Er!

Läs Katrin Schulmans Blogg!

Hon e stört kul!
Har henne på bland mina länkar på Katrin!

Vår Första Barn-fria-lediga-dag!

Imorse vaknade jag med ett stort smile i ansiktet. För jag visste att det va lördag & det betydde att jag & Staffan för första gången på två år skulle få en barn-fri-dag!"Happy"
Jag dansade runt & fixade morgon sysslorna...& jag tror aldrig barnen varit så gulliga som de va imorse. Helt underbar känsla! Man tyckte det skulle bli kul att få vara ifrån dem lite men också att man skulle sakna dem väldigt mycket...

Jag e inte van att lämna bort dem...jag har nästan alltid dem vid min sida. Det e väldigt sällan som jag gör saker utan dem, så jag e inte bortskämd när det gäller det. Inte Staffan heller för den delen...han vill hellre stanna hemma med oss än göra någe annat. Man har liksom gått & blivit bekväm av sig...& det sa vi att vi aldrig skulle bli!

Så den här dagen va vi värda...JAG & MIN FINA GUBBE!


Åh, de va så söta mina kluttisar imorse!
Medans jag satt & åt frukost busade de med varann. Noah älskar när Matilda kitlar honom & Matilda njuter av att göra honom glad!

Efter frukost blev det lite stressigt...man ville ju komma iväg så fort som möjligt, ta vara på tiden man skulle få...för de e inte ofta vi får det som sagt.
Det va mycket grejer som skulle med & det brukar vara jag som måste planera allt. Fast Staffan e duktig på att hjälpa till...bara jag vet vad som händer & kan tala om det för honom...



Jag & Noah tog bussen in till stan. (för vi fick inte plats i bilen med två vagnar). Kom fram runt tio snåret & gick direkt till min fina syster. Hon väntade med öppna armar på honom. Hon älskar verkligen barn! Speciellt mina! Så jag lämnade honom i goda händer...min systers fina underbara händer. Behöver inte förklara för henne något...hon vet precis vad hon ska göra. Så jag pussade Noah hejdå & trallade neråt stan!

Matilda fick vara hos sin farmor ut i Kjula. Med alla hundar, katter, fåglar & hästar. trivs som fisken trivs i vattnet...om inte bättre. Min sessa...en riktig bond tjej!

Både barnen har haft det helt underbart utan oss...& det va jätte skönt för mig & Staffan som va oroliga på att det inte skulle gå bra för dem. Kanske inte så mycket för Matilda, hon e ändå stor nu men Noah...han e ändå bara fem månader. Men som sagt...det gick över förväntan & lite till!!!!"very happy!"

Jag & Staffan njöt av att gå i lagom takt & strosa runt på stan. Vi höll varann i handen & pratade om hur mycket vi saknat det. Det va som vi blev kära på nytt. Vi pratade massor & skojade massor & vi njöt av att vara för oss själva en stund.
Jag följde med honom till Carlings & hjälpte honom välja fina kläder & det tyckte han va kul. Men när vi sen skulle till H&M för min skull blev det inte lika roligt för honom...han gick bara bakom mig & tyckte jag va jobbig. Det e inte riktigt hans grej att gå på stan & shoppa. Han köper oftast det han behöver ...& det alltid med hjälp av mig. Han vet annars inte vad han ska ha. & jag vill ha allt & ingenting...han tycker bara att jag blir jobbig. Så han fick gå iväg för sig själv för jag behövde verkligen gå i lugn & ro...i min egen takt...

Snart va vi hungriga så vi gick till Waynes Coffe.
Staffan bästa vän Eric följde med oss. Där satt vi en bra stund & pratade om allt & ingenting! Helt underbart!


Jag åt Wraps-Texmex!

& efter det drack jag en stor kopp...



Eric fick mig att skratta massor...som vanligt!



Efter maten shoppa vi mera...& lite till...& det va såååå kul! F*n va jag har saknat det!

