kul kul lördag!

har tyvärr inte hunnit blogga mycket idag. tycker jag e lite synd men men...ibland får man prioritera annat.
jag & matilda åkte iväg till tuna park med michaela & hennes dotter. som tur som jag hade så somnade matilda & sov nästan hela tiden som vi va på tuna. jag hann fika i lugn & ro & michaela va så snäll & passade vagnen medans jag va på gina & kollade på gott. jag fick lämna tillbaka skjortklänningen & fick tillbaka pengarna & jag köpte så klart annat istället. hur kan man låta bli???

sen så när vi kom hem hade grannarna (magnus, stina & deras dotter alice) redan kommit. så vi drack lite kaffe & pratade lite innan det va dax att laga maten. sen så åt vi & förflyttade oss till övervåningen & tittade på deltävlingen i melodifestivalen. agnes & nån malena gick vidare. vet inte va jag tyckte om varken den ena eller den andra...jag e tyvärr inte så insatt i det hela...kollar oftast själv finalen.

matilda & alice hade jätte kul. det va bara nån gång som de bråkade lite annars har de haft jätte kul ihop. jag har verkligen njutit av att se dem ihop. de va så söta när de satt i pallen & tittade på månen. matilda sa hela tiden att det va hennes måne & söta alice höll med "det e din måne" sa hon. hur sött e inte det????

nu ska jag prova mina kläder jag köpt!!!! god natt på er!!! puss puss puss

fina magnus & stina "vilken kyss"

lördag!!!!!!!!

vaknade klockan nio relativt utvilad. åt frukost & sen så klädde vi på barnen & gick ut. underbart väder, men lite kallt.
nu e vi hemma igen, äter mellis & dricker kaffe. snart ska vi äta lite lunch & sen ska jag & matilda tillsammans med michaela & celicia till tuna park. jag ska lämna tillbax en skjortklänning jag köpte på gina, det va hål i den. hoppas bara de inte tror att det va jag som gjort det. sen ska jag väl köpa lite annat också...har pressentkort kvar!!!

ikväll kommer grannarna på middag! det ska bli riktigt skoj, de va så länge sen de va här!!!

underbar lördag hör ni!!!!!


kort om fredagen!

idag har vi varit ute tillsammans med michaela & hennes bäbisar. det va riktigt nice fast vi frös om fötterna jag & michaela. men barnen hade hur roligt som helst. matilda älskar att vara ute, det riktigt lyser om henne.





noah sov så sött!


här klättras det för fullt...michaela får hjälpa till då celicia fortfarande e för liten.


efter massa rån med smör & marmelad så va det dax för massa bus. grabbarna lekte gärnet.

sen så kom svärmor med filippa hunden förbi. jag orkade inte laga mat så då blev det kebab. inga klagomål från staffans sida...han som älskar kebab.
under tiden vi satt & åt kom syster förbi & passade noah så vi kunde äta i lugn & ro. han vart så jäkla trött här på slutet & vi ville inte lägga honom allt för tidigt då han vaknar tidigt på morgonen.
nu har silvie precis åkt hem efter badat matilda så nu ska jag & älskling titta på film & äta lite smått & gott!
hoppas ni har en trevlig lördag! puss puss puss alla underbara!

step_brothers_poster.jpg Step Brothers poster picture by The_Playlist

Utmaning!

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

JAG UTMANAR: Alla mina läsare! Även Mia & Kamilla!:-)

1. Vad heter du? Leonora
2. Ett ord på 4 bokstäver? Lura

3. Flicknamn? Lina
4. Pojknamn? Leon

5. Yrke? Lagarbetande undersköterska

6. Färg? Lila

7. Klädesplagg? Linne

8. Mat? Lasagne

9. Sak i badrummet? Lavendeltvål

10. Plats/stad? Lissabon

11. Orsak att vara sen? Låskedjan på cykeln gick inte att få upp!
12. Något man skriker? Lyssna på mig!!!!

13. Film? Love actually
14. Något man dricker? Lemonad

15. Band? Lambretta

16. Djur? Leopard

17. Gatunamn? Lenngrensgatan

18. Bil? Lincoln

19. Sång? Let it be (beatles)

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Luffarschack

Kom igen nu alla!


förändra ditt barns rum på några minuter!

e ni lata som vi e i detta hus kan ni fixa barnens rum på bara några minuter. det blir riktigt snyggt men det kan kosta lite. men va gör man inte för barnen????

besök gärna denna hemsida:
http://www.zyboo.com/

vi har valt jättedekaler djungel safari då det ska passa för både matilda & noah.

Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden
& vi e jätte nöjda. folk tror det e vi som har målat dem...he he...

lycka till!

trodde det skulle bli fest ikväll...

...men johanna ställde in det. hon e äckelsjuk som hon själv beskrev det så fint. ja ja...då får man väl försöka hitta på något annat då....

jag e iaf redo!

god morgon fredag!

imorse bestämde sig barnen för att vakna klockan sju. en annan ville inte det men det e ju inte så att man bestämmer något nu för tiden. det e bara att gå upp & försöka göra det bästa av dagen. visst e det lite jobbigt innan man kommit igång...speciellt innan man druckit kaffe men det går. allt går! om bara knappt så går det!

igår pratade jag med staffans mormor. & hon va så glad att snön höll på att smälta. äntligen kunde hon våga sig ut & inte behöva vara rädd för att halka. men vilken jäkla otur hon har...det snöar mer idag. typiskt! snön e bra & kul runt jul men nu får det vara nog. jag vill ha VÅR!

nu ska vi ha lite fruktstund jag & matilda!
jag e lite små crazy idag...får se vad som händer med mig!

råkade somna...

ja jag råkade somna när jag skulle lägga matilda vid halv åtta. precis som det inte räckte de 2 timmar jag sov med henne på dagen. shit va jag e trött idag. jag känner mig inte riktigt på topp så jag misstänker mens på gång. ni kanske märkt på blogget idag...har inte kännt någe vidare lust för att skriva. det e så här ibland...jag känner mig lite deprimerad & tänker mycket på vad jag borde & inte borde göra. jag har det bra...det e inte det men man kan ju inte alltid vara glad.

som tur e har barnen varit lugna idag. min fina kusin va här tills kvällen så hon har passat upp dem & det har varit jätte skönt. hon e så duktig med barnen & jag får lite avlastning, sånt uppskattas nu för tiden. jag mår så bra när jag ser dem ihop, barnen gick nästan & vande sig att hon va här så de trodde säkert hon flyttat in. nu här på kvällen frågade matilda efter henne hela tiden..."kiki hemma???" det va det enda hon sa. så fin min tjej e! jag e så lycklig lottad att jag har så fina barn. de e så underbara.
ikväll har jag & matilda myst massa. vi har läst böckor & byggt med klossar & lekt med hennes tåg bana. hon har varit så glad hela tiden. det märks hur mycket hon trivs när noah sover & bara vi umgås. staffan har varit iväg till en kompis hela kvällen så det har bara varit hon & jag.
när hon skulle sova låg hon bredvid mig & tittade på mig & gav mig en jätte en jätte puss på kinden. det va så där så mitt hjärta brast...hur underbart som helst juh. tänk när ens barn bara behöver titta på en & man vet att man e älskad. man får reda på att man visst e en bra mamma...precis va jag behövde veta en dag som denna. min sessa...min absolut finaste sessa. världens underbaraste...min underbaraste!!!!

matilda min busunge!!!




noah!!!!


hoppas ni haft en bra dag idag. imorgon e det fredag!!! jippiiiiie!

puss puss puss & god natt!

läkarkontroll!

nu har vi precis kommit hem efter bvc besök. noah hade läkarkontroll. allt såg väl bra ut. han väger nu 9100 g(fortfarande 400 g kvar att gå upp sedan magsjukan) & e 73 cm lång. det e skit bra det...så stolt över min duktiga bebis. han äter på bra nu så det ska nog inte dröja så länge innan han fått tillbaka sin vanliga vikt igen.

veronika e kvar här så hon har varit ute med matilda medans vi va iväg. de hade haft det jätte bra. matilda e så duktig nu...inte alls blyg längre för folk. klarar av att vara med nästan vem som helst...iaf dem hon känner.

nu sitter vi & dricker lite kaffe & läser i kuriren om mordbranden på statt. det e så hemskt att det händer sånt här i vår stad. man känner sig inte säker nånstan...speciellt inte ute på krogen. vad ska hända härnäst? tänk om de skulle placera en bomb nästa gång. usch...nej men så kan man inte tänka men det känns bara så obehagligt....man tycker det inte borde hända fler gånger efter så många gånger det hänt innan. harrys 2 ggr & ming palace...om ni minns det?

missa inte grey`s anatomy kl 21:00 ikväll!!!!


handlat färdigt!

ja nu har vi handlat upp våra pengar. på 1,5 h! & det värsta av allt e att det inte räcker så långt. vi måste snart handla mejeriprodukter igen. det står sig inte så länge juh.
willys e bra om man ska handla torr varor & sånt, men tyvärr har de inge bra kött & mejeriprodukter. vi måste iaf åka någon annanstans. pengarna bara rinner iväg.


här har ni storhandlingen. det e mer blöjor & välling än va det e mat!


