idag har vi...

...varit ute mestadels. ja inte kanske så konstigt när det har varit så fint väder. vi va ute & gick en stund med michaela & hennes barn. matilda trampades på sin cykel & jag körde noah i vagnen. det va skönt. synd bara att matilda ramlade men hon grät aldrig så det va säkert ingen fara.
när vi sedan kom hem fick de bada i sin pool på altan. det va kul...tyckte både barnen & jag.




(ser ni noah bula/blåmärke på höger kind??? stackarn ramlade på en duplo...)

nu väntar jag på att staffan ska komma hem med lite godis...det e fredag mina vänner...då e det väl tillåtet va????

kram på er!!! puss puss puss

underbara dag!!!!

ja det e verkligen underbart att vakna till detta vackra väder. det e också fredag!!!  "me like"
barnen vaknade sex imorse...fick varsin välling & sov sedan till kvart i nio. ja det e skönt må ni tro. båda somnade tidigt igår igen & sov hela natten så man e utvilad & glad.
det e bara synd om staffan som va tvungen att gå upp tidigt imorse & gick till jobbet. stackarn e inte frisk ännu men va tvungen att gå för annars hade han haft så dåligt samvete & va också rädd för att inte få några pengar. ja han tänker på familjen sin...min underbara älskling!!!!


mina killar...gud va de e fina!!!!!

nä nu börjar våra bästa år...he he...ja jag vet att serien suger men jag e fast ändå. har sett den sen jag kom till sverige så jag tänker inte sluta bara för att den e dålig...eller ja, den e dålig bra!!!!

later!!!

torsdag!

vaknade vid halv åtta. lite sent med tanke på att jag skulle iväg med noah till barnkliniken men som tur så hade jag michaela min fina vän som kom & hämtade matilda & följde med henne till förskolan så jag hann iaf. staffan hade ingen lust att gå med henne då han inte såg riktigt frisk ut, han e lite små otäck med ögat.
men han fick skjutsa oss in till stan iaf. michaela följde också med!!!!

noah hade en vanlig återbesök på barnkliniken ang. hans astma & det va tur att vi gick dit just idag. för just idag så blev han så där rosslig som han brukar bli när han blir förkyld & läkaren kunde då lyssna på honom. hon konstaterade att han e väldigt rosslig & höjde dosen på hans medicin. synd bara att det skulle vara så jäkla dyrt...men det behövs. noah ska inte behöva lida...han e ju så liten, min plutt!!!!

efter det gick vi ner på stan & fikade på waynes. vi hade inte druckit kaffe på hela morgonen så vi va en aning skakiga...åh va gott det va sedan med en stor kopp kaffe med mjölk. jepp, med mjölk. jag har bestämt mig att dricka kaffe med mjölk i fortsättningen. det e godare & det e snällare mot min mage...så varför inte?!

kusin veronika kom efter en stund & gjorde oss sällskap. noah sov i vagnen så jag fick äta lunch i lugn & ro & prata med mina fina. & kycklingfilén med couscous & sallad smakade alldeles perfekt!!!

jag hann även shoppa lite...mest linnen som jag kan träna i men också ett par jätte fina tajta jeans till matilda. jag hade 30% rabbat på lindex så jag passade på.

till middag åt vi falukorv med pasta & ostsås. mycket gott!

klockan sju va jag nere på friskis &gjorde ett gym pass & det kändes riktigt bra. nästan så där som att man aldrig varit ifrån träningen något...ja det kändes absolut inte som att jag varit ifrån träningen i 3 år iaf. jag orkade mycket mer än va jag trodde att jag skulle göra...& det va så skönt att komma iväg. det va lagom med folk & jag behövde aldrig vänta på maskinerna. "me happy" 

efter duschen så känner jag mig väldigt trött men väldigt frisk. jag vet inte hur jag ska förklara...jag har bara haft en riktig bra dag!!!!

puss puss puss & go natt!!!!

onsdag kväll!!!