DEL TVÅ!

Snart va det dax att hämta barnen igen & det längtade vi till! För vi saknade dem så mycket. Hämtade Noah upp först...sedan köpte vi pizza & åkte ut till svärmor. Där avrundade vi våran dag med våra fina barn & Britten...min fina svärmor, Staffans fina mamma, barnens fina farmor! "älskar henne"

Nu tänkte jag läsa lite bloggar & äta lite godis...GODIS!!!!
Orkar inte vara utan idag...för jag e så glad & jag vill bli ännu gladare...& godis gör mig glad, gladare,gladast!


Senare ska jag försöka lägga ut bilder på kläder jag köpt!
Hej på en stund!


God Natt!

Nä nu måste jag nog lägga mig om jag ska orka med imorgon. Vi ska lämna av barnen hos svärmor & syster tidigt imorgon:-) "måste ta vara på alla minuter"...

Inge mera blogg & inge mera HM-Shop-Online! Bara sova!

Puss Puss Puss Puss Puss

Åh...Jag får aldrig nog!

Vill Ha! Vill Ha! Vill Ha!

Titta Va Fina!


Dom hära till klänningen! Mmmmm...snyggt!


Vill Ha!

Den här klänningen har jag spanat in på HM & imorgon blir den min...om den sitter bra förståss...om den ens finns kvar..."hoppas hoppas"



(Skorna va fina också!)

Åh va jag längtar till imorgon! Åh va jag vill att det ska vara lördag! NU!

Dagens glada!

Matilda va så söt idag när jag skulle ge Noah gröt. Hon ville också ha..."ville vara bebis"...så hon fick haklapp, plastsked & gröt fån 4 månader & sen så satt hon på sin stol & sjöng..."min sessa, va hon kan hitta på"...



& Noah får en så länge sitta ner på sin babysitter & äta gröt. Det älskar han...idag åt han två portioner"happy"


Min fina pojke...Vad jag älskar dig!!!

Nu ska jag duscha men vi hörs snart!
Kjam:-)

Fredag!

Jag har haft det riktigt bra idag. Har inget att klaga på förutom att det har varit lite tröttsamt att ta hand om barnen helt själv hela dagen.
Staffan dök upp efter jobbet vid tre tiden idag, för att sedan ge sig iväg direkt till sin mamma. Han hjälper henne med elen i badrummet.
Matilda va på dagis mellan nio & två. Noah & jag har legat & myst & gosat i sängen. Han vill så gärna att man ska ligga så tätt intill som möjligt, & när Matilda inte e hemma så går det ju jätte bra. Annars blir hon bara avis & då brukar jag inte vara med någon. Det måste bli rättvist!

Noah njöt i sin hoppgunga rätt länge idag!





På eftermiddagen kom vännen Monika med sina två barn Maija & Wilma förbi på en lekstund. Det va trevligt. Vi träffs inte så ofta fast vi praktiskt taget bor grannar...men nu ska det nog bli ändring. Vi har redan bestämt träff för nästa vecka. Då ska vi ut till svärmor Britten & titta på hästarna...barnen kommer att stormtrivas där ute!


Fullt Hus!

Sen så lagade jag mat, dammsög hela huset & bytte på barnen för natten...helt alldeles själv. Utan någe gnäll! Jäpp jag fixade det! "stolt"


Nu ska det klippas!

Har precis bokat tid hos min favorit frisörska...Stine på Sublime! Det va så kul att prata med henne, det va ett halvt år sen sist jag va där men hon har inte glömt bort mig. Jag pratar ju så mycket så hon kommer nog alltid komma ihåg mig. Nää...men jag älskar att klippa mig hos henne...inte nog att man blir så snygg i håret "alltid"...hon e rolig att prata med också. Social & trevlig...precis som mig! "He he"

Så nästa fredag får jag en ny frisyr! "längtar"

God Morgon Allihopa!