& så här mycket gick det på...hela 3151,50 kr. + tankningen till bilen på 800 kr. det e nästan 4000 kr vi har spenderat innan loppet av 2 h. det e inte klokt...men tyvärr verkligheten för oss!


onsdag!

nu har vi varit på en kort promenad jag, veronika, matilda & noah. det va inte så skönt...snön håller på att smälta så det va bara slaskigt ute. jag höll på att halka många gånger & jag vet inte om det kanske hade varit bättre det än att varje gång jag höll på att ramla spänna sig så där så man får ont i kroppen. min rygg värker & jag har spänningshuvudvärk.
 


snart kommer staffan hem & jag ska laga mat. idag ska jag laga köttsoppa...mmmm...känns som det kommer att bli perfekt på en sån här dag. lite knäckebröd till & en klick creme fraiche gör nog susen! "längtar" hungrig redan så jag vet inte hur jag ska kunna vänta till fem:-( får se om vi äter lite tidigare idag.

sen så ska det storhandlas idag...stor stor handlas...det e tomt i skåpen här hemma. undrar om vi ens har råd att handla allt vi behöver???????????????????????????
hur som helst...veronika följer med & hjälper till så det ska nog gå bra. har jag inte råd får hon betala resten, he he...

annars har vi det bra just nu...iaf veronika!

matilda & kiki!


me today!



nu ska det ätas lunch här...


de ruinerar oss!

barnen ruinerar oss, he he. aldrig varit med om att de äter så mycket, iaf inte matilda. inatt har hon ätit 4 st välling & noah 3 st. va e det hära? snacka om jag e trött idag när man fått sitta uppe hela natten & gett dem föda!
till frukost åt matilda nästan två mackor & en banan, hon som inte ens gillar frukost. & noah ätit en flaska välling & en flaska ersättning! man ba...va?!

veronika va så söt imorse...hämtade noah så jag fick sova lite extra. hon har väl hört dem inatt & visste att jag inte hade fått sova något. skönt iaf va det...jag behövde några minuters extra sömn.
sen så bestämde hon sig för att vara kvar här idag också & jag vart jätte glad för jag känner verkligen inte för att vara själv idag. jag ska hjälpa henne med plugg & det ska bli spännande att se va jag kan...det va åratal sen jag pluggade något. (fast jag läser mycket, kanske inte just nu men annars så)

har ni förresten hört att statt brunnit ner???? "typiskt eskilstuna" de gäster som va på besök där lär inte komma hit igen...& jag förstår dem!!!!

puss puss puss så länge

he he...

eller hur att jag kan klara av att lägga mig tidigt. jag fastnar fan alltid vid datorn fast jag e jätte trött & vill inget annat än att lägga mig i min varma & mysiga säng. men det e också så himla kul att läsa bloggar så man glömmer bort tiden. men nu...nu måste jag nog stänga ner datorn...pallar inte mer!

såg ni förresten dokumentären om männen som har sex med sina bilar???? "helt sjukt"

ja ja...natti natti igen då!

då va det dax att säga god natt!

idag har jag haft min kusin här & vi har inte gjort något än bara varit. skönt det ibland. just nu tittar vi på tv alla tre (staffan, jag & veronika) & e jätte sega. vi har ätit godis som vanligt (jäkla sofie) så vi mår illa. veronika klarar inte ens att röka just nu...då e det illa hon mår. "tråkigt"
hon sover över ikväll & imorgon tar hon matilda till dagis innan hon drar sig hem. hon har massa plugg att göra så hon vill komma hem tidigt. det ska bli så skönt att inte behöva stressa något imorgon..."tack veronika"

hoppas ni haft en bra dag allihopa!

puss puss puss


den rätte för rosing!

går just nu & vi sitter här (jag & veronika) & skrattar åt det hela. rosing e inge favorit men shit va kul det e att få skratta lite. männen e helt sliskiga...har ni inget för er så titta på kanal 5!

noah e glad när han får mat!

det e så skönt att han e frisk nu & att han äter som han ska. han älskar verkligen mat & det märks på bilderna här nedan! min gullunge...shit va han e söt!!!




nu ska vi snart hämta stora syster! får se när jag hinner blogga igen! pussen:-)

man ska inte klaga när man har det bra...

ni som följer min blogg kanske tycker att jag klagar ofta. & det e kanske så e fallet men jag klagar bara när jag har det jobbigt. om barnen e gnälliga & inte dan blir som man blir. men om jag har det bra...då talar jag om det också. som idag till ex...
redan sen jag vaknade har allt gått precis som jag velat. jag e pigg & glad & barnen e glada & hemmet e väl städat & disken e gjort & noah har sovit bra & jag hinner blogga...allt e bara så perfekt!
det e så viktigt att vi ser till det som e bra & talar om det för oss själva. livet e det man gör den till. det e kanske inte alltid så lätt om man inte fått sova ut ordentligt men man kan iaf försöka. tro mig...jag försöker. det e bara det att jag världens sämsta humör. minsta lilla kan få mig att bryta ihop. speciellt när barnen blir sjuka & man känner sig maktlös. det händer ofta i detta hus. noah e sjuk för jämnan. när han e sjuk glömmer jag bort att tänka att det kommer att bli bra igen...jag tror att det alltid kommer att vara så & då e man allt annat än glad. som senast när de hade magsjuka...jag mådde så dåligt både fysiskt & psykiskt så jag trodde aldrig jag skulle bli glad & fungera igen...men va fel jag hade...

idag e jag världens gladaste & världens lyckligaste!


vilken underbar morgon!

det e inte dåligt att vakna klockan åtta en morgon som denna. noah bestämde sig för att sova ut efter ätit två gånger i natt & matilda sov till halv nio hon. helt underbart! man blir genast mycket piggare när klockan inte e halv sju på morgonen. visserligen stressade jag lite iväg till dagis men det va det värt. ibland tycker jag det e riktigt skönt att sova ut om barnen tillåter det. det e ju bara nu jag kan göra så, när jag e mamma ledig. för snart börjar jag jobba då & allt återgår till det normala:-(

idag e staffan på kurs så han kommer hem tidigt. mmmm...det e så skönt att veta att jag inte behöver vänta till fem halv sex på honom. idag kan jag laga mat i lugn & ro & tänkte slå på stort, he he...spaghetti & köttfärssås!!! mums va gott det e! alla älskar det här!!!

det känns som noah e mycket nöjdare nu sen han lärde sig sitta...det e kanske därför han gnällt så mycket. han har befunnit sig i en utvecklingsfas...matilda hade också såna tydligen enligt staffan men jag minns inte det. man glömmer fort...det e  kanske illa det men när jag glömmer saker som hänt idag, det skrämmer mig!

solen skiner, musiken e på, noah e nöjd & jag e glad!!!!!! puss på er! önskar er en underbar dag!



natti natti

efter en lång dag av matlagning, städning, vikning av tvätt & barnomsorg säger jag nu god natt till er alla!

puss puss puss


jäklar sofie!

va du tvungen att köpa så mycket godis till mig????...jag äter & äter & äter så jag mår illa. jag har snart ätit upp allt...

vi har det mysigt!

matilda e på toppen humör & noah med för den delen. även fast han har bråkat under natten & ätit hela 3 gånger så verkar han nöjd nu iaf. däremot går det inge bra när han ska sova...det e precis som han inte får någon ro. fast nu sista gången gick det riktigt bra...typ som det brukar. jag vet inte om det beror på att han nu kan sitta...min gull unge..inte en dag för tidigt. "mamma stolt"


mina små änglar! vilken avkoppling...jag hann dricka en hel kopp kaffe innan det va dax att aktivera dem. iblan går allting så himla bra "me happy"


mellis! matilda åt en knäckebröd med smör, en mandarin, ett äpple & 2 majskrokar! duktig tjej!


noah kan sitta fler än två sec nu! min gubbalainen!


älskar mina barn! puss puss


ibland har de så jäkla roligt ihop. va jag älskar det & va jag älskar dem!!!!!!!

nu väntar jag på att staffan ska komma hem. lite tråkigt att jämt behöva vänta på honom men men sån e verkligheten. nu ska han börja jobba in i stan igen så det betyder att han kommer att komma hem mycket tidigare än va han gör nu. det ska bli så skönt. äntligen kan jag börja göra saker...va jag längtar!

ikväll måste vi handla mat & dammsuga. tror staffan får välja men jag föredrar helst handlingen...men men...staffan bestämmer idag. bara idag, he he...det tycker jag han e värd!



tänka sig...

...att jag glömde bort att matilda skulle till dagis idag. hur kunde jag glömma något sånt? det som e så skönt när hon e där & jag har lite extra tid till lill ponken. man har blivit allt glömsk sen man fick barn. :-(

snart ska jag hämta madame & då rullar det på igen här hemma. hoppas hon e på lika bra humör som imorse. för då e det helt underbart att umgås med henne.

idag e jag seg & trött sen helgen...så idag har jag inte ens lust att fixa håret. men jag sminkade mig för jag såg ut som ett lik innan...blek & dann! har på mig en varm lång tröja som jag kan mysa i & mer än så blir det inte.




måndag!

jaha då va det måndag igen. skönt tycker jag. nu e de vanliga rutinerna som gäller. efter en tuff helg & massa onyttigt ska det bli skönt att ta hand om sig själv.

har haft folk här hela morgonen. michaela va här tidigt & påminde oss om att matilda skulle till dagis. tur det för jag hade glömt bort att hon skulle dit idag istället för torsdag. så hon stannade & tog hand om noah medans jag sprang till dagiset med matilda.

runt tio kom stina & alice förbi & vi pratade massa. det va kul för det gör vi inte så ofta...även fast vi e grannar!

nu ska jag äta lite lunch & gosa med noah!

hoppas ni alla fått en bra start på denna vecka!!!!

tack veronika!


tack för de fina kaffemuggen igen. nu har jag sex st. det e bra det!

sen så vill jag tacka för den fina festen. utan dig hade inget av det varit möjligt. jag e så glad att jag har dig & att du alltid ställer upp för mig. tack för att du finns "love you baby"

tack alla för de fina presenterna!

jag e så glad för alla fina present jag fått. inte hade ni behövt komma med något...att ni dök upp räckte gott & väl för mig!!! "love you all"

tack johanna för presenrkortet på gina!
tack jossan för blommorna!
tack michaela för borsten...men det räckte gott & väl med klädderna jag fick förut! puss på dig! & er andra förståss!!!


tack anne för tulpanerna, champagnen & champagne glaset & den här fina ljusstake som kommer från steninge slott!


ljuslyktan här fick jag av carro barro. tack tack!


av petra med magen fick jag skrubbhandskar, creme peeling & body lotion. det behövs kan jag säga! tack snälla du!


godiskorgen fick jag av fina sofie. den e lite halvuppäten...bara lite(he he). tack sofie!



va tror ni jag fick av mina crazy friends mia, kamilla & madde??????? tack "yeah"

hej hallå hej

idag e jag seg seg. men shit va roligt jag hade igår. tack alla mina underbara vänner som kom & firade mig. ni e fantastiska allihopa. jag älskar er så!!!!



det blev lite mycket vin för min del (& alla andra för den delen) men det va jätte roligt att umgås med alla mina goa vänner & prata med dem. några av dem träffar jag inte så ofta längre så man e bra nyfiken på vad som händer i deras liv. jag ville ha alla nära mig så jag kunde få njuta av dem men på fest e det lite omöjligt. men men...jag hoppas bara att alla hade roligt!!!
jag tyckte att kvällen flöt på bra & det va till & med kul när vi gick ut. shit va vi dansade...(idag har jag träningsvärk, he he)


vi tog en fika på tuna park innan festen. syster funderar tröttsamt!

kusin veronika

FESTEN!!!!


syster, michaela, jossan & carro


carro, alicia & gravida petra


anne, syster, michaela & jossan


fina vackra veronika


the desperate house wifes...kamilla, jag, mia & madde


vi igen...


sofie & johanna

hörs om en stund. noah ska sova nu. puss





nu sticker jag!

vi hörs imorgon. då får ni veta allt om festen & allt fint jag ska köpa! puss på er alla. hoppas ni får en riktig fin lördag!


idag e det partaj!

god morgon alla!
jag e inte riktigt på humör idag. fick inte sova någe i natt. men som tur har jag mycket roligt att se fram emot idag så jag piggnar nog till snart. ska dricka kaffe....har inte hunnit det än fast vi vaknade halv sju idag.

när staffan har vaknat ska jag duscha & sen så sticker jag in till stan. kusin & syster gör mig sällskap på stan."längtar"

puss puss puss


he he

shit va jag e trött...för jag vet inte ens va jag skrivit här under...
massa slarvfel va det iaf....
ja ja...ja e skit trött.
puss

underbar födelsedag!

jag e så glad att jag haft en underbar födelsedag men jag e så trött just nu. så ikväll orkar jag inte blogga. men jag visar gärna lite bilder från idag!




så här såg jag ut idag på min födelsedag! min fina prickiga kjol från hm!


mina fina killar "älskar"


kolla in hans fina body! den har så klart köpt kusin till honom! så söt!


min fina familj...synd bara att alla inte kunde sova (sjuka)


bekim, matilda & syster!


av syster fick jag den här fina boleron & örheängen med halsband till. tack snälla syster!


av svärfar & hans fru fick jag tulpaner, en bok, en kropps spray, dagcreme & duschtvål! tack till dem!


av svärmor & gammelmormor fick jag att pressentkort på gina på 500 kr & en på kicks för 300 kr! tack va ni e gulliga!


den här fina västen & tishen fick jag redan igår av michaela för hon kunde inte hålla sig. he he...va söt hon e! tack tack tack!!!!

av älskling fick jag tulpaner (favorit blommor) & en mus till min laptop. "me happy" önskat mig en sån länge! tack gubben min!

