trött & sliten!

det e vad jag e!
behöver sova, vila, ta det lugnt & slappa.
& allt på samma gång helst!!!
mest behöver jag vara för mig själv, helt & hållet en dag!
utan staffan & barnen...bara bara jag & ingen annan!!!
kanske en bok & lite choklad...lugn musik...en filt...mmmm...

...men tillbaka till verkligheten...nu ska jag försöka lägga matilda i säng för fjärde gången ikväll...

pizza!!!!

väntar på pizza. mmmm...va gott det ska bli!! några dagar kvar att synda innan vi kör igång med nyttig mat igen. just nu finns varken ork eller motivation till att laga mat, jag e såååå trött!!! men inget, varken staffan eller barnen emot, de älskar ju pizza!!! 
svärmor britten har barnen på övervåningen, de tittar på BILAR så klart. noahs favorit film, som han kan se om & om igen.


här får ni se en rolig bild på matilda!!! 

tisdagmys!!!

heliga dag! underbara dag!
det har verkligen blivit en grej, att alltid träffas på tisdagskvällarna. det började med att vi skulle titta på desperate housewives tillsammans men just nu e det säsongsavslutning men vi har fortsatt att träffas iaf.

vi e hos åza för det mesta, hennes kille brukar vara borta & spela ishockey varje tisdag kväll så då e vi där då hon har barnen att passa. men det gör inget, vi trivs så himla bra hemma hos åza. allihopa! det e bara synd att jag ska bo så långt ifrån dem, det blir inget spontant dricka vin för jag måste ta bilen hem sen...

mia ligger bra till, hon bor våningen över!!! & madde som också va med igår bor typ i huset bredvid!!! avis!!!

det blev en massa godis, glass & popcorn! babbel & mys!!!
madde
fick också hjälp av oss med att färga slingor i håret. blev så fin, hoppas bara hon e nöjd idag med.
det e oftast dagen efter man ser bäst resultat...eller sämst, ja det beror väl på...

glömde kameran...inga bilder tyvärr...

hörs sen!!!



när man minst anar ...

...så ringer han. morbror allan (veronikas lille bror) & vill hälsa på. tror nog det va år sist vi sågs. han har för sig en massa jämt så man kommer liksom sist men såååå kul att han ville komma för en gångs skull.
barnen tyckte också det va kul att han va här...speciellt noah. han som brukar somna vid sju orkade vara uppe till halv tio igår kväll...ville inte missa något...skulle vara med hela tiden.!!! matilda va lite blyg men jag tror nog det gick bättre än någonsin. han har liksom inte fått hålla i henne än...tre år senare!!! he he...
men det gör inget...noah ville vara med honom hela tiden så han kände nog sig älskad iaf...




på jobbet!!!

sitter på jobbet, har lunch redan så här tidigt. ska snart iväg & jobba lite till innan jag får åka hem. längtar!!! även fast det e riktigt nice att vara på jobbet!!!
ikväll blir det tisdagmys med mia & åza!!! <3

lördagsmys...

sitter i soffan, bredvid mig har jag staffan, mari, maria & k-j. vi pratar, dricker vin & öl, spelar guitar hero & har det allmänt bra. det gillar vi!!!
matilda har både lekt & bråkat med aini...men de e så söta de små tjejorna. oavsett hur jobbiga de kan vara så älskar man verkligen dem & man kan inte föreställa sig ett liv utan dem. absolut inte!!! de underbaraste!!!

maria & k-j
e och hälsar på från stockholm...så mysigt att ha dem här. ikväll stressar de inte iväg...ännu bättre. de e så himla duktiga med barnen & man märker verkligen hur mycket matilda & noah älskar dem. de har haft det så roligt.
för er som inte vet så e k-j staffans styvbror...& maria hans flickvän.

mari & aini ska sova över här. imorgon ska vi ner på stan & kolla in rean har vi tänkt. ska också träffa syster!

hoppas ni har det bra allihopa!!! kram kram

vilka miner...

...matilda gör nästan varje gång jag ska ta kort på henne!!!











tomten...

när tomten kom vart båda barnen lite rädda, iaf avvaktande. speciellt matilda! efter en stund gick det hur bra som helst för noah. han gick fram & hämtade sina paket själv. sååååå söt!
matilda satt mest i knäna på mamma & pappa. men det gick bra...inte som förra året, då grät hon.


tomten: mats-ola


matilda & noah: lite rädda för tomten




julafton

jag sitter på jobbet, har precis avklarat det sista. väntar på att staffan & barnen ska hämta upp mig. de e kvar hos farfar där vi firat jul hela dagen. underbar dag...även om jag fick jobba några timmar. men jag hann äta & hann byta klappar med de andra. jag fick även vara med när matilda gav nappen till tomten.
farfar mats-ola hade tänkt till det hela...hade en jätte fin ask som matilda fick lägga nappen i. han gick ner på knäna precis som man gör när man ska fria...he he så fint & jag e såååå stolt över min sessa!!!!




hoppas ni alla har en underbar jul & god fortsättning på er!!! puss & kram

på min lediga dag...