Har ni sovit gott? Ni vet väl att det e fredag idag?!
För dem flesta betyder det ledighet snart & avkpplling med god mat & dryck men för dem som måste jobba vill jag bara säga att jag tycker synd om er! Vet hur det e att jobba helg...man kan inte sitta uppe sent & man avstår helt från att dricka för man vill ju inte vakna med baksmälla dagen efter(sen finns det dom inte bryr sig).
Men just nu e jag mammaledig så jag e hemma på helgerna med mina barn & min älskling. Det e skönt...för det e oftast på helgerna jag tar igen mig efter en lång & intensiv vecka med barnen ensam.

Den här dagen började bra...vi vaknade alla strax efter sju & va glada! Men Matilda va tvungen att förstöra det lite granna. Hon tappade ett stort glas i badrummet så den föll i tusen bitar. Så jag fick dammsuga kl åtta på morgonen...inte kul!
Men dagen e lång...jag väntar på att få bli glad igen....


Dagens glada!

Idag har jag klarat av att hålla mig från att äta godis fast jag varit så jätte sugen!
Det e nu fyra dagar sen sist jag åt...men sockerbehovet e där hela tiden. Jag vet inte hur länge till jag orkar men jag ska försöka. Jag kan inte låta sockret ta över mitt liv...jag måste hitta någe annat som får mig att må bra.
Förresten så hjälper det bara för stunden...det vet väl alla. & har man ätit lite för mycket så mår man sämre än vad man gjorde innan. Ibland vaknar jag med baksmälla fast jag inte druckit alkohol. Konstigt det dära...men det säger väl att det inte e bra.
Näää...jag borde sluta äta godis & röka för gott...om jag vill leva längre...& friskare...& yngre för den delen...

Har redan märkt att jag börjar få rynkor...det sägs att det börjar vid 25 & jag e ju där så PUF sa det & jag känner mig flera år äldre...
Nä men...det skulle ju vara dagens glada...ser ni...jag klarar inte av att inte gnälla:-(


Min dag!

Idag har vi haft besök av Kamilla, Julia & Theodor. & det va jätte roligt. Barnen lekte & hade sig medans vi mammor satt & pratade massa goja som vi alltid gör. Det e alltid lika kul att ha dem här.



Men som det alltid brukas så pratades det massor om barnen & mammarollen. Man e inte alltid på topp & idag behövde jag ha min Kamilla så jag fick prata av mig & hon va så go som lyssnade. Hon lär säkert inte orka träffa mig på ett bra tag nu när det blev så intensivt, he he...
Like you a lot my friend!



Tjejerna kom bra överrens idag...inge bråk alls. Inte som sist när de slogs om dockvagnen...näää...idag va det happy time!



& Theo beo då som va så söt & snäll hela tiden fastän han inte sovit middag! Gosade med sin mammas sjal & kramade mig massor...!



Noah har varit gnällig från & till hela dagen så honom har jag inte haft någe lust att ta kort på. Det får bli någon annan dag när han e glad!

Annars har jag hållt på med min blogg...hela kvällen...."trött"

Hoppas ni haft en trevlig kväll!

Följ min blogg med bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/464892/sweetlikechocolate?claim=ys2324vphyf">Följ min blogg med bloglovin</a>

Hej där alla mina fina vänner!

Hoppas ni haft tålamod med min blogg för jag har hållt på & fixat till den hela kvällen nu. Men nu tror jag att den e bra...hoppas hoppas.

Kram på er!

Hej svejs!

Åh va jag saknat min blogg idag. Jag har inte hunnit skriva något juh. & inte hunnit läst några heller. Måste göra det snart...ska bara lägga barnen först.

Ska också bara kolla i nya La Redoute som jag fick i brevlådan idag..."farligt"...
Så vi hörs sen!

Va glad jag e!

Staffan har hjälpt mig med min blogg så nu e den precis som jag vill ha!!! Hoppas bara alla ser den som jag gör!!!!

