wow vilken vecka!!!

Lördag!
lite förfest hos michaela & sedan partaj hos hennes granne! jag hade det jätte kul!!!! tills jag mådde lite illa men sånt hör till, he he...


Söndag!
efter sovit halva dagen kom vi iväg till parken zoo med barnen & svärmor. där träffade vi även på nicklas & ronja & så några vänner till oss maria, danne & deras lill noah! efter parken zoo blev det tacos hos staffans mormor....mmmm...











Måndag!
jag & barnen fick ge oss iväg för staffan skulle börja måla trappan. mötte kusin & syster på stan & sedan tog vi bussen till kumja & henne lilla familj! måndagen spenderade vi hos syster...













Tisdag!
tisdag eftermiddag va jag & barnen hos mia! & så lite hos grannen åsa. förbi svärmor på middag! allt för att tiden skulle gå så staffan kunde måla klart! kaotiskt underbart!









Onsdag!
jag & barnen va på stan & shoppade. fikade & så va vi på rinmans parken & lekte! det blev även en kortis hos staffans mormor. & så kvällen hos petra!

Torsdag!
städade hela dagen! & massa annat!

Fredag!
beställde tårta till noahs kalas för jag orkade inte baka själv. dyrt blev det men det va värt. shoppade på stan med petra. handlade det som behövdes & kvällen avslutades med att henke, mia, liam & åsa kom på lite mys mys. satt ute på altan hela kvällen & drack vin. vi skrattade & hade oss...så lovely!!! mickan va även förbi en stund "me like"...körde lite buzz innan de åkte hem...











Lördag!
noah fick första pressenten från matilda. en dag för tidigt men vi va bara tvungna he he...
sen så fick han massa andra pressenter också...när alla våra vänner kom på kaffe, saft, tårta, kakor & kalas...






























nu orkar jag inte mer denna kväll så dagens bilder får jag fixa imorgon! noah blev ett år idag. hurra hurra hurra hurra!!!

mycket att stå i!

jo trappan e färdig äntligen & det e så fint nu. känns som ett nytt hus bara så där. så glad att det äntligen e gjort för det har legat över huvudet på oss i över ett år nu.
igår städa jag hela dagen medans staffan va ute med barnen. det e så skönt när staffan tar med barnen ut så jag får gå runt & städa i lugn & ro...med musiken på högsta hade jag faktiskt riktigt roligt, he he...

på söndag fyller noah 1 år! min fina lille pojk...1 år! det har gått så fort...lite läskigt nästan.

noah & jag på bb!

noah bara några dagar gammal!

idag ska jag ner på stan & köpa fina kläder till honom som han kan ha på sin födelsedag. jag har beställt en tårta (inge bra på att baka så jag törs inte ens försöka) som jag ska hämta imorgon för det e då vänner kommer hit. familjen har vi på söndag. det ska bli roligt, det e bara det att det e så mycket att stå i nu så jag vet inte ens vart jag ska börja....lite nervös e jag så klart! men jag hoppas på att det ska gå bra!!!

sorry sorry!!!

i måndags började staffan måla våran trappa inomhus. då fick jag packa med barnen & åka iväg. det blev hos syster som tur va ledig denna måndag så hon kunde ta hand om oss. tack syster!!!
i tisdags va vi förbi hemma en kort stund på morgonen innan vi begav oss till mia & va där under dagen. barnen hade jätte kul & jag också!!! tack mia!!!
i tisdags kväll va vi hos svärmor. synd att det va lite kallt ute men annars hade barnen jätte kul. som vanligt, speciellt matilda! tack britten!!!
igår, onsdag va vi på stan & strosa. först & främst blev det apoteket & sen så blev det lasses leksaker. noah fyller år på söndag så medans barnen sov passade jag på & köpte två fina grejer till honom.
mot kvällen va vi förbi petra som va så snäll & tog emot oss uteliggare he he...

äntligen e han färdig med trappan & vi får vara hemma. underbart! jag sitter som vanligt med min kaffe kopp & aldrig förr har jag uppskattat mitt hem så här mycket...borta bra men hemma bäst!!!!


fredagsmys med mig själv!

ja då va det fredag igen, me like it very much. inte för att det spelar någon roll längre, alla dagar känns likadana men ändå...det e fredag & jag njuter lite extra mycket med lite godis & med mig själv. barnen sover & staffan e ute med grabbarna. jag har precis tittat klart på lost tyvärr & jag hatade slutet som vanligt...."ledsen"

idag har vi varit hos svärmor på eftermiddagen & det va jätte trevligt. va vi njöt allihopa av att vara ute på landet & va vi blev bortskämda med mat & uppassning. svärmor e så bäst, ordnade så jag kunde sitta i solen med några tidningar & en kopp kaffe...jag fick till & med en stol till mina fötter, he he...en underbar britten, va jag älskar henne!!!!