äntligen! äntligen sover båda ungarna...matilda också alltså. noah e det aldrig några problem med...men ikväll somnade matilda också utan några problem. det e en timma sedan & jag har hunnit plocka undan i köket & tagit en lång dusch..."me like"...
stackars staffan mår fortfarande riktigt dåligt. ögat blir bara värre & värre & nu har han också ont i halsen. min fina, han har varit dålig från & till ett bra tag nu...hoppas att han ska bli bra nu så vi får hitta på saker...tråkigt så här när ena eller den andra e dålig.
jag mår iaf bra. riktigt bra måste jag säga. i måndags va jag ju på friskis & gick igenom maskinerna på gymmet så det har känndes riktigt bra. trodde inte jag skulle komma så här långt men äntligen sig. nu ska jag köra för fullt, bli stark & må bra. i lagom dos!
jag har aldrig riktigt veta va som e lagom när det gäller träning men någon gång måste man ju lära sig....
så nu har jag lovat mig själv att bara träna för att det e roligt & för att det känns bra & träna lagom!!!!

ikväll ska vi bara ta det lugnt. staffan ska spela & jag ska titta på tv. greys e ikväll så det får jag inte missa!!!
så ha en bra kväll mina vänner så hörs vi när vi hörs!!!
jag ska först sätta mig & äta en skål med yoghurt, all-bran dark chocolate & torkad mandel. mums! jätte gott! hellre det än godis va?!



onsdag!!!

idag e staffan hemma från jobbet. han e förkyld & har fått ögoninflammation. ena ögat e så svullet & jag tycker så synd om min gubbe. vill att han ska ringa vårdcentralen men han själv vill inte det. tror att det ska gå över av sig självt & det får vi hoppas.
matilda e på dagis & noah går runt & charmar oss som vanligt. så go han e...knaprar på flingor & ler hela tiden...

jag mår bättre iaf. både med hälsan & psyket. ibland e det så tråkigt med allt men sen så tänker man efter & inser hur bra man egentligen har det & då e man tacksam...helst innan man har förlorat allt. skulle aldrig klara av att leva utan min staffan & mina älskade barn. de e det bästa jag har...även om jag kan bli trött på dem ibland. jag tror jag behöver komma ifrån lite oftare...träffa vänner & ha lite skoj för mig själv. nu har jag varit mamma ledig i snart ett år så det e dax att göra sig fri, he he...

staffan jobbar två veckor till & sen e han ledig hela sommaren. äntligen kan vi hela familjen vara lediga en hel sommar. va skönt det ska bli...att inte behöva stressa iväg till förskolan & alltid ha en till hand att räkna med när det blir jobbigt! "längtar"


mina fina älskade gubbar!!!

noah poah!

mina favorit tjejer!!!

kusin veronika & matilda!!!


later!!!!

söndagen i bilder!

har fortfarande inget glatt att blogga om så därför tänkte jag bara visa några bilder från söndagen. vi va ute på landet hos svärmor & det va helt underbart...tills stackars mormor som ramlade & fick åka in till akuten & sys i benet:-( men jag följde med henne & det gick bra. vi hade så kul, löste korsord & rökte ikapp. hon e så go! men så jäkla envis, fast det kanske e lika bra. hon vet va hon vill!!!!

hur som helst...











............................................................

jag e förkyld, trött & lite ledsen. jag har aldrig tid till något överhuvudtaget så man e lite smått deprimerad. jag hoppades på att det skulle kännas bättre så här till våren men det e nästan värre. det e så mycket hela tiden & jag skulle bara vilja lägga mig i min säng & läsa ut en hel bok. va jag saknar att läsa, att bara ligga & fundera, ta dagen som den kommer...
jag vet att ni e många där som tycker att det går att lösa alltihopa & bla bla bla...men jag vet att det absolut inte går. det går aldrig att lösa allt, det har aldrig gått tidigare & det kommer aldrig att gå i framtiden heller. det e alltid nått...om inte det ena så e det andra...nått måste det va! det e livet kära vänner! det gäller att acceptera det bara!

matilda e fortfarande vaken...klockan e tjugo över tio på kvällen i denna stund som jag bloggar & matilda e fortfarande uppe. det e så man blir galen! jag orkar inte ha det så här! jag vill vägra ha det så här men jag vet bara inte va jag ska göra??!!!
det spelar ingen roll va vi gör, om vi e ute hela dagarna eller inne, om vi kör järnet eller bara tar det lugnt...hon vill inte sova vid lunch & hon orkar inte heller vänta till sju så vid fyra somnar hon oftast & sen så håller hon igång hela kvällen. visst hon e lugn & så, just nu lagar hon låtsas mat & jag märker inte av henne så länge jag inte vänder mig om...men kvällen då??? kvällen då jag & staffan bara tar det lugnt & gör sånt som vi vill & tycker om. kvällen då barnen ska sova så vi får koppla av & hämta nya krafter....ohh...