Love it!
Tack min prins! Jag älskar dig så!!!!!




Imorgon kommer Kamillshi med familja hit & det ska bli så kul! Saknar henne juh, det va så länge sen sist vi sågs.

& så har jag fått mina pengar från försäkringskassans så på lördag ska jag & Staffan shoppalajnen...åh va vi längtar!

God Natt & Sov Så Gott & Dröm Vackra Drömmar!

Vill ha fler dagar som denna!!!

Det va länge sen man hade en sån här bra dag. Barnen har varit snälla hela dagen & jag har inte känt mig stressad en enda gång. Härligt när allt går lyckat.
Matilda va på dagis idag mellan kl halv nio & halv två så då passade jag på & myste med Noah. Vi hade det så kul, vi två. Noah fick prova hoppgungan, sitta i sin gåstol, träna lite under babygymmet & provsmaka gröt, brocolipure & aprikospure. Mmmmm...det tyckte han va gott!

Jag har hunnit sminka mig idag & läst hela Kuriren. Inte dåligt!:-)

Till middag åt vi tacos! Åt massa så jag fick ont i magen:-(

Noah somnade halv sju!:-)

Matilda ätit jätte mycket!:-)

Staffan kom hem fem idag:-)

Jag mår väldigt bra idag!:-)



   



Ikväll ska jag sitta & dona med min bloggsida så den blir bra. Måste se till att det blir lika lätt att läsa för alla där ute...det verkar som att de e många som har andra program i sina datorer & min sida ser inte ut som det gör på min dator. Blev förvånad när jag såg den hos min syster...hemma ser den ut helt annorlunda. Ja ja...ska väl fixa med det...kanske ta hjälp av Staffan den här gången...:-(

Om ni undrar...

...så håller jag på att fixa min blogg. har inte bestämt mig för hur jag ska ha den ännu:-(

Rutiner igen...

Imorse bestämde sig båda ungarna att vakna klockan sju. Kul tyckte jag. NOT! Men jag måste se det positiva i det hela & berätta att jag slapp stressa iaf. Prick halv nio kom jag till dagis med Matilda utan att vara svettig överhuvudtaget. Bra gjort av mig!
Det gick även bra att lämna Matilda fast hon inte varit där på flera veckor. Hon såg så glad ut när hon såg sina vänner & sina lärarinor.
Nu ska jag passa på & dricka tre koppar kaffe innan Noah vaknar!

 

Dagens glada!

Idag när vi va hos svärmor så satt jag med Noah i knät. Då kom Matilda fram & tittade surt på honom & sa...högt & tydligt:
"DET E MIN MAMMA!!!!! BORTA!!!!

Även om det va lite små elakt menat mot Noah så va det absolut bästa hon sagt hittils. Så rent & så tydligt. Jag blev så klart stolt & jätte glad...Happy me!!!!

Ut-på-landet-dag!

Idag har vi varit & hälsat på hos svärmor som bor ute på landet. Långt långt borta, nånstans långt in i skogen bor hon tillsammans med sina hundar, katter, fåglar & massa hästar. Matilda älskar att vara där & hon älskar sin farmor. Hon älskar att mata hästarna med moröter & hon älskar att ha Filippa(hunden) tätt intill sig hela tiden. Ja man mår verkligen bra när man e ute hos svärmor...
Vi fick jätte god mat där serverad...fläskstek med kokt potatis, brunsås, plommon, sallad med feta ost & kokta grönsaker. Mycket gott smakade det! Fast Matilda ville hellre äta pepparkakor...& det fick hon, hur många hon ville. För farmor får hon göra precis vad hon vill...Matilda e hennes älsklingstjej.