matilda knallade runt på gården precis som hon ägde den & noah badade i en hink. visar bilder sen!!!!

nu ska jag läsa lite innan det e dax att hoppa i säng. läser just nu en bok av unni drougge "andra sidan alex"!!!
imorgon blir det party party!!!!
puss puss puss

åh så liiite tid!

jag skulle vilja att dygnet hade fler timmar, lagom fler timmar så att man hann med allt man ville ha gjort...
jag undrar ofta hur andra mammor har tid att blogga så ofta...var får dom den tiden ifrån? har de bättre rutiner än mig? jag bara undrar...
visserligen sover ungarna rätt länge på morgnarna, därför tror jag dagarna känns så korta. vips så e det kväll & då vill man ju bara ta det lugnt, men istället har man massa plock & grejer som måste göras... & vips igen så e det läggdax...& då har ännu en dag svischat förbi. åh men åh...börjar få lite panik för snart e min sommarledighet slut! vill njuta dem här sista veckorna med min familj & ha det bara skönt! "hoppas"

men jäkla vilken tur jag har som har så fina vänner & en sån fin familj. varje dag träffar jag någon som förgyller min vardag & det e helt underbart mina vänner!!!!!!

igår (onsdag) hade vi som sagt tanja + familj här på eftermiddagen & det va sååååå trevligt! barnen lekte såååååå fint & vi hade det sååååå skoj! fikade gott som jordgubbar med glass, bullar & kakor. en enkel middag blev det också & på slutet körde vi även lite buzz på våran nya ps3. he he...jag förlorade så klart & peter vann. jäkla va duktig han va!!! "avundsjuk"





noah ska då jämt hålla på...he he




när de sedan skulle åka hem tog jag bilen in till stan, till veronika. hade helt glömt bort att ringa & fråga michaela om hon skulle med så veronika vart besviken när hon inte va med så fort som fanken ringde jag henne & hon dök upp en halv timma senare "puh"
mina tjejer drack lite vin & jag dreglade...
men roligt hade vi. pratade, skrattade, grät & kramades...precis som det ska vara! jag älskar er mina älsklingar!

idag (torsdag) har vi varit hos syster hela familjen som vanligt. & som vanligt fick vi jätte jätte god mat....mmmm, åt så mycket att jag fick knäppa upp översta knappen på byxorna. matilda har haft en dålig dag idag så det vart en massa gnäll från hennes sida hos dem men här hemma ikväll har hon varit helt underbar...förmodlingen  för att noah sov & hon va helt själv med oss. min sessa, hon e såååå avundsjuk på lilla noah. jag önskar hon kunde veta att vi älskar dem båda lika mycket men men...hon får lära sig det med tiden...
imorgon ska staffan åka iväg med henne...det brukar vara populärt att bara ta med henne & hitta på saker, det älskar hon verkligen!!!
men det e imorgon det...ikväll här nu ska jag titta på lost & sen så ska jag sova!!!

ha det!!!


sol sol strålande sol!

idag va det min tur att få sova ut igen så staffan väckte mig klockan halv elva, lagom till våra bästa år skulle börja, han tordes inget annat he he, jag e liiiiite beroende av den eviga serien. 
noah hade väckt staffan vid nio & det e ju inte direkt tidigt det heller.  vi e ju en bunt sjusovare allihopa & det passar sig så bra så här på sommaren. snart börjar jag jobba & staffan med & sen blir det rutiner på både gott & ont! usch usch det ser jag inte fram emot... har gått & vant mig vid att vara lite fri så här, gå runt i pyjamas & bara vara. visst det e mycket jobb med barnen men jag har inga tider att passa så där som man kommer att få göra när man börjar jobba. & mina sena kvällar som jag älskar...jag ser inte fram emot att lägga mig vid tio, wjak...sååååå tråååååkigt!!!

idag får vi besök av tanja, peter, isabelle & samuel. det va nog ett bra tag sen sist vi sågs så äntligen blir det av idag. sist de skulle komma hade noah feber juh...
välkomna mina vänner!!!

sen senare ikväll ska jag först förbi åsa på en eller två koppar kaffe & sen vidare mot min kusin där jag äntligen ska få färga håret. har velat det så länge men det har inte blivit av. jag ska även färga hennes hår...funderar kanske om man skulle ansiktsmaska sig också...lite spakänsla, mmmm....ja det gör vi nog!!!!!