& så vill jag tacka alla som ringt mig & de som skickat sms & alla som skrivit här på blogget & önskat mig en fin födelsedag. jag älskar er allesammans!!! puss puss puss till er!


sminka mig=check

allt jag hunnit med idag e att sminka mig. båda barnen somnade samtidigt (det händer inte ofta) & jag tyckte det va så skönt att inte stressa med sminkningen idag. jag vill ju se bra ut på min födelsedag!




(hoppas ni inte ser spyfläckorna på tröjan, he he)

blev överraskad när jag läste kuriren idag!

min fina älskling va med! då va han bara 10 år gammal. he he...va söt!


today it`s my day!



från & med idag e jag 26 år gammal! ha den äran till mig!

återkommer snart när ett av barnen sover! puss


jag fick inga blommor av staffan:-(

nä jag fick inga blommor idag. nä gubben hade gjort något annat som verkligen talade om för mig att han älskar mig & endast mig. titta in bilderna under!




shit va han måste älska mig & shit va jag måste vara bra...hi hi...nej men jag blev riktigt glad...aldrig trodde jag han älskade mig så mycket att han skulle märka sin kropp för evigt med mina initialer + ett litet hjärta. jag blev så rörd & han blev så förvånad av att jag blev förvånad över att han älskade mig så mycket.
det e klart att jag vet att han älskar mig (annars skulle han inte stå ut med mig) men det e bara det att jag inte alltid känner mig som den perfekta flickvännen. ibland kan jag tycka att jag inte alltid ger honom tid & att jag tjatar på honom...fast jag egentligen aldrig behöver det. för staffan e den absolut hjälpsammaste killen jag vet...han kan sin roll som pojkvän & sin roll som pappa. vi kommer alltid först...oavsett vad. va mer kan man begära???
jag e så lycklig över att jag har honom & jag e så lycklig att jag har mina underbara bäbisar. utan dem hade jag inte haft en mening i detta liv...tro mig jag vet. det va när jag fick matilda på magen för första gången som jag kände att "nu lever jag. för henne!  jag ska älska henne & jag ska alltid finnas där för henne. hon ska lära mig älska livet & jag ska lära mig vara en bra mamma" & efter att jag fick noah känns det bara ännu bättre. jag har en kille & en tjej...helt sjukt. de e mina barn. de barn jag burit i magen i 9 månader. jag har fortfarande inte fattat det!

idag blev inte dagen som vi hade planerat då vi va tvugna att göra en vända på akuten. går inte in på det...tror inte ni e intresserade...men jag kan säga så mycket som att det handlar om bajs. men hur som helst...det va inge fara med henne. hon mår bra! & jag vart lugn efter blivit så orolig när jag pratade med rådgivning (de kan verkligen skrämma en). & hela besöket tog ca en kvart...helt sjukt. jag hann inte ens sätta mig i soffan...hon ropade upp oss på en gång, ssk där. det e första gången det gått så där fort...hur bra som helst för våran del. jag ville ju bara hem till staffan...

jag ska nog sluta blogga nu...vi har ätit mat & nu ska vi nog kramas lite (om ni förstår va jag menar he he) 

puss puss puss "love you" 

väntar på min älskling!

snart kommer gubben min hem. ska bli så kul. fast först har vi lite tråkiga saker att göra som dammsugning osv men när barnen lagt sig sen så ska vi gosas & kramas hela kvällen!
hungrig e jag så jag vet inte om jag orkar vänta tills senare ikväll för att äta...kanske ska ta mig en macka till! jag borde nog...skakar lite granna av allt kaffe jag druckit idag. usch, det e inte bra.

haft michaela på besök här idag. vi hämtade barnen på dagis & sen så följde de med oss hem igen. alltid lika kul! fast mina barn va inte så glada idag. speciellt noah, han har gnällt & gråtit hela dagen. undra om det e något på gång igen??? hoppas inte!
tyvärr tänkte jag inte på att ta kort på allihopa idag då noah va lite jobbig & jag fick stånka med honom hela tiden. det får bli nästa gång.

nu har jag precis tagit en snabb dusch...när jag äntligen fick noah till att sova. han har bråkat med det mesta idag...:-( matilda gjorde mig sällskap i duschen fast hon satt utanför duschdraperiet...rädd för att bli blöt!

så nu får staffan komma hem....NU!


jag & älskling!








en speciell dag!

idag e det 10 år sedan jag & staffan blev tillsammans! helt sjukt...10 år. ja man känner sig inte alls gammal, he he.

imorse låg ett jätte fint kort på min laptop från älskling! så söt han e..."jag älskar dig gubben"



ikväll ska jag laga en god middag som jag vet staffan älskar & sen så ska vi bara mysa med lite tända ljus till. "längtar" va jag älskar honom...det e omöjligt för er att veta. det e så det bränner i själen när jag tänker på det.
min bästa vän, som ställer upp för mig i vått & torrt.
& hur jobbigt vi än har haft så har han aldrig tappat tron om oss. han behandlar mig som en sessa(ofatst he he) & älskar mig mer än vad någon nånsin gjort.

& så e han världens bästa pappa!!!! helt klart!!!!


"jag älskar dig staffan...mer än någonsin!!!!!"

oj va sent för bloggning!

men så blir det när man har det roligt.
åkte med barnen & kusin till min syster lagom till middag för vi va hungriga & jag orkade inte laga någon mat. he he...då ställer alltid syster upp! "älskar" & som vanligt va det jätte god mat!!!
matilda hade nog roligast av alla. hon bara log hela tiden & så åt hon jätte bra också. däremot e hon lite förstoppad så hon hade lite ont i magen men det hindrade inte henne från att ha roligt!!!

mina underbara!!!!!!!!!!!!!


matilda med sin teta & kiki! så roligt hon har!

& så här ikväll hade jag michaela här. det va kul för det va ett tag sen vi sågs. vi har legat sjuka i omgångar stackars oss men ikväll blev det av "roligt". jag fick också klippa henne & hon blev så snygg i håret. riktigt stolt över mig själv!!!
här får ni se resultatet:





hoppas ni alla haft en bra dag. jag ska nu lägga mig! puss puss puss


nice day!

jag har det bra hör ni. för kusinen e kvar & leker med oss alla. tidigare idag hade jag även min fina johanna med sina föräldrars hund sally här. vi drack så klart massa kaffe & pratade massa goja som vi alltid gör när vi träffas. alltid lika trevligt med människor i mitt hus. jag älskar att prata & jag älskar mina vänner som lyssnar på mig. jag pratar mycket & massor & högt...antingen älskar man mig eller så älskar man mig mindre, he he.
kusin veronika vågar inge annat än att hålla med mig när det gäller allt...he he...


kusin & noah gosar!


kusin testar kameran! noah e där nånstans!


veronika testar vidare...


här e de igen...gosisarna!


fullt hus...veronika, johanna, hund sally & bäbis noah!


trodde aldrig att veronika skulle vara så otroligt duktig med båda mina bäbisar. hon e sjukt duktig! "älskar dig kusin"

onsdag!!!

hej hallå. idag e det en bra dag. vaknade imorse jätte pigg. noah har sovit bra inatt, äntligen lite som det ska nu. i för sig vaknade han vid fem tiden på morgonen & va hungrig men det var bara bra tecken.
lite roligt va det när jag gick upp för att hämta mjölkersättning till honom. jag gick förbi hallen & sen så vände jag bara. upptäckte att noahs gåstol stod precis utanför matildas rum. tänkte " det gjorde inte den när jag gick & la mig" & sen så tittade jag på matildas dörr & den stod på glänt. "jaha, kan det vara matilda?" mycket riktigt så stämde det. hon hade varit uppe & lekt! vagnen & dockorna stod inte där jag ställde dem heller. lill sessa...hon har säkert varit uppe & tittat efter oss & kännt sig lugn så då passade hon på & lekte lite innan hon gick & la sig igen. helt alldeles själv! va duktig hon e...
men lite otäckt va det...jag vet ju inte vad hon får för sig att göra?!!!

nu e min kusin veronika här & leker med noah. hon kom imorse...precis lagom när jag skulle med matilda till dagis. då slapp jag gå dit idag...& bråka med noah. veronika löste det galant...
vi har ätit frukost & druckit kaffe & nu ska vi bara prata & umgås. det e vi så bra på vi två. "älskar kusin"

me today!


jag e redo för mys/pys!

jag har duschat & nu väntar jag bara på att staffan ska komma hem. han e iväg & köper ersättning till noah. "glömska". sen ska vi mysa för hela slanten! "längtar"



hoppas ni får sova gott inatt! puss puss puss

hej min kära blogg!

idag har jag haft det riktigt bra. staffan kom ju hem tidigt & det va kul & så mådde barnen bra. vi hade tänkt oss en promenad men det va så kallt så vi sket i det. istället mös vi hemma hela familjen. mycket bus blev det.
innan staffan kom hem passade han på & handlade lite mat. vårat kylskåp e typ tomt, fasten vi har handlad. & jag passade på & tog hand om tvätten & plockade undan massor & möblerade om i matildas då staffan kom hem så tidig. allt det här hade vi varit tvugna att ta tag i nu, då barnen sover. men nu slipper vi det...allt e klart. ja förutom min dusch...men det ska bara bli skönt.
ikväll tänkte vi lägga oss i soffan & titta på film. det blev inget mys på hela helgen & vi har saknat det!!! det e bara det att jag e jätte godis sugen...det e nästan så jag inte står ut. jag fixar inte att titta på film utan godis...måste ha!!! åh...det e ju bara tisdag...annars hade jag nog moffat. så sötsugen som jag e!

