jag ser ljuset!

det låter precis som att jag ska dö eller nått men det e inte så jag menar. jag har haft det liiiite rätt mörkt i mitt liv ett tag nu men nu så verkar det som att det börjar ljusna för mig. jag har verkligen väntat på denna vändning...att mörkret blir till ljus!!! & det verkar som att ljuset bara blir starkare & starkare för varje dag nu..."me like"
jag har fått nytt jobb!!! igen!!! jag hade 2 att välja emellan men när jag fick 6 % mer på ena så va det inget jag behövde fundera på länge. det e klart jag behöver jobba mer, även om det innebär att barnen får vara mer på dagis. men livet måste funka också, vi måste bli gladare i våran familj. göra roliga saker tillsammans... & sånt kostar pengar för det mesta!!!
men jag tror att det kommer att ordna sig nu, som sagt. jag kommer att få mer i lön tack vare de 6 % extra + att min nya chef ska höja min lön rejält för hon tyckte att jag ligger så dåligt till. "me like more"

idag e det fredag...weiiii! det blir att jobba lite extra några timmar med mary kay & efter det ska jag träffa mina underbara girls! längtar såååå efter dem, mina fina goa vänner!

staffan & barnen ska till grannarna & käka. gissa om gubben blev glad, han som verkligen älskar att laga mat??!! NOT!


nä nu ska jag hoppa i dusch...tog lite komp så jag hinner fixa i ordning mig innan jag hämtar barnen på dagis. för sen så blir det stress stress som vanligt & det tror inte jag fixar ikväll.

& som jag längtat efter matilda & noah!!! <3 love <3

det knackades på min dörr...

gissa om jag vart rädd??!!!!!


några av de finaste jag har!!!



mina barn, min älskade syster & sist men inte minst min underbara kusin!!!

redan slut!!!

idag fick jag lön. ha ha vilket skämt!!! jag fattar inte att jag nöjer mig med skiten, att jag ens orkar jobba för såna skit pengar. min lön räcker knappt till att betala huset...det e tur staffan får mer annars blir det nog att flytta in till stan igen. skulle han förlora jobbet så e det absolut det som gäller, tyvärr...även fast jag ibland kan sakna stan något otroligt. jag saknar att gå på stan (varje dag som jag gjorde innan jag flyttade till hällby) promenera i vilsta, ha närmre till mina vänner osv.
men bäst e det om vi får bo kvar, här trivs vi & barnen. vi har nära till dagis, till bussen som går minst 4 ggr i timman & om vi måste ha något akut så finns konsum också i närheten. ja man handlar ju inte där annars, det e svindyrt där.
en u-sväng med bilen så e vi på willys!!! perfekt!!!

längtar redan till nästa lön!!! speciellt då jag inte har något kvar av dagens...

e man trött så e man!!!

min sessa matilda orkar inte långa dagar på dagis. hon tycker det e jobbigt att vakna sex & sen orka till sju på kvällen innan hon får sova...så ibland kan hon somna lite hur som helst....& var som helst!!!



när jag blir gammal!

brukar någon av er tänka på hur det kommer att bli när ni blir gamla? funderar ni på vad ni ska göra då, var ni ska bo & vilka program på tv ni ska se???
tänk att jag gör det...jag vet att det e jätte tidigt för det men jag brukar inte kunna låta bli. speciellt då jag jobbar med äldre & ser det mesta, hur bra vissa har medans andra inte. nu vet jag inte vad det beror på...det skulle kunna handla om missbruk, att de inte velat jobba, arbetslösa osv men ändå...det e så tråkigt att se hur vissa har det. att jag måste blunda & bara göra mitt jobb, när jag tycker så synd om dem.

idag fick jag städa hos en 96 årig gubbe. gud så härlig han e!!! bor själv i lägenhet & tar hand om sig själv, helt klar i huvudet också. han bor så fint & hela tiden jag städade tänkte jag på att jag vill bo just i den där lägenheten när jag blir gammal.
jag skulle i så fall tapetsera om, bygga nytt kök, kanske lägga golv men annars skulle jag bara ha den som den e.