toppen väder & jag e på toppen humör!!!
later my friends!!!


tisdag!!!

idag har jag varit med noah hela dagen. staffan & matilda har varit ute på landet hos svärmor britten. jag har då saknat min sessa så mycket att jag nästan kramade ihjäl henne sen när hon kom hem. min stora tjej! kan inte vara utan henne för länge, då får jag abstinens...


noah
min poah har fått sitta länge i sin vagn idag, för veronika skulle leta efter en klänning som hon kan ha på bröllop när hon åker ner till kosova nästa vecka & jag älskar att bara titta på kläder så det passade mig perfekt att följa med & ge henne råd he he... men noah stackarn fick pinas & följa med oss när vi skulle titta lite här & lite där & överallt. tur att jag inte gör det så ofta, typ aldrig med honom för jag vet att det inte direkt e hans grej, he he...
& inte sov han något heller, nej han skulle bara sitta uppe i vagnen & titta. nyfiken liten apa!

noah på gina!



nu ska jag titta på lost tror jag...
trevlig kväll på er alla!!!


vill flytta!

jag vill bo i villa, där jag inte störs av grannar! åh va skönt det hade varit! jag e redan dötrött på våra grannar. just nu håller de på att bygga nytt kök & borrar hela dagarna & vi e så trötta på det här hemma. visst, de har ju rätt att hålla på men jag önskar bara vi slapp höra det. om vi bara ändå hade köpt ett hus istället!!!!

deras kök kommer inte försn vecka 31...ska det hållas på så här ända tills dess? åh my god...

lost!!!

jag har fått låna box nr 4 av mia så nu sitter jag & tittar på lost hela kvällarna & nätterna för den delen. jag e helt fast, beroende, måste se...åh så bra! ikväll satt jag framför datorn för staffan har köpt ps3 så han va tvungen att installera den men det gjorde inget för mig. satt på en skön fotölj med hörlurar på & njöt. glömde bort tiden helt & jag ser nu att det e väldigt sent.

hade förresten mina vänner michaela & johanna på besök en kortis idag. alltid så trevligt när folk bara vill dyka upp, jag älskar verkligen det!
annars har vi bara tagit det lugnt hela familjen. barnen har varit ute en massa... 
staffan åkte till västerås för att köpa ps3 som sagt men han va även via ikea en snabbis & köpte ett bord & en röd potta till matilda...hon har fått för sig att det inte går att kissa på den vita hon har. hon vill ha en rosa helt enkelt! men grejen e att det inte finns rosa på ikea men matilda säger rosa om röda också så det kanske funkar iaf. vi får hoppas det, det visar sig imorgon!

hmmm...så typiskt mig att glömma saker speciellt sånt som måste göras. staffan såg precis nu att jag har glömt att hänga upp tvätt så det måste jag göra nu...usch va jag hatar mig själv ibland!!! jag som bara ville lägga mig nu...:-(

men god natt då & sov så gott allihopa!

kort om mina dagar!

i & med att jag knappt haft tid att blogga så tänker jag visa bilder som vanligt om de senaste dagarna. jag har haft det så kul men också jätte tråkigt. båda barnen har haft jätte hög feber...matilda har varit så dålig så hon yrad. det va lite otäckt men det gick ju över så nu e det bra.

torsdag!
det regnade hela dagen typ. mia & familj kom & vi hade det jätte trevligt!





fredag!
danne med sina två barn va förbi! emilia & ella! barnen hade jätte kul!




lördag förmiddag!
jag & matilda hade det mysigt. staffan & noah åkte till en arbetskollega till s.








lördag eftermiddag!
mia & åsa med alla sina barn kom förbi. mias alex va i för sig här bara en stund för han skulle på kalas men de andra som va 5 st kom så bra överrens, helt sjukt! jag e imponerad! de satt & tittade på tjorven & skrållan hur länge som helst & vi mammorna satt som vanligt med kaffe & massa babbel i munnen...underbart med så fina vänner!



lördag kväll!
då hade vi svärmor med sin mor på besök. svärmor köpte mat från donkan till oss alla...mumsilimums!
matilda fick hög feber!


lördag sent på kvällen!
matilda hade hög feber & hon yrade. men hon somnade till slut & då tog jag bilen in till stan. jag hade tänkt att festa med mia, maria & åsa men ville inte när matilda va så dålig. men huvudsaken jag fick träffa mina vänner en stund, & det va en riktigt bra stund. hade aldrig velat missa det, he he...




ha ha ha...

ett tag såg mia 2 marior, he he


lördag jätte sent på natten!
jag höll om min febriga sessa som sov skönt & tittade på lost tills jag deckade!