staffan tatto blev skita bra. han e jätte nöjd. det vart dyrt men det e ju en stämpel för livet så då får det kosta. han e fortfarande väldigt svullen men här får ni se hur den blev!!!



stoltis han e nu...min gubbalainen!

förresten så har jag glömt att berätta att jag fick ett mail av polarn & pyret där de återkallade en overall(pga att luvan e för stor så det finns risk för kvävning, usch). enligt bilden de hade stämde den in med noahs overall. men jag va inte riktigt säker då artikelnumret inte riktigt stämde.
igår när syster va här bad jag henne ta med den till po.p för att kolla om det va den de menade (jag lär ju inte komma ner på stan på ett tag). & idag fick jag ett sms av syster att mycket riktigt så stämde det. 545 kr tillbaka. det e bara det att jag betalade inte så mycket när jag köpte den. de hade någon kampanj just då så jag tror den kostade 100 kr mindre...eller jag e ganska säker på det. konstigt! ja ja...man bugar & tackar. nu ska det inhandlas massa andra kläder till noah för dem pengarna. ska försöka hitta en billig overall som han kan så länge...eller låna en. den han har just nu e väldigt liten...

hörs snart igen! pusselipuss

nu e allt som vanligt igen!

noah kör runt i sin gåstol & river ner saker...allt e som det ska.


att han orkar. han som inte ätit ordentligt på nästan en vecka. tokunge...han strålar av lycka nu.& jag med för den delen. solen skiner & staffan kommer hem tidigt idag. han ska tattuera sig...ni får se en bild på det senare. 

undra va vi ska hitta på då? definitivt en promenad ute iaf!!!!


man kan inget annat än att älska honom!





min fina noah. han e så pigg & glad igen. jag e så lycklig! det e alltid så skönt när barnen mår bra...jag hatar när de e sjuka. speciellt noah...han ska alltid bli så jäkla sjuk. han har varit med om mycket min lill ponk. drygt sex månader gammal & redan legat på sjukhus 2 gånger, haft magsjuka 2 gånger, haft RS viruset & massa andra förkylningar! han blir härdat för varje gång så jag hoppas verkligen han kommer att vara frisk som en mört när han e lite äldre!!!!



jag har ätit lite frukost & druckit kaffe så nu ska jag läsa lite bloggar! kram på er!

go natt go natt!


en utflykt till sjukhuset!

i & med att jag misstänker att noah e rosslig & har slem i bröstet igen så fick jag en läkartid på barnkliniken klockan halv fyra idag. de ville försäkra sig lite & lyssna på honom.
det e bara det att jag hade endast en halv timma på mig att åka ifrån hällby & in till stan med bägge barnen. men det gick...utom ordentligt dessutom. jag e så stolt över mina barn!!!
förklarade för matilda att vi skulle åka till doktorn för noah va sjuk & att hon skulle med & hjälpa oss. & det lät riktigt bra för henne. för va duktig hon va...så snäll & så hjälpsam hela tiden. jag vart helt paff. det va riktigt kul att åka iväg med dem båda. även om det på barnkliniken...he he...

på barnkliniken vägde de noah(han har gått ner 1 kg) & tog hans temp (37,9) & så lyssnade de på hans bröst. de tog även massa prover men allt verkade bra. de tror också att det beror på hans förkylningsastma att han fortfarande kräks. kroppen måste göra sig av med slemmet & då brukar man kräkas. skönt att få veta att han mådde bra. han e jätte pigg idag & så så nöjd.
ingen av dem gjorde någon ljud av sig på kliniken & jag e som sagt stolt & lycklig för det. mina underbara älskade barn!





syster hade vägarna förbi...he he...


slutet gott...alting gott!!! "lycklig"

syster=KUL!

vi har kul med syster...


mamma vet bäst!

jag har misstänkt att det som spökar hos noah nu e hans rosslighet & inte magsjukan. han har slem som han försöker hosta upp & i & med att han fortfarande e känslig i magen efter magsjukan så kommer maten lätt upp av det. så idag har jag kört med ventoline som ska hjälpa honom få upp slem & gett honom välling i små doser. min noah e nu nöjd. han sover & han har inte bråkat alls. som sagt...mamma känner bäst sitt barn & vet bäst!

idag har jag tagit av mig pyjamasen & det e så skönt må ni tro!



fit for fight!

idag ska jag ha en annan inställning på denna dag. först & främst ska jag nog bytta om & sminka mig så jag känner mig piggare & sen ska jag hälla i mig massor av kaffe. jag tänker inte låta denna dag gå i spillo också.
inte för att det finns något positivt att se i magsjuka...att ens barn kräks eller att de e missnöjda men jag ska försöka bortse från det & istället ägna mig mera tid åt matilda som e en riktig glad tjej idag.

syster min kommer hit snart & gör mig sällskap då det säkert kommer att bli en lång dag (måndagar brukar bli det). det ser jag fram emot, hon e så gullig!!! "älskar"

nu har jag också skaffat mig spotify! "älskar"

sitter med min laptop i knät & njuter av musiken på spotify. det blev ingen film för oss men det gjorde inget för mig. jag njuter! jag läser massa bloggar & kollar på gamla kort som vanligt.
åh va jag längter till sommaren!!!!




midsommar bilder! när jag fortfarande hade noah i magen. då va han skyddad min älskling! "love"

varning för gnäll igen!

noah har kräkits igen. två gånger på en timma. båda gångerna har det berott på att han har hostat så mycket. åh det tar aldrig slut. stackars lill killen...han får fan aldrig vara frisk. & vi får aldrig njuta av honom.


han e som e så snäll annars. somnar tidigt på kvällen & äter jätte bra. nu strular han precis med allting. han e fortfarande vaken & klockan e snart halv tio på kvällen. inte ens matilda som inte gillar att somna på kvällarna brukar vara uppe så här länge. man e helt slut & vi som har massor av annat kvar att göra innan läggdax. jag tror aldrig vi har tvättat så mycket som denna vecka. bara idag har vi kört 5 maskiner. det lär nog märkas på våran elräkning...

jag hatar verkligen såna här dagar när man e så seg att man inte ens orkar byta om. jag har fortfarande pyjamas på mig. det e skönt ibland men inte efter snart en veckas sjukdom här hemma. då tröttnar man på det också. jag vill återgå till det normala igen. träffa folk & ha glada barn. känna att man lever...


hoppas ni haft en bättre söndag än mig! staffan & jag ska avsluta denna kväll med en film! hoppas noah sover nu bara!
god natt god natt sov så gott & dröm vackra drömmar!

tyck inte synd om mig!

jag har haft det lindrigast av alla här under magsjukan...iaf fysiskt! men absolut inte psykiskt. jag e så utmattad & trött så jag orkar ingenting längre. sömnbristen de senaste fyra nätterna (& dagarna för den delen) har gjort att jag har tappat tålamodet helt. jag blir arg för minsta lilla...sen när det har gått över får jag sån ångest för att jag varit så arg & skrikit på dem som jag älskar mest i mitt liv. speciellt matilda...som egentligen e jätte snäll. men ibland blir det bara för mycket...ilskan tar över fast jag inte vill.
nu gick staffan ut med matilda så jag kunde få lite lugn & ro. noah sover just nu. han har inte kräkits & har kissat massor så det e bra tecken. men han e så missnöjd & skriker för det mesta. tur han e så söt...he he...speciellt när hans två små risgryn börjar titta fram. det ser man tydligt när han e arg iaf...

idag har jag inge roligt att skriva om. jag hoppas på att resten av dagen har annat att erbjuda...som gör mig glad!!!

puss puss puss till er alla!

I think we are better today...all of us!


nu börjar min & staffans alla hjärtans dag!

barnen sover äntligen. noah har bråkat lite som vanligt men det gick till slut. stackarn e så hungrig men vi vågar inte ge honom mat ifall han kräks. han får endast vätskeersättning just nu. vi ska avvakta till imorgon...annars måste vi nog åka in med honom. jag tycker han verkar ganska så pigg för att inte ha fått i sig någe mat på fyra dagar. & han orkar ändå leka osv. så vi får se som sagt imorgon. jag hoppas så klart att han ska vara frisk!!!!"håller tummar & tår"

vi har haft mycket bus för oss här på kvällen. att vi orkat!





hoppas ni alla haft en jätte fin dag. nu ska jag & staffan lägga oss i soffan, kramas massor & äta god choklad. "älskar min gubbe" han e så fin...tar hand om oss alla. jag hade aldrig klarat det här eller något annat utan honom. "min klippa"

god natt på er gosisar! "love you"

vi ska hava falukorv på denna sköna dag...

vi har tittat på barnen i bullerbyn (underbar film) massor under våra sjuka dagar här hemma. det e matildas favorit film just nu. & så älskar hon när de sjunger falukorvsången...då får man spola tillbax många många många gånger tills hon lyssnat nog. "så gulligt"



så nu har vi varit sugna på falukorv i så många dagar så vi köpte med oss hem det när vi va ut & gick...mumsilimums! ska bli så gott. med makaroner & ketchup!

har ni läst expressen idag???



helt sjukt...en 13 åring som fått barn. det värsta av allt att han ser ut att vara yngre till & med. hon, hans tjej ser ut att vara bra mycket äldre än honom men hon e 15 år. också alldeles för ung för att få barn. tänk att vara barn själv & få barn. jag som tycker jag va för ung...hmmm...
tänk...jag kanske blir mormor om ca 10 år. det vill jag absolut inte kan jag säga...

skön dag fast otrevligheter som sjukdomar!

vi har haft riktigt mysigt fast noah e sjuk. han e gnällig & skriker en del men e glad emellanåt. & det e skönt!



matilda har mest gått runt & hittat på massa bus. men har varit så snäll så underbar! hon va så söt när hon ville leka bebis & ligga i noahs vagn! "älskar henne"



sen så va vi ute på en lång promenad med dem & det va så skönt. det e ju så fint ute nu när solen lyser för fullt. visserligen blev vi väldigt trötta men va gott det gjorde för oss att få komma ut i den friska luften. barnen somnade & vi pratade om allt & ingenting. det behövs ibland...bara vi två...prata!




en annan ser ut som "kom-&-hälp-mig" ut idag!

men jag önskar er en riktig hjärtlig "ALLA HJÄRTANS DAG" idag!!! hoppas ni får mysa med era nära & kära! idag e det kärlekens dag så kramas & tala om hur mycket ni betyder för varann.

jag har fått en ros & massa choklad av min fina staffan. "love"


varför ska han alltid bli så jäkla sjuk?????