...har jag hunnit med en hel del!
jag har tex varit & gaddat mig hos min älskade fina vän carro. det tog nästan tre timmar men underbara tre timmar. det gjorde ont ibland visst men absolut inte så där som de flesta säger att det gör. carro skojade & kallade mig för en sadist...hmmm....kanske något att fundera på he he...NOT!
under tiden jag va borta va petra här med sina två barn & tog hand om min familj. hon lagade mat & de hade haft det riktigt nice. sa till dem när jag kom hem att de kanske skulle bli ett par istället...he he...
systeryster kom också förbi sen. vi tog en sväng till tuna park där vi också mötte svärmor/farmor britten. köpte nada...bara en mössa för 20 kr till matilda. woho...jag sparar till på söndag...då e det REA!!!

middag åt vi på tuna...svärmor bjöd som vanligt...& då tackar man ju inte nej eller hur.

sen så senare på kvällen knackade michaela & celicia på dörren. med sig hade de noblesse (som jag sitter & äter för fullt) & saft till barnen. en kort men trevligt besök. jag älskar verkligen mina vänner!




nu så...

...e min arbetsvecka gjort. jag har varit på jobbet sju dar i streck. imorgon måndag e min enda lediga dag innan jag kör igång igen. staffan har 2 veckor semester han...får vara hemma med barnen he he...han e redan trött stackarn.
jag har det bra på jobbet & jag blir glad när jag kommer hem. känns så underbart när mitt liv flyter på & man trivs med de olika tillvaron i livet. & mer ska det bli...vänta bara!!!!!



happy!!!

jag e glad, sååååå glad! sökte semester för nyårsdagen för några dagar sen & idag fick jag reda på att jag fått det!!! underbart! nu ska det firas nyår må ni tro. & det ska firas med min älskade syster!!!! som gamla goa dar!!!


ledig?????

nej det e jag inte på ett bra tag ska ni veta. ikväll jobbar jag min fjärde dag på raken, sen så jobbar jag imorgon, lördag & söndag innan jag får vara ledig en dag igen. sen så jobbar jag både jul & nyår.
så skänk mig en tanke när ni sitter & myser med era nära & kära under alla högtider som kommer.
men...jag ska absolut inte klaga...jag älskar verkligen att gå till mitt jobb!!! men just under julen skulle jag vilja vara med min familj också...


fördelar & nackdelar

Jag försöker tänka positiva tankar om vintern!!! Gud vet att jag försöker!!! Jag menar, det e ju snart jul & snön har kommit, vilket barnen tycker e jätte roligt!!! Man kan åka pulka & inomhus kan man tända några ljus & mysa…

Men så kommer dem dära negativa tankarna som att det ska vara så himla kallt & mörkt. & vara trött jämt & ständigt e heller inget fördel med vintern. Dagarna e så himla korta & jag har nästan inte tid med att bo så långt ifrån stan.

Staffan & jag jobbar så olika tider & vi har bara en bil & det brukar vara han som tar den för han jobbar så sent & vill komma hem tidigare så han hinner vara med barnen en stund innan de ska sova.

Jag tycker det e skit tråkigt att åka buss & längtar mer & mer tillbaka till stan.

Åh, dagens i-landsproblem!!!


Matilda älskar verkligen att åka pulka...Noah gör det däremot icke!!

ps. En annan fördel e att vi inte behöver skotta snö...det gör våra vaktmästare! Det tackar vi för!!! ds


twilight!!!

tror ni inte att jag också gått & blivit tokig i filmen twilight?! så tokig att igår när jag kom hem vid halv ett tiden på natten så satte jag mig vid datorn & beställde böckerna & så klart även filmen. jag har även bokat in sista boken som kommer & så new moon. orkar inte vänta tills jag får dem!!!



tack åza & mia för en helt underbar tisdagskväll!!! jag hoppas vi gör om det...om & om igen!!! älskar er tjejer!

jag över-analyserar!!!

staffan tycker alltid att jag över analyserar saker & ting. som ex. igår när vi skulle se barnen på lucia tåget...
han & hans mamma hade ställt sig precis längst fram & det enda jag kunde tänka då
" va fan står de där för? nu kommer noah se oss & då kommer han att skrika & inte vilja vara kvar i tåget. & sen så måste vi hålla i honom hela tiden för inte törs vi släppa ner honom bland alla människor & sen så lär det säkert bli jäääätte mörkt snart..."