Staffan e ensam barn & han har aldrig varit intresserad av att bo på landet, ha massa hundar i huset eller rida...& jag kan förstå att svärmor försöker få Matilda till att gilla just allt.
& jag kan säga att det funkar, för Matilda e helt tokig i hästar. Det e det enda som får henne på bra humör på tv:n & hon tittar i hästtidningar hela dagarna lång...
Hon älskar också att vara ute så det passar henne verkligen att bo ut på landet, hon skulle må så bra att få springa runt med massa djur...

Jag tänkte ni skulle få se några bilder jag tog idag.

   

   

I bilden under ser ni Matildas MiniShetland som hon fått av sin farmor!
Flicka heter hon!



Noah satt inne & hade det gött!
(Obs! bilden e bara på skoj!)



Nu ska jag läsa mina vänners bloggar så vi får höras lite senare ikväll...

Det där med att klaga...

Jag tror jag har klagat i hela mitt liv, iaf så länge som jag kan minnas.
När jag va liten & bodde i Kosovo så klagade jag över att jag & min syster va de enda som inte hade föräldrar, att vi va dem enda som bodde hos sin farmor. Jag klagade över att jag va tvungen att göra mina egna läxor. Jag klagade över att jag va tvungen att hugga ved & värma i spisen. Jag klagade över att de få gångerna som pappa bodde hos oss så va han onykter. Jag klagade över att han inte va som en vanlig pappa. Att han aldrig brydde sig om hur det gick för oss i skolan. Jag klagade över att jag inte hade någon mamma som älskade mig & stöttade mig. Jag klagade över att vi inte hade pengar så det räckte till godis. Eller att jag aldrig fick ha på mig de byxorna som va inne. Jag klagade över de skor jag fick ha på mig på vintarna som va från Röda Korset. & de stickade plagg farmor gjorde till mig.

& när jag flyttade till Sverige som 11 åring så klagade jag över mina vänner som jag saknade från Kosovo. Över att jag inte kunde prata svenska. Jag klagade över att jag va tvungen att ha begagnade kläder. Att jag aldrig fick hopprepet som jag ville ha. Jag klagade över väntan på uppehållstillstånd & de olika förläggningarna vi fick bo på.

Idag klagar jag på hur lite tid jag har till mig själv. Att jag väger mer än vad jag borde. Att jag inte e någon bra mamma. Jag klagar över att mina barn inte e lika snälla som andras barn. Att de inte äter eller växer som de ska. Jag klagar över att jag aldrig har pengar över till mgi själv för att kunna shoppa.  Att ibland inte ens finns pengar till mat. Jag klagar över att Staffan & jag inte har lika mycket tid till varann längre. Listan e oändlig...

Jag inser en sak...jag har klagat alldeles för mycket. & jag klagar alldeles för ofta...
Jag e 25 år gammal, så nu får det bli slut med det...
Nyårslöftet (lite sent men aldrig för sent) blir:

JAG SKA FÖRSÖKA SE DET POSITIVA I ALLT!

Så varje dag ska jag försöka skriva något positivt som hänt mig...

(Tack Becka om du nu läser):-)

Vilken dag!

Jag kan inte skriva att jag e glad om jag inte haft något att vara glad över. Jag kan inte skriva att livet e underbart om det inte e det. Jag kan inte skriva att mina barn e helt underbara om de skriker & gnäller. Jag kan inte skriva att jag e stolt över mina barn om de inte lyssnar på mig eller gör som jag tycker. Jag kan inte skriva att dagen har varit helt toppen om den har varit helt kaotiskt.
Så idag blir det bara gnäll...för idag har jag haft det tufft. Jag önskar inte ens min värsta fiende denna dag.
Vaknade med mensvärk...& det hela kan ni lista ut!!
Barnen har skrikit ikapp & jag har gått runt i pyjamas hela dagen.
Sambon kom hem kl sex.
Nu e det kväll.
Disken e kvar.
Jag har ont.
& jag har fortfarande inte fått mina pengar.

Äntligen!