nä nu orkar jag inte mer...får hoppas jag e gladare imorgon för ikväll verkar det bara bli gnäll...
förlåt kära vänner!:-(

underbar partaj hos kamilla & samuel!

shit va roligt vi hade. det va länge sen jag & staffan haft så roligt ihop. vi dansade & skojade & skrattade & drack gott hela kvällen!!! "me like"

tack kamilla & samuel & alla ni andra som va där för en helt underbar kväll!!!!



















jag & staffan= partaj ikväll!!!

ikväll ska vi till våra vänner kamilla & samuel på fest. syster kommer hit & tar hand om barnen så vi för en gångs skull kan göra något tillsammans, jag & staffan. jag har sett fram emot den här dagen...fast då va det finare väder förståss...
tråkigt att vi e lite småhängiga allihopa men vi får at det lugnt så går det nog bra...
snart lunch...tur för jag e såååå hungrig...


det känns som lördag idag!

staffan har varit ledig idag & jag har hela tiden tyckt att det redan e lördag. jag e inte van att han går hemma så här en vardag, så visst har det varit en kanoners dag. helt underbart! det bästa av allt e att han e ledig imorgon också, & så hela helgen...det kan bara inte bli bättre...
på förmiddan va staffan & matilda tillsammans med nicklas & ronja på parken zoo. de hade så klart haft det jätte kul...




medans de va på parken passade jag på & fixade lite här hemma & gosade med min plutt noah. jag fick till & med duscha för honom. han va så snäll, satt bara & tittade på mig...har inte vågat testa det nu när han kan krypa...eller snarare hasa sig (han vägrar lära sig krypa) för man måste ju ha koll på honom så han inte får något över sig...men gullungen satt där bara..."me like"


lunchen spenderade vi hos våra vänner petra & nicklas. de bjöd på mat (donka) & mmmm va gott det va. de har precis nyligen blivit två barns föräldrar de också så mmmm va sött det va att få hålla i lilla Tuva...så underbar liten & så underbar söt. man blev NÄSTAN sugen på en till...staffan tittade bort när jag sa det...förstår inte varför....

tack petra & nicklas för idag...:-)
(tyvärr glömde vi att ta kort så inga bilder därifrån)

nån gång på eftermiddagen tog grabbarna barnen i vagnen & gick en lång promenad...& vet ni va jag gjorde??? jo, jag gick hem & la mig...& jag kan säga så här...att det va mycket bättre än att vika tvätt!!!!
& så vaknade jag när min fina johanna kom & hälsade på. va jag hade saknat henne...
vi pratade en massa som vanligt, åt mat, drack kaffe, segade oss...ja det vi brukar göra när vi träffas.


noah fick testa att äta gröt själv ikväll...& vi kan säga så här, att det mesta hamnade...ja inte i hans mun iaf...


nä ni mina vänner...nu e jag trött. sov så gott & dröm vackra drömmar allihopa!!!

god morgon onsdag!

har lämnat matilda på förskolan & noah sover just nu så jag har det bra med andra ord. jag sitter med en kopp kaffe & läser bloggar. jag har tyvärr varken hunnit blogga så mycket eller läsa andras bloggar. mycket som händer & sen när man väl e ledig en stund väljer jag hellre tv:n eller en tidning. skönt att bara försvinna en liten stund....

idag skulle jag behöva gå ner på stan & fixa massa ärenden men jag orkar inte. ska hälla i mig några koppar kaffe först sen kanske jag piggnar till. det va ju så fint väder imorse, tänkte att idag kanske man kunde få njuta av lite sol men nu när jag tittar ut ser jag att det e mulet...som vanligt! usch, det hära har jag inte saknat...att vänta på sommaren, på solen & på värmen...nej för varje sommar har jag blivit så besviken...det e nästan höst oftast & jag har fortfarande gått runt& väntat på sommaren...hoppas hoppas att det blir en riktig bra sommar i år!!!!! vad kan jag göra????