noah e sämre igen. nu kräks han & han hostar & har diarrer hela tiden. & så har han feber. det e inte sant alltså...varför ska han alltid bli så dålig när han blir sjuk? vi alla andra mår bra nu, vi e utmattade men friska. men noah e som sagt sämre än nånsin. åh ingen av oss orkar mera nu. det va ju inte så länge sen han låg in på sjukhus för RS & innan det låg han inne för magsjuka...man ba...när ska det ta slut?????????
jag ringde & pratade med rådgivningen & de tyckte jag skulle åka in med honom med tanke på vilken sjukhistoria han har bakom sig. han lider av förkylningsastma så det e nog därför han hostar också. men men...som hon sa...det e svårt att veta vad som e fel på telefon. det e bättre att åka in så någon läkare får titta på honom.
men idag e det lördag...det betyder att man får åka till akuten i så fall. det  e inte så speciellt lockande med tanke på hur länge man får vänta & sen e det ju så jäkla tråkigt att behöva vara där överhuvudtaget. jag hatar det! personalen där lär känna igen oss snart...jag tycker vi e där titt som tätt...åh så så tråkigt! men men...vi kanske måste.
noah e ju ganska pigg så vi kanske väntar ut dagen iaf. vi får se...
just nu sover han & jag hoppas på att han känner sig bättre sen när han vaknar. jag vill tro det så jag orkar. det känns hela tiden som jag e på väg att ge upp...varje gång han kräks går jag sönder i tusen bitar. jag vill inte ligga på sjukhus med honom...jag vill inte att han ska vara sjuk..."min söta underbara noah!"



bilder från våran sjuka dag!

jag orkar inte skriva något idag...jag mår inge bra. vi e trötta här hemma så så fort noah vill sova tänker vi också lägga oss. men just nu vill han inte det...tokunge. han som brukar somna vid halv sju...ja ja...

här e iaf lite bilder från idag!










va tänker du på??????

jag tänker på hamburgare...


fredagsmys!

hade vi varit friska hade vi haft det riktigt mysigt ikväll jag & staffan. vi hade köpt lite godis & tittat på någe bra film. men vi e inte friska...fast vi e på bättringsvägen. noah har kräkits lite idag men inte matilda. hon e nog friskast av oss alla. lite hängig bara...har sovit 5 timmar på dagen. men det e kanske inte så konstigt med tanke på att hon inte ätit något.
nu vill hon iaf ha fiskbullar så staffan fick åka iväg & köpa för vi hade slut hemma. konstigt det för vi e alltid så noga att det finns hemma...hon älskar verkligen fiskbullar!



han ska även köpa mat till oss. hur det nu ska gå att äta...men vi ska absolut försöka. pomes e jag sugen på...med massa salt....det lär jag nog inte ha någe problem med att äta upp. hoppa hoppas!
staffan vart sugen på kebab men usch, bara tanken fick mig nästan att spy. e så glad att jag bara e utmattad & inte kräkits....då ska jag verkligen inte äta något som definitivt lär få mig att göra det...nä nä nä!

hoppas ni alla får en riktigt mysig fredag!!! ta hand om varandra!!! puss puss puss

mina pluttisar!

igår fick jag åka runt med vagnen här hemma. det tyckte tokungarna va jätte kul! jag med...för då va de nöjda!





fredagen den 13:nde!

go morgon på er alla. jag vaknade för en stund sen. staffan fick sova hela natten så imorse när han vaknade fick jag gå & lägga mig. jätte skönt för jag behövde det verkligen. jag e helt utmattad. jag vet inte om det beror på att jag också håller på att bli sjuk eller om det e bara det för att jag e så trött. det har varit en tuff natt men ändå en mysig en. jag flyttade in matildas säng in till sovrummet så vi sov alla tre i samma rum. staffan sov på övervåningen.

matilda vaknade bara en gång inatt & ville ha vatten. sedan la hon sig ner igen & sov. men noah har bråkat en massa. jag vågade inte ge honom för mycket att äta & nappen vägrade han ta många gånger. usch...så jobbigt det kan vara att ta hand om de små. det jobbigaste e nog ändå oron man har...att hela tiden se till att de äter & dricker tillräckligt. man vill ju inte de ska bli uttorkade.

staffan känner sig bättre iaf...skönt! men som han såg ut igår, trodde aldrig han skulle bli bra igen.

nu ska jag försöka dricka lite kaffe...jag känner mig lite smått illamående jag med....usch usch usch...

älskade älskade älskade barn!


noah noah poah min prins


min absolut finaste sessa...matilda den enda

allt e bara usch just nu!

det känns som klockan skulle kunna vara två på natten just nu. jag e så slut & så trött. matilda vaknade igen så hon e fortfarande uppe & e jätte pigg förståss. det gör inte så mycket men jag önskar bara jag hade varit piggare & gladare jag med. allting känns bara skit just nu...staffan sover så det känns lite ensamt. jag e så beroende av honom nu för tiden. det en annan sak om barnen varit friska & legat & sovit & staffan varit iväg...då kan jag bara tycka det e skönt. men just nu känns det som sagt inge vidare....
jag har en sån ångest över allting. vill inte att barnen ska vara sjuka...jag orkar heller inte ta hand om de båda när de spyr & bajsar ikapp. ni kanske tycker jag e en dålig mamma men man orkar inte med hur mycket som helst. speciellt inte om man inte fått sova något...
åh va jag önskar allting bara kunde försvinna! va jag önskar alla vore glada & friska! det e absolut största önskan jag har just nu...

jag hoppas ni får sova gott inatt...det lär jag tyvärr inte få göra! puss puss puss


stackars mina älsklingar!

att de ska behöva ha det så här. alla tre e helt utslagna. jag tror aldrig matilda somnat klockan halv sex förut. noah sover bara korta stunder & nu har han feber också. det känns som det aldrig kommer att bli bra igen. det e så tufft att ta hand om allihopa. jag e helt slut. jag vet inte hur mycket till jag orkar.
visserligen tycker jag jätte synd om mina änglar...& jag måste säga att jag e så stolt över mig själv. för jag har varit så lugn hela dagen & hela tiden försökt ha tålamod med alltihopa...hur tufft det än har varit. men jag orkar bara inte mer nu...

mina små pluttisar...jag vill inte se dem så här dåliga. jag vill att de ska vara friska & glada & pigga...mina underbara små änglar..."älskar dem så"

nu e det bara jag som står på benen...

...än iaf. staffan ringde...stackarn hade kräkits på jobbet. & matilda har också kräkits. blev inte ens förvarnad...det bara kom. hon som hade varit så glad på dagis & allt...
jaha...det e bara att ta det då....man hoppas juh på att det e vinterkräksjukan...för jag fick precis reda av en vän att det ska gå över efter en dag. naoh e ju bra idag så då kanske det e det...hoppas hoppas hoppas hoppas!!!!!

känns bättre!

det känns som naoh e lite bättre. han har inte kräkits iaf...skönt! jag har satt igång en tvättis & så har jag diskat. men jag går fortfarande runt i pyjamas så tyvärr får ni inte se någe kort på mig idag...synd, he he...

men ni kan få se på ett gammalt kort!


matilda fungerade bra som bord till mitt kaffe ibland...he he...två dagar efter detta kort togs kom hon ut från den stora magen:-) "me very very happy"

????

fick en kommentar angående att matilda e på dagis fast noah e magsjuk. att hon skulle vara smittbärare i princip. så jag började undra själv. kan det vara så att man kanske inte få ha friska barn på dagis om det andra barnet e sjuk??? så jag ringde till matildas dagis & pratade med fröken ann. hon e så himla gullig & jag gjorde rätt som ringde.
hon förklarade att det där e svårt för det kunde lika gärna varit matilda som fått med magsjukan hem från dagis. att man aldrig vet & att man inte kan låta henne vara hemma för det...så länge hon själv mår bra. noah som e sjuk så ofta...då skulle jag aldrig få ha matilda på dagis. de blir ju också härdade ju mer sjukdomar de råkar på. ann sa också att det går vinterkräksjukan på dagis redan...& att de va flera barn som kräkits hela veckan & även idag & blivit hemskickade.

så det va skönt att få det rett ut! nu e jag lugn!


bajs & spyor!

e du känslig när det handlar om spyor & bajs ska du nog inte läsa min blogg idag. för det e precis vad det kommer att skrivas om idag. det e så här när mina barn e sjuka...det hinns med inget annat än att ta hand om dem & blogga förstås. jag passar på när gubben sover.
igår kväll vid halv tolv hörde jag hur noah kräktes. när jag gick in till honom så stank det e hela rummet. inte nog med att han hade kräkits han hade även bajsat...det va bara att ta tagi i det hela & hålla för näsan under tiden. usch...tycker så synd om lill ponken...han e så söt juh. hur glad som helst fast han inte e frisk.
inatt skrek han däremot en hel del...ville äta men jag vågade inte ge honom för mycket. jag fick ge lite i taget för jag va rädd att han skulle kräkas. då e det ju bättre om kroppen hinner ta in det lilla än inget alls. men han ville bara ha mer & mer så staffan & jag har haft en tuff natt.

matilda har iaf sovit hela natten. helt underbart. det funkade hur bra som helst med nya sängen. imorse vaknade jag av hon kom upp till mig & log med det sötaste leendet. jag bara smälte...glömde bort helt hur trött jag va. jag kramade om henne så hårt så jag trodde hon skulle gå av. & så pussade jag på hela henne...min sessa, så underbar så fin. det va så mysigt att vakna av henne så där...den här sängen kommer nog göra gott för oss alla. nu ångrar jag att hon inte fått det tidigare...men men...ibland händer saker inte på en gång. man tar det när det hinns....
jag va rädd att hon skulle vakna mycket tidigare & komma upp men det gjorde hon inte...klockan åtta kom hon in. hoppas det fortsätter så bara...mmmm...

idag plockade michaela upp matilda till dagis igen. "så skönt". hon e så snäll så underbar som tänker på mig & vill hjälpa mig. imorse erbjöd hon sig att ta en promenad med noah så jag kunde få sova lite...det e bara underbara människor som skulle kunna göra något sånt. speciellt eftersom vi inte kännt varann så länge. "me like" michaela!!!

go natt & puss puss


besök hittils=rekord idag!

va glad jag blir att ni e så många som läser min blogg. love you all! "me happy"

jag önskar bara jag visste vilka ni alla e! har lite hunn men absolut inte alla...

det tog exakt en timma...