medans jag dammsög kunde jag komma på mig själv fantisera hur jag satt i en fotölj, gammal & skrynklig, & läste en bok, i den där lägenheten, hur det ringde i telefon & matilda i andra luren ville veta hur jag mådde. jag satt ute på balkong & drack kaffe & hade il divi på högsta i vardagsrummet. plötsligt knackade det på dörren & in kom noah med sin familj. jag va så stolt över mina barn, jag hade levt mitt liv & medans jag väntade på döden så njöt jag... 

men tillbaka till verkligheten! nu ska jag alltså se till att jag får det jag fantiserade om. jag måste se till att barnen får det så bra som möjligt under uppväxten så de har lust att hälsa på mig när jag blir en gammal, skruttig gumma. att de vill & inte bara för att de måste.
jag måste jobba hårt & tjäna pengar!!! jag måste ta hand om mig själv!!!

bus enkelt!!!! det här fixar jag!!!!


vilken händelserik helg!

ja denna helg har varit allt annat än tråkig!!! nu behöver det inte betyda att jag haft kul hela tiden heller för så e det inte...men den har iaf inte varit tråkig.
jag har inte behövt sätta mig ner & vila något för att försöka komma på något att göra eller för att jag inte haft något att göra. det händer bara inte...jag har alltid fullt upp. även när jag sätter mig ner för att äta eller skita så jobbar hjärnan för fullt. den går i högvarv...oavsett om jag vill det eller inte.
men det e lugnt, jag fixar nog det. jag kan vara effektiv, eller jag vet att jag e effektiv.
nu kanske det skulle gå illa, jag skulle kunna gå in i väggen eller ännu värre falla i en jätte grop...men saker & ting måste flyta på, det vet alla småbarns föräldrar!!!!

i fredags hade jag en kort dag på jobbet. skönt för då slapp barnen vara på dagis hela dagen. fast matilda blev hämtad vid tio, syster & kusin hade hand om henne hela dagen. de va på stan & fikade, sedan va de i rinmans parken & lekte, hann besöka staffans mormor som bor i närheten. tur det kanske för hon hade hållt på att städa inför julen & de hade hittad henne stå på diskbänken. dumma tant, vid hennes ålder!!! varför inte anlita städfirma???!!! det skulle hon behöva...fast jag kan tänka mig att hon tänker att det inte skulle bli lika bra gjort som hon vill ha det...hon e envis mormor maj-britt. på både gott & ont!


igår, lördag, hade jag däremot en lång dag på jobbet. hela dagen gick i ett & jag hann inte ens ha lunch. men så e det ibland, man får tyvärr räkna med sånt i ens jobb. tål man inte stress så kan man inte jobba inom vården. man vet aldrig hur dagarna ser ut, skulle något hända som man inte räknat med kan det strula till för hela dagen...& det va som hände igår.
det började med att en personal ringde sig sjuk. sedan fick vi inte in någon vikarie. så då fick hennes sysslor delas upp på oss andra som va där. min lista för dagen blev helt plötslig jätte lång & jag grubblade på hur jag skulle fixa det. men vi hjälptes åt. visserligen va jag sen hos typ precis alla men de flesta va förstående & ändå så tacksamma. me like!!!
vid tio tiden brukar vi alltid gå till en brukare som bor i hus & till han har vi ingen nyckel för han brukar öppna själv. men igår gjorde han inte det, inte heller svarade han i telefon när vi ringde. så självklart vart vi oroliga & ringde till larmgruppen som sedan kom & öppnade åt oss. men stackars gubben va bara helt slut & låg & sov. skönt!!! jag tog hand om honom hela dagen sedan, gjorde täta besök & fick i honom ordentligt med vätska. det känns så bra när man kan hjälpa till!!!
vid lunch åkte en av personalen av vägen när hon va på väg ut på landet & vi åkte strax efter för att hjälpa till. bilen satt fast ordentligt så jag fick backa samtidigt som de va flera som knuffade på bilen. tur fanns det en gående med sin hund, han va duktig & hjälpte oss. han hade själv kört i diket precis i närheten så han varnade oss att ta det lugnt när vi kör den vägen i fortsättningen...& det lovar vi att vi ska göra! tur det inte hände tjejen som körde bilen något!!!