later my friends!

friskis & svettis!!!!

idag va jag nere på stan & köpte årskort på friskis & svettis. hmmm...det kändes bra när jag köpte den men nu undrar jag hur jag ska sätta igång. ska jag bara börja träna medel pass eller ska jag kanske gå på lite lättare pass till att börja med? min kondition e helt sämst så jag kanske måste ta det lugnt i början...
det blir nog bra. har bokat en tid med en gyminstruktör så jag lär mig alla maskiner så sen e det bara att sätta igång...

annars har det varit lugnt idag. hade michaela en kortis på kaffe imorse & efter det röjde jag massa skit i köket & sen så va det dax att hämta matilda på förskolan. vi tog bussen in till stan & promenerade runt in the city. shit va jag saknar stan! jag älskar verkligen att bo här men jag saknar stan också. jag saknar att ha nära till allt, shopping, vänner mm...men men, man får tänka positivt, man sparar en massa på att undvika stan...he he...

förresten...noah har lärt sig säga pappa, mamma & tack tack...gud va söt han e när han säger det...det e så man vill käka upp han. min sötis, så så söt...han e ju bara 9 månader så man förväntar det inte direkt men han snappar upp så mycket av sin syster tror jag...



såg nyss desperates & jag blev så ledsen att edie dog. visst va hon ganska hemsk men verkligen one of the kind!!! hon gjorde serien...tråkigt att hon nu inte längre syns i serien...det börjar bli lite smått tråkigt, det va bättre förr...men tur greys finns, den serien älskar jag verkligen....!!!!!



nu ska jag nog hoppa i säng...imorgon jobbar staffan sin sista dag för den här veckan. underbart, underbart!!!!
ha det bra mina vänner så hörs vi snart igen....

grattis i efterskott till min fina michaela!!!

det va dålig stil av mig att inte gratta dig på facebook så då gör jag det här istället!!! GRATTIS gumz, 28 år, det e inte dåligt det!
tack för att du e min vän!!! älskar dig michaela!!!





lördag dagen efter!

lördagen har varit kanon!

vi har städat!
vi har tvättat!
jag & matilda har varit på stan!
vi har ätit på donkan!
matilda har varit med sin moster & med hennes vänner!
jag har fikat med underbara kusin & fina nina!
jag har även fikat med karla, min bästa vän från högstadiet!
vi har grillat hamburgare!
vi har tittat på melodifestivalen tillsammans med vår snygga granne, syster & kusin!
underbar lördag helt enkelt!











det e fredag som gäller!

vilken underbar dag! vi vaknade klockan åtta imorse & la oss en stund i våran säng & bara mös. jag & barnen...de med varsin välling flaska. idag har matilda varit hemma & det har varit så skönt att inte behöva stressa iväg till förskolan utan man har kunnat gått runt i pyjamas ett bra tag...."me like"
på förmiddagen va vi ute en stund, synd bara att det blåste annars har det varit kanon väder. noah älskar verkligen att gunga, ska vara med överallt. men det gör inget, han e så sätt att ha att göra med så det dära e bara så gulligt!



staffan kom hem riktigt tidigt idag. det va hans sista dag i stockholm så de hade bara packat ihop sina grejer & sen så fick de åka hem. så skönt...man e inte van vid det. lika bra också för jag hade börjat möblera om här hemma så han behövdes som bärhjälp. som han suckade när han kom innanför dörren, "nähä, inte nu igen!!!" så typiskt mig...jag älskar att möblera om...

runt tre tiden kom danne med sina två fina tösar, emilia & ella. & va söta de e! & va kul vi hade! & va de måste göra om det! hoppas hoppas snart!!!






barnen hade så kul att det verkligen syntes!!!




nu har staffan åkte för att handla lite gott till ikväll, vi ska titta på film & bara mysa. barnen sover sedan halv sju!!! trevlig fredag på er alla!!!
puss puss puss

jag har ett husdjur!!!!!!!!!!!!!


han/hon heter gucci & bor under min altan. så söt! idag ska jag köpa kattmat till gucci. det ska tydligen vara bra för gucci. & så har gucci fått vatten & rivna morötter av mig. mjölk e inte bra för guccis mage så det ska gucci absolut inte få...