...att lägga matilda ikväll. men det va det mysigaste timman jag haft med henne på väldigt länge. jag låg bredvid henne & masserade hennes mage & så smekte jag hennes hår & hon låg så där tätt intill mig så vart helt alldeles varm i hjärtat. min sessa...så underbart det e att mysa med henne.
nu får vi hoppas att det går bra med natten också...får se om hon kommer in till oss...hoppas inte...även om det va så jäkla mysigt så måste jag få sova ut om jag ska orka med en dag imorgon som denna dag.
jag har haft det så jobbigt med noah. han har kräkits & bajsat ikapp. det har varit så intensivt att jag vet inte ens va jag heter just nu. 
noah åt hela 200 ml välling ikväll & han har varken kräkits eller haft diarre...så jag hoppas att han e bättre. fast jag ska nog inte tilltala mig det ännu...måste nog vänta in morgondagen. 

min sjukling!




noah e trött för det mesta...men magsjukan tar väl på krafterna. nu hoppas vi bara på att matilda klarar sig...hon däremot har inte så mycket att ta av...min smala tjej:-(

michaela va så snäll & hämtade matilda på dagis...& så köpte hon kaffe till mig så jag har & klarar mig idag. så gulligt av henne..."me like" puss till dig michaela:-)

oj oj oj...

jag har aldrig varit med om detta. visst har barnen varit magsjuka förut men inte som den här gången. det tar aldrig slut. det kommer nu från det andra hållet också...åh...det stinker här hemma. men noah...han e glad han. att han orkar! "tokunge". tur han har lite att ta av...då behöver jag inte vara orolig. nu ska han bara få vätskeersättning tills han blir bra.

jaha...då va det dax igen!

noah e magsjuk. han har kräkits 3 ggr redan. åh jag orkar inte mer!

dagens outfit!


västen har min farmor virkat!

hörde inte väckarklockan!

helt sjukt. jag ställde klockan på sju så vi inte skulle behöva stressa en massa. men jag vaknade halv åtta av att det tjöt i min mobil. jag har inte hört den alls. den måste ha snoozat av sig självt. i en halv timma. jag börjar bli rädd...tänk om det hade hänt något...
som tur e så har det aldrig hänt förut så jag måste testa vidare. jag får göra samma sak imorgon. & ikväll ska jag nog lägga mig tidigare. det kan vara så att kroppen e helt slut fast jag inte riktigt fattar det i huvudet...det kan vara så. jag måste nog börja lyssna på den...ta vara på vilan så fort det tillåts. men det e bara det att jag fastnar i bloggar & vips så e klockan tolv på natten....jag kommer inte ihåg sist jag la mig tidigare än så. "skärpning"



hoppas ni mår bra allihopa. love you!:-)

det funkade inte...



...med nya sängen. matilda kom hela tiden ut & vi la henne igen hela tiden & hon kom ut hela tiden. så vi gav upp...hon fick sova i sin spjälsäng igen. vem orkar hålla på så där? inte vi iaf. hon sover bra i sin spjälsäng...har aldrig försökt klättra upp eller något så vi får väl köra med det ett tag till tills hon e redo...eller tills vi e redo!!!


åh vilken rolig dag!

jag har skrattat så tårarna runnit på mig. vi har haft det så kul här hemma. michaela kom förbi med sina gullungar & barnen lekte så det hördes åt alla håll. de skrek & hade sig men så kul som matilda hade idag...kommer inte ens ihåg sist hon skrattat så här mycket. så tack mickis...skojar bara...michaela för en underbar dag som vanligt!


vilken fart! celicia & matilda turades om & körde varandra rakt in i väggarna. ibland gick det så häftigt till så matilda flög rakt in i garderobsdörren med huvudet före...he he...det va shit roligt. hon gjorde sig inte illa så ni vet...för annars hade jag nog inte skrattat...eller?!


he he...matilda sitter under rutchkanan & håret e elektriskt...


här busas det för fullt...mamma michaela hon kan hon!


nu sover båda barnen & jag ska hoppa i duschen. ska bli så skönt!
men lite nervös e jag för hur det ska gå för matilda ikväll. hon har äntligen fått sin växasäng. så ikväll blir första gången för henne att sova i den.
jag tar tillbaka det där med att båda barnen sover...matilda kom precis ut från sitt rum. jaha...hittils går det inge bra. hon har fattat att hon kan komma ut själv...busunge!

vill ha mat!

jag e såååå hungrig så jag tror jag dör. konstigt...det va ju inte så länge sen jag åt frukost. men magen har väl vant sig att äta mera nu när det precis varit helg. jag tror iaf jag ska äta nu...så fort jag slutat blogga. idag e jag själv med noah då matilda e på dagis. åh va skönt det e! det e så lugnt & skönt. men visst saknar jag matilda! "skrutt"

staffan började med renovering igen. nu har han tagit bort onödig räck på trappan så helt plötsligt ser hallen mycket större ut. vi ska måla & tapetsera så fort ekonomin tillåter. det ska bli kul även om det e lite jobbigt...det känns som man aldrig blir färdig. fast det e väl så med hus...
hade vi bara haft mera pengar...då hade vi verkligen fixat precis som vi vill ha det. men men...vi får ta en sak i taget.

vet ni...noah e 6 månader & han har inte vänt sig ännu. han kan göra det från mage till rygg men tvärtom vill han inte ens försöka. lilla lata noah. han bara ligger där...händer ingenting. däremot älskar han sig gåstol...med den har han e jäkla fart.


& dregla kan han!!! he he...

smyger med ett kort på mig he he!

kaffe...

den bästa drogen som finns. som till & med e bra för kroppen...i måttliga mängder så klart. fast sånt känner jag inte till, he he

god morgon på er alla goa!


natti natti

tänkte passa på & önska er en god natt sömn när det e reklam på tv. tittar på raw just nu...asroligt!


noah i rosa pyjamas!


måndag=fullt hus!

ja idag har jag haft massa med folk här. alltid lika trevligt. jag e ju så sjukt social av mig så det gör inget om det skulle vara folk här för jämnan. förutom när jag vill sova förtåss!
innan lunch kom farmor, syster & hennes svärmor hit. vi åt mat & så pratade vi en massa. matilda vart så trött av allt stohej så hon somnade utan vällingflaska...helt otroligt. syster bara la ner henne i sin säng & sjöng lite för henne & sen så somnade hon bara. sov i två timmar sedan. mmmm...




jag älskar dig syster!!! puss puss puss



systers gubbe kom & hämtade upp dem vid klockan fyra så då tog jag barnen & gick ut. tog med pulkan utifall matilda ville åka. på vägen träffade vi min fina michaela & hennes barn så vi följde med dem till backen som vi har i området här. matilda blev så glad av att se dem. noah somnade i vagnen efter en kort runda så då hade jag bara matilda att ta hand om. synd bara att hon va så jäkla grinig för annars hade vi haft jätte kul. jag ville verkligen åka pulka men jag fick inte det för henne. hon åkte några gånger men då fick michaela hjälpa henne...hon vägrade med mig. förmodligen e hon rädd från förra gången hon ramlade av pulkan när vi va ut & gick.

kamilla, julia & theo kom dit också. men matilda va på så dålig humör så det va lika bra att gå hem. så det gjorde vi. vi drack kaffe som vanligt & babblade på som vanligt. barnen höll igång men matilda skrek som aldrig förr. men men...hon va glad iaf & det e ju huvudsaken tll slut. vet inte hur jag ska få henne att sluta skrika...speciellt när hon gör det för att hon e glad. känns som att det ska gå över fortare om jag bara låter henne hålla på...så hon inte gör det bara för att reta mig sen...eller...vad vet jag egentligen...jag vet ingenting....

här e några bilder på kvällens gäster!





vår förmiddag!

barnen varit jätte glada & nöjda idag(hittils men dagen e lång). ser ni...jag klagar inte bara. inte nog med att jag fick dammsuga...jag fick även torka golvet. så nu e det fint här hemma. barnen va så söta...noah bara tittade på & matilda hjälpte mig med sin egen dammsugare. efter det lekte vi allihopa...tills noah blev trött. nu sover han & matilda leker med vatten som vanligt!





måndag igen!

då va det måndag igen. nu kör vi gott folk & gör en ordentlig vecka av oss. jag har börjat iaf...har haft fullt upp hela morgonen med att byta blöjor, mata barn & dricka kaffe. snart ska jag försöka dammsuga om barnen tillåter & sen så ska jag laga lunch. spaghetti & köttfärssås blir det idag...mumsilimums!




trevligt hos syster!

piggheten höll inte i sig så länge. jag blev sååå trött ganska fort efteråt. det va så jobbigt att hålla mig vaken men jag hade inget val. staffan höll på att tvätta kläder så jag va tvungen att ta hand om barnen. 

men så fort han va färdig tog jag med mig matilda & åkte till min syster. vi tog bussen in till stan, som en liten utflykt. det va mysigt att bara vara med matilda. hon hade så kul hos sin moster "teta" som hon kallar henne. det betyder moster på albanska.
hos teta fick god mat & trevlig sällskap!, så det vart en riktig bra slut på denna vecka.
 
nu sitter jag här & ska mysa med min älskling. imorgon ska han till jobbet & jag slipper vara ensammen med barnen för farmor, syster & hennes svärmor kommer hit & gör mig sällskap. trevligt det ska bli.

god natt, sov så gott & dröm vackra drömmar allihopa!!! puss puss puss


dusch=pigg!

tog en dusch & nu e jag pigg & glad. staffan e iväg med matilda på dop. jag stannade hemma med noah då han fortfarande e lite rosslig. tror inte han orkar med massa folk. sen e han så himla gnällig också så det va bäst att stanna hemma.






noah min fina!

när jag va ute & rökte förut träffade jag på mina grannar. de va ute & åkte pulka med sin son. de har världens snällaste hund & titta va snäll han e som drar lilla edvin i pulkan. hur sött som helst juh!

god snö morgon!

åh va det har snöat inatt & fortfarande snöar det. det e så fint...jag älskar snö. så länge det inte e blaskigt & så för det hatar jag däremot.



jag e trött idag. jätte trött. matilda strulade i natt & noah vaknade tidigt. jag försökte få honom att somna om men det tog sin lilla tid. sen så hann jag bara sova en halv timme innan det va dax för matilda att vakna. så trött e jag. trött trött trött!

men hur trött man e så kan man inte låta bli att le över sina barn. när de e så söta att man vill krama ihjäl dem. så fina så underbara! imorse gosade de massor med varann & jag satt där med min kaffekopp & bara njöt. älskade ungar!



nu ska jag passa på & umgås med min sessa då noah sover. staffan sover också. det blev sent för honom igår. han va hos en kompis & drack öl. då får han skylla sig själv!!!!



go natt!

trötter som jag e hoppar jag i säng nu...puss puss puss till er alla!


jag som lovat staffan...