Jippiiie...nyss ringde försäkringskassans tant & berättade att hon gjort utbetalning till mig. Äntligen säger jag bara...jag har bara fått vänta i över en månad. Jäkla strul jämt. Men idag får jag mina pengar så nu mina vänner ska det shoppas!!!!!

Tufft idag att vara ensam med barnen...har gått & vant mig att ha Staffan vid min sida så jag saknar honom något så!!! Tycker inte om att han jobbar & speciellt inte i Flen(han måste köra i halkan). Längtar efter sommaren då vi kan vara hel familj igen. Hoppas bara då att barnen håller sig friska så inte semestern blir försörd igen...vilken jäkla otur vi har när det gäller sjukdomar. Allt drabbar dem...speciellt lill Noah:-(

Matilda vill inte sova middag...

Hon vill ha glass!  " min glaj" "min glaj"...det e det enda jag får höra...oh, vad göra??? Det e ju bara måndag...

God Natt På Er Alla!

Nu ska jag lägga mig & hoppas på att jag får sova i natt. Än så länge sover barnen, men Noah hostar lite då & då. Min fina prins, att han ska behöva vara sjuk...
Imorgon jobbar Staffan hela dagen & hela dagen ska jag vara med barnen. Hoppas det e lite varmare imorgon så man kommer ut på en promenad...man skulle behöva det...man kanske blir lite piggare...
Men just nu e jag TRÖTT & jag vill bara SOVA...speciellt om jag ska orka ta hand om två busungar imorgon!!!

God Natt My Friends
& Kom Ihåg Att Ärlighet Varar Längst!!!!!!


Men tur dom kan vara glada också...

Surheten gick över när barnen vart glada igen & vi kunde mysa tillsammans.


Ja det e tur att barnen kan vara glada också...annars hade man nog inte orkat.
Noah somnade vid halv sju ikväll...helt fantastikt. Men Matilda har gått & vant sig att vara uppe längre nu när det varit jul & grejer så hon ville inte sova...iaf inte när mamma & pappa ville. Det blev helt klart mycket senare så där försvann lite egentid...:-(
Ska hoppa i duschen & sen så ska jag äta...



Så vi hörs när jag ätit upp det...ja jösste du hörde rätt...jag ska äta upp hela helt aldelles själv...

Ungar alltså...

Ja ut kom vi iaf...men hur roligt va det!
Det började med att Matilda inte kunde bestämma sig om dockvagnen, bilen eller pulkan skulle med. & som den trötta & slitna mamma som man e så fick alltihopa följa med. Hon vägrade också ta på sig vantarna & så kallt som de e ute så visste man att hon snart skulle frysa så mycket att hon skulle börja skrika. & rätt hade man...vi hann bara ner till gungarna så börjades det. Hon visste varken in eller ut. & Noah som låg i vagnen skrek han med...
Jag blev så klart arg & hotade med att vi skulle hem men det hjälpte inte för hon skrek bara mer. Hade Staffan varit där hade nog allt gått så mycket bättre men han va tvungen att gå till tvättstugan(nu önskar jag att jag hade gjort det istället).

Det absolut värsta i det här va nog att jag upptäckte efter att jag slet upp Matilda & hennes vagn & pulka & samtidigt körde Noah med den andra handen & bara gormade, att de va massa folk i lokalen under tvättstugan vid gungarna som såg alltihopa...hmmm...vilken syn...de lär väl ringa socialjouren efter det...nervös....


Jag mår illa...

Jag har ätit min sista Viking Kebab(iaf på länge). Jag va så hungrig innan så jag åt både snabbt & mycket. Inge bra just nu med magknip. Men men...så brukar det vara om man äter snabbmat. Det vet väl alla att det inte e bra för kroppen men ibland orkar man inte laga mat så då brukar det bli kebab. Inge emot Staffan som älskar kebab. Han skulle kunna tänka sig att beställa en kebab tallrik utan pomes...så kebabtokig e han.