synd bara att vi inte kan tvätta av altan nu...man vill ju inte störa gucci...

hej hallå!

det e bra här. noah mår bra igen & han sover som vanligt igen...jag har bara ingen lust att blogga idag...
kram kram

patetiskt!

en natt utan sömn & jag går runt  & tycker synd om mig själv. skärpning där! men jag har haft en så jobbig dag, iaf förmiddagen. noah har inte velat sova & jag har inte hunnit gjort något som jag velat, som tex duscha. men efter hämtat matilda på förskolan så vände det tack & lov. matilda la sig i o för sig direkt när vi kom hem men noah va mycket gladare nu & han sov en stund han med.
när matilda vaknade gick vi ut en stund & gungade. & sen när staffan kom hem har det gått jätte bra. ungarna har varit så pigga & glada att man inte kunde förstå hur noah kunde strula så mycket i natt. hoppas att han ska sova i natt!!! visserligen hade han feber ikväll men han har fått en alvedon så vi hoppas att det hjälper!!!!

noah så glad på eftermiddagen!





imorgon ska vi på öppet hus på matildas förskola. det ska bli skoj. har ordnat så veronika kommer & tar hand om noah en stund utifall han e dålig imorgon också.

later!

?????????????????

staffan brukar säga att han bor tillsammans med 3 barn...eller ja rättare sagt två små barn & en tonåring...
små barnen e väl matilda & noah...men....
jag undrar vem tonåringen e????????????????????????

usch bläää bläää....

i natt har jag haft den värsta natten av dem alla. jag har gått runt & burit på noah precis hela natten. jag som klagade att jag tyckte det va så jobbigt att ge honom nappen några gånger per natt...ingenting mot det hära juh...
men men...jag visste inget värre då men nu har jag fått känna på hur det e att ta hand om en missnöjd unge hela natten. det värsta av allt att vi inte vet vad det beror på...e det tänder eller e det öroninflammation??? han har lite feber men det kan man ha få av båda...

åh det skulle sitta fint med en varm säng & en hel dags sömn....


längtar hem!!!!

saknar min familj! jag längtar hem...så där mycket så det gör ont!!!!

ju dua shume familja ime ne kosov!!!




ingen sovmorgon idag!

imorse vaknade jag klockan fem av att noah skrek, det va ingen hunger skrik fast jag trodde det först. efter han fått en flaska välling va han ledsen & det har varit så sen dess. jag blir lika ledsen varje gång när jag inte riktigt vet vad som e fel med honom men jag skulle tippa på tänder den här gången. jag såg framtänderna kika fram lite så förmodlingen e det innan de liksom poppar upp helt. jag gav honom en alvedon iaf så vi får se, han somnade precis. 
för mig känns det som att jag redan varit uppe halva dagen. inte van att vakna så här tidigt...& vad ska man hitta på??? 

michaela kommer snart...& innan tolv kommer syster. hon ska ta hand om noah medans jag e hos tandläkaren...har en tid klockan halv ett...

later!!! 

måndag!!!

idag har vi varit hemma hela dagen. har velat gått ut några gånger men det har regnat precis varje gång så jag har verkligen inte haft någon lust. jag e noga med att de ska vara ute varje dag men idag kände jag bara för att vara hemma. & konstigt nog så har jag ändå haft fullt upp. barnen ska aktiveras till 100 % & det e ok, jag älskar att vara med mina barn, leka med dem & sjunga med dem. så länge de inte ska bråka förstås. jobbigt när matilda ska trottsa & när hon ska slå noah men annars så har jag haft en toppen dag.
matilda lär sig hela tiden nya ord & noah försöker nu resa sig mot bordskanter & så. så så farligt, jag e så rädd att han ska slå ut sina fina söta tänder.

mina älskade barn, ni e såååå fina, så söta, så underbara...




vid kvart i fyra fick vi besök av svärmor britten & hennes mamma may-britt. jätte kul att de bara kom så där, speciellt idag då staffan skulle bli lite sen på jobbet. jag lagade köttfärssås/spagetti & gjorde en jätte god sallad. alla va nöjda. till & med noah smakade på lite pasta...