...att jag inte ska beställa kläder på ett bra tag men jag kan inte låta bli. "sorry staffan"! snart ska jag få hem de här godsakerna från la redoute!!!


soft grey sjal


tipster sjal


tygsko


klänning


la redoute creation linne


sandaletter

jag älskar mode!

det gör jag. så in i "pip"! men jag önskar jag hade massa pengar så jag kunde köpa precis vad jag ville & följa dagens trend. utan att behöva tänka efter & utan att behöva prioritera. just nu köper jag nästan bara billigt kläder men det behöver inte vara fult för det. det finns fler människor med mindre pengar än va det finns människor med mera pengar. mode till mini pris e något alla borde kunna ha råd med. köpa sånt som liknar dyrt men som e billigt. hm & gina har mycket snyggt & även la redoute. jag sitter just nu & bläddrar till & från i la reduote katalogen & åh gud va fina saker jag vill ha. basplagg e nog något jag behöver men också vårskor & sånt...mmmm..."me like" "me want"...

nu blir det andra bullar!

konstigt hur mycket man uppskattar små saker nu för tiden. det lilla betyder så himla mycket. staffan va iväg med matilda en stund & på vägen hem hade han köpt nybakta bullar. kaffe & nybakta bullar...precis va vi behövde en dag som denna. sen att vi kan fika tillsammans hela familjen gör det hela ännu bättre. underbart!




sessan matilda älskar bullar!

rachel bilson e sååå snygg!


tufft!

jag har det lite tufft med stora tjejen just nu. matilda e på så dålig humör hela tiden & hon e så bitsk. jag vet att det beror på avundsjukan hon har mot noah men det e jätte jobbigt. jag vill ju finnas där för båda. noah kan inte gå eller något så det blir att han får sitta hos en för det mesta. men det tycker inte matilda om...hon blir så arg så fort jag tar upp honom. & det vill jag inte. jag vill ju att vi ska kunna umgås alla men matilda vill helst bara att jag ska ge henne uppmärksamhet. kan förstå det...det va inte så länge sen det va bara hon som va våran bebis. vi va med henne hela tiden & hon fick 100 % uppmärksamhet. nu får hon helt plötsligt dela det med noah & det duger inte.
jag tycker iaf det e jätte jobbigt för jag vill inte lämna någon utanför. jag vill kunna vara med båda lika mycket så båda känner att jag älskar dem. för det göra jag...så in i nordens mycket. så det gör ont när jag tänker på det. mina älsklingar...så fina så söta så underbara!!!

idag tog jag med bara matilda ut stund. hon fick åka pulka & det tyckte hon om för en gångs skull. sen så ville hon gunga men hon frös så det vart bara en kortis. efter det ville hon dra i pulkan själv så då gick vi bara runt kvarteret...men det va skönt. jag såg att hon njöt av att det va bara vi två.
lite tråkigt att jag halkade & föll på min skinka men roligt va det nog för dem som såg på he he!






nu e vi hemma!

det va trevligt hos moster ancha idag. skönt att komma iväg så här, på en liten utflykt hela familjen samlad. de bor lite utanför örebro så det tog nån timma att åka. men det va skönt. det betydde att jag fick sitta & vila hela den timman. sånt uppskattar man idag. barnen sov gott & vi andra vuxna pratade mycket om framtiden. va vi vill göra & vad som e bäst. det  e sånt som vi alltid pratar om nu för tiden...

hos moster ancha fick vi god mat & till kaffet fick vi sockermunkar...då va det kört för min "sockerfria vecka". det sket sig, kunde inte motstå! så jag åt en hel...& det va så gott!!!!!!

de har massa får & lamm så vi va ju tvungna att titta till dem innan vi åkte hem. matilda blev så glad. hon e en riktig lanttjej min sessa. hon skulle stormtrivas att bo med massa djur, speciellt hästar.

idag blir det kort här på blogget. jag har varit iväg & hyrt film & köpt godis så nu ska jag & älskling mysa. hoppas ni får en riktig trevlig fredag:-) love you!

här får ni några bilder att kika på iaf!


stora pojken noah...vart tar tiden vägen?


min sessa!


anchas minsta lilla lamm...sååå söt!




mina killar...gos gos!


sessan lånar farmors glasögon...sen så ber jag henne se ut som en riktig tönt & hon lyckas riktigt bra...se nedan bara, he he...


lite mys med tilda!

noah sover så jag & matilda passar på & myser. vi har precis ätit lunch (fiskbullar) & nu väntar vi på farmor britten & pappa staffan ska komma. "vi längtar"




utvilad!

för en gångs skull känner jag mig helt pigg & utvilad. barnen sovit också väldigt gott...ända fram till kvart över åtta. helt fantastiskt. jag behövde inte ställa klockan på ringning då matilda inte ska vara på dagis idag. skönt skönt! däremot kommer det bli lite stressigt här fram över. det e massor jag ska göra. vi ska åka till staffans moster vid lunch så allt måste vara klart innan. det viktigaste e nog barnens väskor...blöjor & sånt men jag har fortfarande pyjamas på mig så jag måste byta om & sminka mig & sånt. & sånt tar tid!

men just nu ska jag bara dricka mina koppar kaffe...


god natt mina fina läsare!

imorgon e det fredag...frossa i sånt här gottis! puss på er!


varning för gnäll igen!

idag har det varit ännu en jobbig dag för mig. barnen har varit gnälliga & jag har varit på jätte dålig humör. tur jag haft michaela som gjort mig sällskap annars vet jag inte vad jag hade gjort. det e så här ibland...men som tur e det inte för alltid. de kan vara glada också...& de leker gärna med varandra om inte matilda har fått för sig att riva eller slå noah vill säga.
det fanns en kvart idag då de va glada så jag passade på & tog massa kort på dem. gullungarna...man blir tokig av att älska dem så här mycket som jag gör. men så jobbiga de kan vara också...





ha ha ha...

här på kvällen hade jag mia & madde över på en fika. vi drack kaffe & åt fruktsallad (jag mest som åt). sen så klippte jag madde & det blev så jäkla snyggt. hon såg lite förvånad för hon va inte van att se sig själv i lugg men jag hoppas att hon ska vänja sig & tycka om sin nya frisyr. för jag & mia tyckte hon det blev shita bra!!!!!



nu ska jag läsa bloggar! bye!



ledsen!

sitter & läser tidningen för en gångs skull. usch, nu mår jag bara dåligt. det e så tråkigt att läsa om hemska saker som händer i världen. inte minst i eskilstuna. ni har säkert alla hört om hotet mot st eskil?! man tror inte sånt händer här. jag får rysningar när jag tänker på att snart mina barn e stora & kanske går där. hur ska man kunna skydda dem från sånt???
visserligen så va det en kille som bara hade skojat men iaf...förstå hur nervösa alla i skolan måste ha varit. de visste då inte att det va bara på skoj. åh, vilken värld vi lever i! tänk att mina barn ska behöva leva i denna värld. det lär väl bli ännu värre när de e vuxna sen. nä jag ska nog inte tänka för mycket på det...jag blir nog bara knäpp!

fullt hus!

efter dagis följde michaela med sina barn hem till oss på mellis! max & celicia e sååå söta! celicia har så fint långt & fint hår. längtar tills matilda får lika långt! så man kan sätta upp det i olika frisyrer...
nu har de iaf gått så nu väntar jag bara på att staffan ska komma hem. men det e nästan två timmar kvar...åh jag e så trött.





dagens outfit!



hej svejs!

idag behövde jag inte stressa för michaela hämtade upp matilda igen. jätte skönt! sen så kom hon förbi på två koppar kaffe & vi pratade på som vanligt. kul att hon kommer & gör mig sällskap. nu sover noah så jag passade på & duschade för det blev inte av igår kväll. det va så mycket annat som kom i vägen & vi kom inte i säng försn efter tolv igen. usch, vi måste skärpa till oss, vi e ju så trötta på morgnerna:-(
ikväll kommer mia & madde hit på lite mys. "längtar"


mickis vill inte vara med på bild men så lätt kommer hon inte undan, he he


vardagsrum!

vi e inte riktigt färdig med vardagsrummet än men här får ni se lite bilder iaf.






spegeln ska målas!


shit vilken dag

idag e jag trött! jätte otroligt trött. inte för att jag inte fått sova något...utan för att jag haft en riktig jobbig dag med ungarna. en sån där jobbig dag som man bara vill radera från minnet. barnen har gnällt & skrikit ikapp hela dagen. mitt tålamod e borta helt. jag orkar inte med något längre. det e så jobbigt när ungarna bara skriker & gnäller. man försöker göra allt för att de ska ha det bra men det duger inte alltid. speciellt idag.
jag märkte redan vid dagis att matilda inte va på något bra humör & det blev bara värre sedan hemma. jag blev så arg på henne några gånger så jag mår dåligt när jag tänker på det nu. jag får sån ångest. jag vill inte vara arg på min sessa, men ibland kan jag bara inte låta bli. hon testar mig till det yttersta & då finns det ju inget annat kvar än min onda sida. den sidan som man helst vill hålla inne. man vill ju bara vara en bra mamma. man vill vara stark & orka hålla emot sin ilska men det e så tufft ibland.
det e verkligen inte så lätt när ens barn klättrar på bord & spiller (med flit) vatten på all golv & slår sin lille bror & bara skriker. va gör man??? det e väl klart man försöker be henne sluta snällt men när hon fortfarande inte ger sig???? åh va skönt det skulle vara att aldrig behöva ha det så här...va skönt det skulle vara om barnen va glada & nöjda jämt!!! men sån e väl inte verkligheten...det e bara att ta det!

nur sover de iaf så nu e det lugnt här hemma. vi har haft besök av gravida petra en stund. hon va så fin med sin mage! vi drack lite kaffe & pratade inredning som vanligt!

petra & magen!


trötta staffan, petra, magen & två koppar kaffe!

nu ska jag duscha så vi hörs om en liten stund igen! pussen

....


gnäll gnäll gnäll...

det e det enda som hörs hemma hos oss just nu. äntligen sover noah & matilda leker med vatten så jag sitter här med en kopp kaffe. ska försöka njuta av det innan det e dax för mera gnäll. vissa dagar funkar verkligen inte för mig, oavsett hur pigg jag e! idag e det bara gnäll dagen verkar det som...uschhh...
längtar tills staffan kommer hem...då kan jag luta mig tillbaka lite...

hej igen!

nu har michaela gått. så nu e jag ensam igen. :-( noah sover så jag passade på & bytte om & sminkade mig lite. då vart jag jätte pigg som vanligt. nu känns det som fredag. lätt att jag skulle dansa om det va fest!





nu ska me äta massa lunch! såååå hungrig!

onsdag morgon!

idag ställde jag klockan på halv åtta. jag hade lagom med tid att fixa barnen innan det va dax för dagis. fast idag gick det ännu bättre för michaela kom förbi & hämtade upp matilda när hon ändå skulle till dagis med sina två barn. lyx lyx! matilda hade inga problem med att följa med. hoppas bara det gick bra även när hon skulle lämna henne på dagis. michaela kommer hit sen!

oj hon kommer nu!

det hade gått jätte bra att lämna henne. "me happy"

nu ska vi dricka kaffe & umgås.
pussen:-)

ha ha ha

sen så måste ni få skratta lite!!!!




nu e det dax att sova!

tänkte jag skulle gå & lägga mig tidigt ikväll men vi fastnade för en film på tv3. den va läskig! men bra!


hoppas ni får sova gott allihopa!
puss & gonatt!