Uschhh vad det e kallt ute. Va ute & rökte nyss(går fortfarnde inge bra att sluta) & jag frös sååå. Man får nog klä på sig ordentligt om man ska ut. Vi tänkte göra det snart, hela familjen. Så Matilda får åka lite pulka, ja eller dra i pulkan själv. Hon vill inte åka i, vet inte men hon vill inte ens testa. Jag tror hon skulle gilla det om hon bara vågade...

Barnen sover & jag tänkte koka mig lite kaffe, så jag vaknar till för nu e jag slö efter maten...

Hörs sen mina vänner!

God natt!!!

Så där ja...då e jag klar med städningen. Det tog sin lilla tid men det blev bra till slut. Nu hittar jag mina favoritkläder igen.
Det e konstigt att jag alltid använder bara vissa kläder när jag har hur mycket kläder som helst. Staffan vill att jag ska kasta massa kläder för han vill också ha plats i garderoben med sina kläder men jag har svårt för att göra det. Man vet aldrig...kanske någon gång så vill man ha dem & då e det synd om de inte finns kvar...eller hur?!

& stackars Staffan vet inte om att jag har beställt mera kläder som ska in i garderoben snart. Jag va inne på La Redoute & reade...fast det blev ganska dyrt ändå. Det behöver han inte veta...då skulle han bli så arg på mig. Jag hoppas verkligen inte han läser det här heller för då har jag massa att förklara:-(

Nu ska jag ta & lägga mig...e sååå trött!
Men jag saknar mina bäbisar...de har sovit så lugnt så jag har inte märkt av dem något alls. Mina underbara älsklingar! Va jag älskar er!!!

God Natt!


Måste plocka undan kläderna

Ja nu e det dax att ta itu med gästrummet där uppe. Jag tänkte även rensa massa kläder som jag inte använder så vi får se hur långt tid det tar...
Barnen sover & Staffan e iväg & handlar...
Musiken e på...
Så det e bara att köra igång...

Ego me!

Imorse fick jag sova ut, det behövdes. Jag kände mig så mycket piggare idag än vad jag gjort på väldigt länge. Staffan tog hand om barnen då, vi brukar turas om & det tycker vi är jätte skönt. Vissa morgnar går vi upp båda för vi vill umgås som familj, det är ju väldigt viktigt det med!!!!

Just nu är Staffan & Matilda hos svärmor så jag är själv med Noah. Min syster, hennes svärmor & min farmor va förbi på en fika men åkte hem för en stund sen. & Noah somnade strax efter så jag passade på & sminkade mig lite & hade mig med våran nya kamera.

Så här är några bilder...det va rätt många jag tog. Det är inte ofta man känner sig snygg nu för tiden så jag passar på när jag tycker jag ser någorlunda bra iaf...smaken är som baken...






Vilken kväll det ska bli...

Va ut & rökte nyss(vilket jag ska sluta med snart) & kom på att jag glömt att titta efter posten. De här röda dagarna gör så man blir förvirrad...
& titta vad som fanns i!!!



Så nu lägger jag ner bloggandet, jag kan ju inte låta bli nu när jag har annat som jag måste göra...mmmm...

Fredags mys forts...

Nu känner jag mig fräsch. Jag har tagit en lång dusch som jag oftast brukar göra, men ikväll vart det en riktig lång & ordentlig dusch, med kropps peeling & hår-kur & hela kittet...så jag känner mig riktigt fräsch & så luktar jag så gott också.
Staffan ska spela data på övervåningen ikväll & jag tänkte blogga hela kvällen om jag så vill. Ska förståss läsa mina vänners bloggar också...
Barnen sover & det är så tyst & skönt just nu. Det är så man bara njuter...

Visserligen finns det massor att göra för mig men ikväll orkar jag inte tänka på det. Vi har haft det så tufft de senaste två veckorna så jag vill bara tänka på mig själv ikväll.
Men som sagt...det finns saker som måste göras!!!