noah somnade som vanligt ikväll men matilda ville tydligen inte göra som vi brukar. hon skulle absolut inte ligga i sängen & lyssna på sagor utan hon ville hellre sitta i fotöljen så blev det...


later!!!!!!!

förkylda men glada ändå!

imorse vaknade vi sent som vanligt. allihopa e vi lite hängiga men vi e glada, speciellt barnen. de verkar däremot vara ganska trötta ändå fast de sovit så länge. båda sover just nu, orkade inte ens vänta till efter lunch.
jag hade gärna passat på & vilat lite jag med men man vet aldrig när de vaknar & då bli jag bara såååå seg. men att vila behöver inte betyda sova heller, jag tycker det e ganska så skönt att bara sitta lite för mig själv med en kopp kaffe & läsa bloggar.




fredag + lördag i bilder!

jag hade en underbar kväll igår fredag. det va hur trevligt som helst att träffa mina vänner från skolan, vi hade så mycket att prata om. synd bara att alla skulle upp & jobba dagen efter & att det inte va så många som dök upp, fast de hade sagt att de skulle komma. dålig stil!!!!
under middagen på harrys började en råtta springa runt så vi tappade lustet helt & gick därifrån. så här efterhand förstår jag inte varför vi ens betalade för maten men man e ju alltid så efterklok, inget att göra nu. men vi satte oss på nybron & tog varsin drink så kvällen slutade iaf gott!!! "me happy"
när de andra skulle åka hem gick jag, michaela & jossan till veronika där vi drack vin, öl & galliano & hade det jätte trevligt, fast vi inte va så många.
men den där jäkla råttan skrämde oss inte för vi gick sen till harrys igen där jag dansade igenom hela kvällen, tillsammans med mina vänner. mmmm..."me like"

veronika som fisk & alicia e bara så söt!


min fina vän jossan ville inte vara med på bild!


jag va tråkig & beställde en hamburgaretallrik men veronika åt lax med pesto överdrag & ris till!


det skålades en massa!!!


smakade för första gången en drink som michaela fixade åt oss. (galliano, kaffe & grädde)


vi fulade oss som vanligt!


lördag!
vaknade med en hemsk huvudvärk, bakis som f'n. då va det minsam inte lika roligt längre. jag sov på övervåningen så jag slapp ligga bredvid matilda eftersom jag hade druckit. men jag hörde dem hela morgonen, hur matilda frågade efter mig "min mamma ha" & hur staffan försökte förklara att jag va trött & behövde sova lite extra. he he...lite...jag hade nog behövt sova hela dagen om det inte vore för barnen. det e sällan jag festar nu för tiden & det e lika bra det. att vara bakis funkar inte längre, inte nu när jag har två barn. det e inte som förr när jag kunde ligga i soffan hela dagen & dega...näää ni...nu måste jag iaf upp & byta blöjor, mata barn, diska & laga mat, plocka undan leksaker & samtidigt tala barnen tillrätta, lära dem va som e rätt & fel, jag som knappt kan sånt själv, he he...
nä det e bara att inse att så länge barnen e små så kommer det att vara så här men jag intalar mig själv att jag kommer att vara ganska så lagom gammal när barnen flyttar hemifrån, he he...då får jag ta igen min tid, nu e det barnen som gäller. prio ett! mina fina underbara barn!

ja just, jag hade kamilla & mia här en stund. vi åt lite mat & fikade innan de begav sig för att lägga ungarna. de va sugen på vin men det va verkligen inte jag om ni förstår va jag menar. jag va nog inte så rolig men hoppas de har överseende att jag faktiskt va bakis...puss till er tjejer! hoppas ni får en mysig lördag!!!



här på kvällen har jag & matilda myst en massa, har kramats & pussats. vi läste böcker för varann & så frågade jag henne va hon ville att vi ska göra imorgon & hon svara: ätta maaaat, åka mommo, bujja & ättta macka! så alltså imorgon vill hon äta mat, åka till staffans mormor, gunga & äta mackor. inte så krävande inte, min fina sessa.

 staffan e iväg hos en kompis & har grabb tid. det betyder att de sitter framför en dator eller en tv. men hoppas han får det bra, min fina gubbe. han behöver också komma iväg & göra annat än att ta hand om oss. han e bäst! min älskade!