hemma va det full race med barnen. staffan hade haft fullt upp. orkade inte laga middag så det blev kebab. & när barnen somnade vid sju började våran mys kväll...staffan & jag bullade upp med massa godis, kuddar & filt & tittade på sopranos hela kvällen. mmmm...äntligen tog vi oss tid!!! & det va så skönt!!! barnen sov hela natten ändå fram till nio imorse!

söndag: vi hade så klart glömt bort att ställa tillbaka klockan en timma...så när vi vaknade nio imorse va klockan helt plötsligt åtta...vilket bara kändes bra! idag ska vi tvätta, byta sängkläder, dammsuga, torka golv & storhandla...
vilken jäkla söndag!!! me dont like!!!!



off!!!

jag känner mig så off! jag e sååå trött så sliten men e ändå igång precis hela tiden. jag tror jag e rädd att om jag sätter eller lägger mig ner kanske jag aldrig kan resa mig upp igen. så gnällig jag e nu då men det e så känner mig.
jag skulle nog behöva ha semester...ifrån allt!!! bara vara för mig själv, läsa tio femton böcker, koppla av helt enkelt! men jag har ju barnen & de behöver mig...oavsett hur trött jag e!!!!

idag hade jag en kort men intensiv dag på jobbet. när jag kom hem va det bara att sätta igång med färgningen på mitt hår efter att jag helt misslyckats kvällen innan när det skulle bli slingor men vart istället bara ett enda fläck av det hela på utväxten....så då fick det bli brun nyans denna gång. men inte syns det något för färgen under e svart. men men...håret ser iaf lite friskare ut så det e ju något det....
som tur va behövde jag inte hämta barnen på förskolan på en gång. syster min hade matilda hela dagen & noah låg & sov när jag ringde till förskolan, så jag fick ta det lugnt en stund!

sedan hade vi syster & kusin på middag! riktigt nice faktiskt, det e så mysigt när vi träffas så här. barnen älskar dem verkligen & jag får tid till annat för en stund. me like!

nu e det kvällen & imorgon e det en ny dag! jag hoppas då på en bättre förstås!!!

natt natt!

nä men oj...

...va det va länge sen jag bloggade. usch usch...jag vet absolut inte vad jag ska blogga om för det e så jäkla mycket som har hänt.
jag tror jag ska göra det lite enklare för mig själv...ja kanske också för er som läser om nu ni bryr er. men det spelar inte så stor roll för jag bloggar för min egen skull!!!!! bara så ni vet!!!

* jag trivs fortfarande på mitt nya jobba!

* noah e vaccinerat nu & det har gått jätte bra!

* jag e stressad som vanligt!

* jag har blivit ännu mer glömsk!

* matilda har varit sjuk!

* jag har skaffat mig ett extra jobb! som jag ÄLSKAR!

* jag har blivit erbjuden 2 jobb som jag har svårt att välja mellan!

* jag har träffat mina goa vänner!

* jag har gråtit, skrikit, skrattat & inte gjort något alls!

* jag har försökt göra slingor i mitt hår vilket resulterade att jag bara fick fula fläckar!

* jag har färgat håret mörk brunt! tvungen!

* staffan har satt upp spotlight i hallen!

* jag har förstörd staffans bil fälgar!