åh jag e helt slut!

jag somnade visst när jag skulle lägga noah. jag kommer inte ens ihåg att jag va trött, jag vet bara att jag vaknade när staffan & matilda kom hem. de har varit iväg & handlat lite mat.
så nu e jag jätte trött & jag fryser också. usch, tycker inte om när jag känner mig så här trött, så här slut. jag som hade tänkt att göra massor ikväll men just nu vill jag bara gå & lägga mig igen. vi har hållt på så länge nu med vardagsrummet & allt annat med så jag orkar ingenting längre. det ska ju inte kännas så här, jag tyckte det va kul ju...men men kroppen sätter väl stop till slut. jag har redan fullt upp att ta hand om barnen bara...

noah har varit jätte gnällig, såååå gnällig, hela hela dan. jag har fått burit runt honom så jag har fått träningsvärk i mina armar. han väger en hel del. jobbigt när han har en dålig dag, speciellt om jag inte vet va det beror på. han har inte varit nöjd med något, bara ibland i hans gåstol. han har ätit bra iaf. så farligt kan det inte vara vad det än är!
matilda har varit helt underbar. hon har pratat mer än någonsin idag & hon har lekt för sig själv nästan hela tiden sen hon kom hem från dagis. duktig sessa!
det e så skönt för en när barnen utvecklas hela tiden. jag vill så gärna att matilda ska bli mer självständig & våga ta för sig mera. hon e så blyg min lilla tjej. fast jag måste säga att jag har märkt skillnad sedan hon började på dagis. hon e inte alls lika tystlåten som hon va innan. hon vågar släppa fler & fler in i sitt liv & det e så kul att se som mamma. att de finns fler som gör henne glad & att hon litar på andra. det va inte alls länge sen hon hade svårt för kusin veronika men idag avgudar hon henne. & tvärtom tror jag!!!
nä men det känns som matilda utvecklas på rätt sätt nu...precis som det ska vara. & jag e så stolt. jag e så stolt över båda mina barn. jag älskar dem så det gör ont! mina underbara älsklingar! mitt liv!!!!

tisdag!

imorse vaknade vi halv nio igen. skönt men också jobbigt. det blir ju så stressigt för matilda ska vara på dagis halv nio. jag ringde dagiset & sa att vi skulle bli väldigt sena idag. men som tur så kom michaela förbi & tog hand om noah så så fort jag gjorde matilda färdigt så lämnade jag henne. klockan va då nio så det va inte så farligt sent!

som sagt...michaela va här. en vän som jag träffat på matildas dagis. hennes dotter & matilda går på samma avdelning. så idag va hon här & jag tyckte det va jätte trevligt. vi pratade & pratade & pratade...eller ja det va nog jag som pratade & pratade & pratade & hon lyssnade & lyssnade & lyssnade...he he...
mycket kaffe blev det också! nice nice...det får hon göra om snart, komma hit & lyssna på mig under en hel dag, he he...





noah e såååååå gnällig så hej på en stund!

he he...

...sitter vid datorn här uppe & tittade igenom massa gamla bilder. jag hittade bla de här korten...he he...minns när jag tog den...


jag tror jag va 19 år gammal. jag skulle vara kattvakt åt jonna & pias katter för de va i danmark på semester. jag fick bo i deras lägenhet & fick låna deras dator hur mycket jag ville. kommer ihåg att jag hittade massa massa massa bilder på jonna som jag tittade på & sen så tog jag massa massa massa bilder på mig som hon kunde titta på när hon kom hem...he he...
men titta...jag va blond & mörkhårig för den delen...saknar det lite granna. fast jag kommer nog aldrig göra om det...brände mitt hår så det heter duga. usch va jag led sedan när jag fick klippa av mig allt. :-(

förresten så minns jag också jonnas sköna mjuka säng som jag fick sova i & hur mycket katthår som låg där med mig he he

snyggaste jeansen!


mysig kväll med la familja!

det va riktigt gott med kycklinggryta & det va riktigt mysigt att ha svärmor & mormor här. barnen va glada & vi babblade på som vanligt. barnen kom i säng lite senare men va gör det när man haft det bra!
nu har staffan satt igång med arbete så jag ska väl göra honom sällskap. vi har ganska mycket kvar att göra...även sånt som inte har med vardagsrummet att göra. jag har massa tvätt som ska vikas & så håller jag på att tvättar nytt så det ska väl hängas osv osv.
så jag gör det först så kan jag sätta mig i lugn & ro & blogga sen!!!
pussen 


precis hemkommen!

vi har varit hos min syster här på eftermiddagen. kusin va så snäll & åkte hit & hjälpte oss så vi kom iväg för annars hade jag nog stannat hemma. det tar så långt tid om man ska ta bussen in till stan & ta bilen e rätt jobbigt med två små barn. så veronika hjälpte till så jag slapp krångla massa & det gick helt smärtfritt. hon hjälpte även mig med disken så jag slipper ta det nu...jätte skönt!
jag slipper även laga mat för snälla svärmor kommer med kycklinggryta till oss. jag behöver bara koka lite pasta...mmm va gott det ska bli! åh va skönt att inte behöva stressa med middagen...

här e några bilder från idag!



bara jag som vanligt!


här bakas det för fullt...syster e duktig!


syster, noah & mimmi dockan!


matilda åt pepparkakor hon...


veronika satt mest & tittade på tv...sin favorit serie house!

hörs sen. nu e staffans mamma & mormor här. nu ska det bli mat! hörs sen!

älskade barn!

idag e de glada glada glada!!!!




gomorgon allihopa!

vilken bra start på denna måndag. barnen sov till halv nio...åh va skönt. det blev sent igår kväll också så det behövdes. däremot har jag inte hunnit med så mycket. jag har fortfarande pyjamas på mig & jag har inte ens hunnit dricka kaffe.
jag ville bara gå in & blogga lite nu när noah sover.
matilda leker med alla sina dockor & sjunger för dem. hon e glad & hon pratar massor. hoppas det håller i sig bara!!!

va jag längtar till att få fortsätta med vardagsrummet där uppe. det e så många ideer jag har...jag ska bara försöka få till det! det e inte alltid så lätt...speciellt om man inte har så mycket pengar. får se hur det blir?!!! staffan suckar när jag kommer med ideer. för då innebär det massa jobb för hans del. he he...han tycker allt e bra som det e!...men jag vet att han säger det bara för att slippa jobb. men så lätt ska han inte få komma undan...he he...

nä nu ska jag ta & umgås med min fina tjej. det uppskattas!!!!
puss & kram:-)

äntligen sig!

jag sitter i vårat vardagsrum & jag e så glad. äntligen har vi målat färdigt & det blev så snyggt. vi e inte färdiga riktigt än så ni får vänta med kort. men det kommer så fort vi e klara.
berättade tidigare att staffan skulle hämta upp en spegel som vi hittade på blocket. men jag visste då inte riktigt hur den skulle se ut...den va helt perfekt!!!! den kommer att bli så bra över våran soffa här...men först ska jag måla om den. färg=guld!!!
åh va jag längtar tills det blir helt färdigt här. då man bara kan sätta sig & njuta av att det e fint & fräscht.

annars så har jag haft en ganska så jäktig dag. jag har hunnit gjort massa. dammsugit, tvättat, duschat, plockat undan skräp som staffan & barnen skräpit ner & jag har lagat mat (pizzabullar!!!).
sen så har jag ju varit på ikea. syster & kusin följde också me. det va kul att åka med dem, det va länge sen vi gjorde något bara vi tre. förr innan vi skaffade män & barn umgicks vi jämt. vi va oskiljaktiga men nu träffas vi inte så ofta...iaf inte som man skulle vilja.
jag fick köra svärmors bil till ikea. automat! he he...det gick det med! fick hela tiden tänka på att inte använda vänster ben...vägen dit gick det si så där.vägen tillbaka gick lite bättre...

på ikea köpte jag hela 8 st stora korgar som jag ska ha i våran hylla i vardagsrummet. sen så köpte jag vardagsrumsbord & massa annat smått & gott som jag alltid brukar göra när jag åker till ikea...som ljus & servetter. alltihopa gick på 1600 kr...inte så farligt. staffan vart inte sur som han brukar. han tyckte bara jag hade köpt för många korgar he he...men de behövdes för att fylla ut hyllan he he...jag e ju tvungen att ha mina tidningar nånstans. jag har rätt många tidningar som jag sparat under åren. kan inte slänga...vill inte slänga! fast jag egentligen borde, för det e inte direkt så att jag bläddrar igenom dem igen...men man vet aldrig!

imorgon ska jag ha båda barnen hemma. matilda ska inte längre gå på dagis måndagar & fredagar. så man får se vad man hittar på...kanske ska ta en promenad till min syster...det blir bra för välbefinnandet med en lång promenad ner till stan! då gör det ju inget sen om jag tar bussen hem...

hoppas ni alla haft en riktigt skön helg!!! imorgon e det måndag...då kör vi igen med våra rutiner! lycka till allihopa!!! puss & gonatt!

snyggt snyggt!


väntar...

...fortfarande på att staffan ska komma hem. han skulle svänga förbi & köpa en spegel också. vi hittade en på blocket som kommer att passa perfekt här hemma. vi ska bara måla om den!
sen så ska jag till ikea lite senare!!! jippiiiie!! "längtar"

söndag!

varning för gnäll! idag e jag trött, trött, trött! det vart sent igår. staffan ville måla klart & jag höll på massa pyssel. igår va det kul. idag mindre kul. vi e helt slut båda två. & vi har massor att göra idag! hur ska vi orka???
jag får väl dricka massa kaffe som vanligt & ta en kall dusch så kanske jag piggnar till. en ipren till min onda mage kanske också. hoppas det hjälper...

staffan åkte precis med matilda till sin farmor. hon ska vara där idag så vi kan hålla på här hemma. noah får vara hemma däremot. han e lite krasslig så det e lika bra. vi får turas om att ta hand om honom här hemma...vi båda vill ju hålla på med vårat. staffan vill måla & jag vill ställa allt i sin ordning. "längtar" men  synd att jag e så trött!

igår klädde jag om kuddarna till våra två sittkorgar! det vart i samma tyg som gardinerna.



nä nu vaknade noah. vi hörs sen!

RSS 2.0