& jag njuter av tystheten & ensamheten just nu. "me like"

trevlig helg!

hörs snart igen!

väntan...

jag tycker det enda jag gör på eftermiddagarna e att vänta. vänta på att staffan ska komma hem, vänta på att börja laga middagen osv osv.
idag väntar jag på att staffan ska komma hem så att jag kan dra sen. he he va bra det känns att säga så, dra! det e sällan jag gör något utan barnen så jag e värd min fredag idag. jag ska äta god mat & dricka vin & ha det gött med mina fina vänner. jag längtar....


today it´s the day!

ikväll ska jag till harrys med min gamla klass från gumnasiet. va kul det ska bli, att träffa alla & få ett nytt ansikte. eller ja, jag hoppas att de ska få träffa mig så de ser att jag har förändrats...


veronika följer med...underbart!




michaela kommer senare...också underbart!



det e fredag mina vänner...underbart underbart!!!



kom att tänka på...

det va ju inte så länge sen noah va så strulig på nätterna. han vaknade varenda timme & skulle ha napp jäveln & jag va så trött & sliten. men sen flera veckor tillbaka har han sovit hela nätter, så underbart. jag klagade så mycket då, att jag aldrig fick sova. då måste jag ju också skriva om att jag e så stolt över honom, att han klarar sig själv nu & att han inte äter på nätterna. massa +++++++ till min fina underbara prins. han e så snäll & så fin, så nyfiken & så söt...

idag har matilda varit hemma från förskolan & vi har haft det så bra. hon & noah har kommit bra överrens & jag har verkligen gett dem tid, har suttit i deras rum typ hela dagen. förutom då på förmiddagen när vi va ute & lekte. tur jag gick ut med dem då...för eftermiddagen har bara varit skit. blåsigt, regningt & mulet...usch usch...sol, sol, strålande sol kom tillbax!!!!!

när staffan kom hem från jobbet va middagen klar (lax & pasta) så vi åt & sen så tog han med matilda till svärmor. han skulle hjälpa henne med nån data & då va det lika bra att matilda följde med, så hon & farmor fick träffas. hon älskar verkligen sin farmor, men jag tror hon älskar hennes hästar lite mer, he he...

medans de va hos svärmor passade jag på & dammsög & noah hjälpte till. va härlig han e...ska vara med överallt...

överraskning: kamilla kom förbi. så glad jag blev...vi drack lite kaffe & pratade en massa innan hon begav sig hem igen. tråkig men som tur e träffs vi igen på lördag...

vi hörs snart igen!!!


många anledningar till att vara glad idag!!!

jag har sovit gott hela natten.
barnen e glada & pigga.
vi har varit ute på förmiddagen.
ätit lunch tillsammans.
sitter vid datorn med min kopp kaffe.
& så har jag fått två tidningar på posten som me like!



shit också!

det e klart jag också skulle somna när jag skulle lägga matilda. det e typiskt! jag missade greys, stackars mig! staffan e hos sin pappa ikväll & hjälper honom med hans nya badrum så det har varit tyst & lugnt här hemma. men va skönt jag hade tyckt det varit om jag hade varit uppe & njutit av det. ja ja...jag va så trött ändå så det va rätt skönt att bara somna så där. nu känner jag mig utvilad, jag lär nog inte somna om på några timmar. puh...jag tror jag ska öppna en ny bok...

har ni haft en bra dag idag? även fast inte solen tittade fram försn kvällen? jag har det iaf. michaela har pysslat om mig som vanligt. hon va så gullig & hämtade matilda på förskolan för noah låg & sov. jag slapp väcka honom & det e alltid nice att inte behöva hämta henne.
efter det följde även barnen med in & vi fikade & bakade trolldeg så det rök åt alla håll. jag gjorde egen, rosa vart det.
matilda började bli gnällig så hon fick lägga sig en stund & inte mig emot om ni förstår va jag menar. trodde hon skulle vara uppe hela kvällen ikväll sen men jag fick henne i säng skapligt ändå, typ åtta.