Titta hur gäst/garderobsrummet ser ut!!!!



Ja ja...men nu ska jag bara ta det lugnt. Funderar på kanske måla mina tånaglar...eller jag vet inte...förr gjorde jag det jämt. Vet hur det va innan man fick barn & allt & man bodde själv...när man hade tid att duscha länge & sen så efteråt måla naglarna & dricka ett glas rött vin...mmmm, det va tider det....
Men nu har jag ju mina underbara älsklingar att ta hand om & älska & det finns inget som slår det men man kan ju vilja göra saker för sig själv ibland också...
Min kusin tycker jag ska släppa taget lite, ta hand om mig själv & våga vara mänsklig....
Jag kanske skulle ta & lyssna på henne....

Fredagsmys

Svärmor är här & vi ska precis dricka kaffe & äta glass. Mums, det ska bli så gott!

Noah mår lite bättre men Matilda är på sitt värsta humör. Men efter haft så bra dagar så måste hon få ha en dålig dag också. Men just nu är hennes farmor här & Filippa(hennes hund) så då är hon glad.

Förresten måste jag in på min internetbank & kolla om jag fått mina pengar. Jag måste få shoppa!!!

Permission...

Ja då va vi hemma på permission. Noah mår lite bättre & vi ska testa att sova hemma i natt. Oh va skönt det är att vi alla är hemma igen...borta bra men hemma bäst som man brukar säga.

Noah har RS, luftvägsvirus som gör det svårt för honom att andas. Han har legat på barnavdelning där han har fått hjälp med inhalation av adrenalin & koksalt. Det har bara hjälpt korta stunder så han har fått många inhalationer. Men nu hemma kör vi med näsdroppar & flytande Ventoline & det hjälper väl någorlunda. Han har också ätit mycket bättre idag, som mest har vi fått i honom 170 ml ersättning mot 50 vi fick i honom ett tag. Så han är iaf på bättringsvägen!!! & det är tur det!!!

Men vilket nyår vi fick då. Vi lär nog aldrig glömma det! Min absolut bästaste underbaraste Staffan har tagit hand om Noah hela tiden. Jag har varit där på dagarna men han har inte släppt taget om honom någon gång. Helt fantastikt att det finns såna pappor, som gör allt för sina barn. & Staffan är så glad att han kan göra nytta för sin son, speciellt efter att det inte gick så bra mellan honom & Matilda när hon va liten. Hon va ju så mammig!!
Så nyårsaftonet spenderade han i en sjukhussäng bredvid Noah på avdelning 62 på Mälarsjukhuset! Mina underbara grabbar...Va jag saknade dem hela tiden.

Jag & Matilda spenderade kvällen hos min älskade syster Silvie. Hon hade lagat mat som vanligt & det fanns massa annat gott att äta, typ hela tiden, hela kvällen. Där blir man alltid bortskämd. Matilda va på jätte bra humör hela dagen, det va helt fantastiskt att vara med henne, speciellt efter man mått så dåligt ang det här med Noah. Så vi behövde båda två att få vara med människor som får oss att må bra & Staffan ville utan någon tvekan att jag skulle vara med min familj på nyårsafton. 

Det va helt underbart att få vara med min farmor, min syster & min kusin! Vi tog det lugnt, utan några grabbar & det behövde vi alla. Speciellt kusin som inte har någon pojkvän & min farmor för den delen...he he...

Natten sov jag med Matilda & min syter i en jätte skön dubbelsäng. Matilda vaknade på natten(inte van att sova borta, speciellt inte med någon)& blev orolig men som den bästa systern som min syster är så tog hon hand om henne så jag slapp gå upp. Man bara blir så glad...& jag va sååååå trött!!! Puss på dig min älskade underbara syster!!!!

Här kommer det lite bilder från kvällen iaf!










& så Noah & Staffan på sjukhuset!!!



GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA


RSS 2.0