jag hann inte tänka så mycket mer för ut kommer en pedagog sprigandes med noah i famnen...som gallskrek!!! han hade sett oss redan där inne...

jag tror inte jag över-analyserar saker & ting! jag e bara ett steg före...eller så känner jag mina barn jäkligt bra!!!


saknar min blogg!

jag saknar verkligen min blogg. jag trodde inte att jag skulle göra det men såååå fel jag hade. funderar på hur jag ska blogga i fortsättningen, om jag ska skriva precis va jag känner för... & jag tror att det blir så. jag ska fan skita i vad ni tycker & tänker, det e ju trots allt för min egen skull som jag vill blogga. visst, det e alltid kul om folk läser men huvudsaken jag får någe utav det...
jag inväntar nya året! det ska bli så spännande att börja lite om på nytt. försöka hitta en annan plats i detta liv...känns som att det skulle kunna vara dax!!!!

men nu e det nog dax för sängen. imorgon blir det jobb för min del...& så lucia firande på barnens förskola på eftermiddagen! =)

me like my day!

idag hade jag en kort dag på jobbet. jag tror aldrig jag slutat så tidigt som idag, redan klockan elva på förmiddagen. men skönt va det iaf!!!
har träffat hanna som jag inte sett på år & dar. vi har jobbat ihop på strigeln men det va länge sen nu. hon väntar barn, vilken söt liten kula hon hade. vi åt bakad potatis på waynes, mums det va gott.
skulle boka en tid hos min frisör men stället hon jobbade på hade tydligen stängt tills vidare, vad det nu betyder. eller ja, jag kanske vet men jag håller det för mig själv...det e nog bäst så!!!
men hanna rekomenderade ett annat ställe (sax & kam) & jäkla vilken tur jag hade för de hade tid för mig. så glad för jag har verkligen behövt klippa mig ett tag nu. det sa hon som klippte mig också, he he...
"jäkla va massa hår du har!!!"

men jag älskar verkligen mitt hår, jag klipper inte gärna på längden men nu så va hon tvungen att ta en bit iaf för det va så slitet =(

jag lagar mat...lax blir det till middag. & så inväntar jag besök av älskade kusin & marianne!!!

en trött sambo...

jag tror aldrig jag sett staffan så trött som idag. han skulle lägga matilda vid sju & somnade innan henne. sen så har jag då försökt väcka honom ett par gånger men det har bara slutat med att han flyttat till soffan istället. nu e klockan halv elva på kvällen & stackarn har precis hoppat i duschen. det tar på krafterna av att vara magsjuk!!!!

2009-12-02

jäkla va länge sen sist jag bloggade. tiden räcker verkligen inte till. jag fattar inte hur andra hinner med allt det andra utanför jobbet & hushållet...men det handlar säkert om prioriteringar. jag tycker väldigt mycket om att mysa framför tv:n på kvällarna när barnen har somnat, eller bläddra i tidningar...eller läsa böcker...bloggandet kommer liksom sist. 
barnen tar mycket tid just nu. jag försöker finnas där för dem så mycket som möjligt, så mycket jag hinner & orkar. på vardagarna så e det nog jag som e mest med dem, jag jobbar kortare dagar & hämtar dem mycket tidigare än de flesta andra föräldrar. det skulle bli så långa dagar för barnen annars om jag också hade jobbat heltid. så det e skönt att det e som det e just nu. barnen får lagom med tid på dagis & jag hoppas så klart lagom med tid hemma, med sina föräldrar. 

visst kan jag bli trött på att jämt vara med barnen, det blir staffan med. speciellt då vi inte har några barnvakter alls överhuvudtaget!!! vi gör aldrig något tillsammans utan barnen för vi har ingen som avlastar oss. det blir oftast att en av oss ger sig iväg medans den andra sitter hemma med barnen. tyvärr!!! nej, det e inte meningen att ni ska tycka synd om oss, men jag e så trött på att höra hur andra har det & att de tycker allt e så jobbigt med barnen när de har så många som ställer upp för dem. tänk om jag hade min mamma här som kunde hjälpa mig med barnen, köpa kläder till dem eller bara finnas där. men det har jag inte!!!
så tänk på det ni...uppskatta det lilla för det betyder så mycket. jag önskar jag hade mina föräldrar här, min mamma & min pappa!!! gud, ibland behöver jag dem så mycket!!!
usch så sentimental jag vart då...


RSS 2.0