*osv osv....

nu ska jag försöka uppdatera oftare så jag slipper tänka efter om vad jag ska blogga om!!!

puss puss

ja tack, jag känner mig lugnare!!!

jag har läst på lite ang. vaccinet & jag känner mig bra mycket lugnare nu. tack till lisa & caroline som tänkte på mig & ville hjälpa till. jag uppskattar era ord jätte mycket!!!
noah har fått två kallelser så jag förmodar att det har med att han fick fel papper från början.
han har astma som han redan lider mycket av. jag vet att det skulle bli jätte tufft för honom om han fick svininfluensan:-( därför har vi bestämt oss att han ska vaccineras!!! helt klart!!! & resten av familjen så fort vi också fått kallelse!!!

idag e jag ledig!!! ska mysa & umgås med familjen heeeeeeeeeeeela dagen! jobbar sedan hela helgen så idag måste jag passa på...
veronika kusin e här & det e så mysigt!
hoppas ni alla får en trevlig fredag! vi höres! <3




vaccination?????

gick igenom posten & fick se en kallelse till parken zoo. noah har tydligen fått en tid för vaccination mot den nya influensan (H1N1) då han tillhör riskgruppen. usch...jag e lite nervös för det här. visst trodde jag hela tiden att noah skulle tillhöra riskgruppen men ändå...at få det svart på vitt skrämmer mig. speciellt då det e sagt att barn under 3 år inte ska bli vaccinerade.
ikväll måste staffan & jag sätta oss ner & läsa noga om fördelar & nackdelar med vaccinet...jäkla va svårt det e!!!

snälla hjälp oss om ni kan!!!!


min underbara noah!

den finaste noah!

jag älskar honom så oändligt mycket!



07*10*2009

kom precis hem. eller ja för en liten stund sen. har hunnit äta lunch & nu väntar jag på att kaffet ska koka färdigt sedan blir det hopp i soffan tillsammans med mina fina vänner chic & glamour!!! "älskar"

det gick bra på jobbet idag, jag har så fina arbetskamrater så det e klart det går bra då. de e så mysiga allihop, på sina speciella sätt men det e det som gör dem unika. jag hoppas jag får stanna kvar där men det visar sig väl...krisen får avgöra!!!!

saknar barnen...fast det e skönt att vara hemma en stund för sig själv...tänkte hämta dem vid två så hej hej...
nu ska jag slappa!!!!


06*10*2009

usch & fy för denna dag. jag måste ha vaknat på fel sida för hela jävla dagen har jag varit på så dålig humör, jag har gnällt & skrikit & gråtit...för att inte tala om hur mycket jag har rökt.
det e verkligen konstigt, ju mer jag vill sluta röka ju mer röker jag. egentligen har jag inte ens råd att röka...jag har inte råd med någonting. jag har inte ens råd att jobba om vi ska fortsätta...

jag skiter i det här mina vänner, jag går & lägger mig, så återkommer jag när jag e lite gladare igen....
jag ber så mycket om ursäkt!!!


*sorry*

usch va jag e dålig på att uppdatera! jag har tyvärr inge bättre ursäkt än att tiden inte räcker till. jag älskar att blogga, jag skulle vilja ha tiden att göra det flera gånger om dagen men tyvärr så har jag inte det....
jag e iaf på bättringsvägen äntligen. det tar verkligen på krafterna att vara sjuk & speciellt om man varit det i nästan tre veckor. men jag känner tro, jag tror att jag börjar bli bra..."me like"

jag e ledig idag! min fjärde dag på raken. så skönt...behövde det verkligen så jag kunde få vila mig lite. barnen har fått vara hemma vilket de gillar men jag skulle nog gilla att ha dem på dagis några timmar, he he...usch så man säger men det e faktiskt skönt att bara vara med sig själv ibland!!! inget snack om saken!!!!

i lördags träffade jag mina älskade vänner hemma hos kusin veronika. jag kom dit väldigt sent men jag hann ikapp fort he he.  vi hann också besöka harrys en stund men shit va folk det va så jag hade nog hellre föredragit att vara kvar hos veronika. vi hade så kul, jag & mina girls! som vanligt!!!

snart tänkte jag åka in till stan & hälsa på hos syrran! hon e också ledig idag...
hoppas ni får en kanon dag idag!!! puss till er alla!!!


RSS 2.0