imorgon e hon ledig från dagis, man kanske skulle ta & åka till torshälla öppna förskola. det va länge sen man va där. förut innan noah kom va jag där jämt med matilda, det va alltid så nice att ha ett ställe man kunde åka till när man hade det tråkigt & ville fördriva tiden lite granna. det behövs sällan idag men kan va rätt kul att åka med båda barnen så de får leka av sig lite...får se va klockan e när vi går upp imorgon...mina älskade sjusovare!


lill lördag!

ja då va det onsdag idag då. det e fortfarande skit väder & det får mig på lite dålig humör. jag som hade tänkt att sola dem här dagarna. på fredag ska jag på klass återträff med gymnasiet gänget & jag vill inte direkt ha ränder. usch det e så fult! man kanske skulle ta & sola solarium??? fast det e ju inge bra om jag fastnar för skiten igen, förr solade jag så där mycket så att det inte ens vart snyggt. men men...jag tyckte det då. då när jag aldrig va nöjd med mig själv, då när jag gjorde massa dumt för att få mig själv att må bättre men det funkade aldrig.
det e konstigt...nu när jag varken ser ut eller väger som jag ville förut så mår jag bättre än någonsin!!! visst har jag bra & dåliga dagar, men det e precis som vem som helst. inte mer & inte mindre. lagom e bäst va???




egentid!!!

ikväll e staffan på styrelsemöte. barnen somnade sju så jag sitter här för mig själv & läser massa bloggar. shit va jag kan fastna ibland. jag glömde till & med att uggly betty går just nu. jag har precis slagit på tv:n & tänkte kolla medans jag bloggar...
jag har haft en toppen dag. min kusin har varit här hela dagen & pysslat om mig & barnen. så skönt & så mysigt att ha henne här. vi har som vanligt druckit massa kaffe men va gör det när man har det så trevligt.?! michaela va även förbi, senare också med barnen. & för en gångs skull kom de bra överrens, kanske inte hela tiden men för det mesta. & det e bättre än inget, eller hur???

dagens visdom:

visst e det sant!! så sant!!! lika mycket som kärleken glädjer en kan den såra...iaf om man inte tar vara på den.







många bilder på noah idag...imorgon ska jag försöka få på matilda också, fast det e inte lika lätt...

go morgon go morgon!

ja då va man hemma igen & all rutiner e på plats. både dåliga & bra. fast det känns bra!
barnen har varit så trötta. mycket intryck har gjort att de båda varit helt slut. speciellt noah. han sov till tio igår & orkade knappt vara uppe en timma & sen så sov han nästan två timmar. helt sjukt! igår la vi honom sju som vanligt & han vaknade idag tidigare som tur e. det går inte att fortsätta sova så där länge, speciellt inte när matilda ska till dagis.
hon däremot har inte gått tillbaka till sina rutiner. vande sig att vara uppe sent så igår somnade hon inte försn tio nån gång. icke bra! fast hon sov ju middag så hon hade massa energi av det! hoppas det går bra ikväll!

veronika e här. hon kom igår så vi grillade fläskfile & jag gjorde en kall potatissallad, yummie det va gott!
& imorse följde hon med matilda till förskolan så jag slapp stressa. mmmm...det va nice!
nä nu ska vi dricka lite kaffe...& bara ta det lugnt!!!!!

puss puss



nu e vi hemma igen!

jag har många anledningar att vara glad för idag:
en toppen helg med min underbara familj.
god mat & dryck.
barnen skötte sig exemplariskt både dit & på hemvägen. & även under vistelsen.
jag njöt av att bara vara.
jag har varit utomlands (he he...helsingör i danmark=).
veronika (kusin) fyllde 25 år.
vännen bonnie följde med.
jag har fått lite bränna.

bilder från underbara mörarp & helsingör!














mörarp!

nu e vi framme i mörarp ner i skåne. vi kom i för sig fram i torsdags natt men vi har haft det så kul & så fullt upp så jag har inte haft någon tid att blogga.
veronika fyllde 25 år igår så det firades med god mat, tårta, vin & mycket gott sällskap. mycket skratt & massa babbel hela kvällen. barnen har det jätte kul & mina nära & kära e så gulliga & tar hand om dem så man får koppla av lite. just nu sitter jag ute & solar & har barnen inom räckhåll. det e underbart väder & det e så underbart lugnt, jag bara njuter!!!
hoppas ni ockås har det bra. later!

RSS 2.0