söndag!
segt segt. ringde michaela & vi tog en tripp till tuna park! bara vi tjejer med våra små tjejer!



söndag kväll!
en sån roligt kväll tillsammans med min bästa vän michaela & några glas vitt vin. vi målade naglar & snackade en massa. en sån fin vän jag har..."älskar"
matilda fick tyvärr feber igen men hon va så söt & underbar så det gjorde inget att hon ville sitta uppe med oss. vi tittade som vanligt på skrållan...:-)


hej hallå godagens!!!

jag har haft några jobbiga dagar bakom mig, eller snarare sagt jobbiga kvällar & nätter med barnen. därför har jag då inte bloggat så mycket eller något alls. jag har varken hunnit eller haft lust men idag verkar det som att det vänt. jag känner mig ganska pigg, barnen sov någorlunda bra i natt.
vi försöker sluta med välling för matildas del, så i natt fick hon bara vatten & det funkade. jag fick prata med henne länge & jag tror att hon förstod att hon måste sluta med det. hon hade en flaska med vatten vid räckhåll så jag vet inte hur ofta hon har druckit men jag har då inte blivit störd & det räcker gott & väl för mig. vi behöver all sömn vi kan få här hemma, både jag & staffan. vi känner oss lite som zombies båda två, inte bra alls.
undrar vad man ska hitta på idag? man kanske skulle ta en visit på parken zoo? jag vet barnen skulle gilla det iaf, oavsett väder älskar de att vara på parken!

mia ringde nyss så nu slipper man fundera...hon & åsa & alla barnen kommer hit! kul! "längtar"

hörs senare!!!

frukost....mmm det bästa som finns!

imorse fick jag sova ut lite längre då natten va lite si så där. noah har strulat hela natten & matilda med för den delen. de väcker väl varann antar jag. men jag känner mig utvilad ändå. har precis ätit en skål med yoghurt & jordgubbar & det va smaskens...mmmmm...
ska ta en dusch innan jag bestämmer vad som ska hända denna regniga dag!
noah
verkar bättre idag som tur e...& matilda e lika busig.
later då!


våran dag i bilder!


noah vaknade glad men sedan fick han jätte hög feber så då vart det andra bullar. min plutt har inte orkat något idag. har haft 40 graders feber under hela dagen.


efter flera timmar hemma klättrade vi ner från väggarna, jag & matilda & drog in till stan. vi hann träffa michaela, max & celicia en stund innan stefan kom för att hämta dem.
på den här bänken satt vi en stund & väntade på veronika & sen när hon kom fikade vi som vanligt på waynes.
& därefter vart det lite shopping. jag hittade ett par jätte fina jeans på gina som passade mig perfekt. jag som brukar ha så svårt att hitta just jeans som passar. & glad vart jag över str 28 också "me like"

min fina michaela!!!


vid fem gick vi till syster där jag hade så roligt att jag höll på att kissa på mig, he he. vi har alltid så roligt & skämtar om allt & ibland blir det bara för mycket hehe...


matilda va som vanligt lite blyg i början...


vi hittade massa gott i syster skafferi...


bekim tog med matilda ut en stund så hon fick gunga...(tog kortet från balkongen)


min syster fick se mina nya vänner, moahahahaha....


matilda trivdes på balkongen...


jag gjorde inbakade flätor på veronika...


matilda i sin nya hatt...


mina tjejer!!! <3


de busade för fullt...


när vi kom hem visade matilda sin nya hatt/keps för noah & han fick även prova den. jäkla va glad lill mannen blev, fast han va helt slut.

så här glad va han efter en halv timme sen han hade fått alvedon, he he...


på kvällen ville matilda att noah skulle titta på tjorven & skrållan tillsammans med henne. hon tog hand om honom så, det e så gulligt när de satt där tillsammans. shit va jag e lycklig! jag har finaste barnen!!!
visserligen ville ingen av dem sova & klockan närmade sig elva taget innan de gick med på det men de va så jäkla snälla, gulliga & så söta att idag gjorde det inget. matilda sov på dagen & då blir det så här. & noah ville nog inte vara själv bara...så e det när man e sjuk...


min underbara älskade familj!!! <3


till slut somnade plutt i min famn, lyssnades på mina hjärtslag. åh det goaste som finns!"<3  

onsdag!

vi vaknade imorse gladare än nånsin. vi busade för fullt fast klockan inte ens va nio.
staffan e iväg med matilda på hennes förskola så hon skulle få träffa sina kompisar, det va ju 4 veckor sist hon va där så hon har saknat dem massor. när de gick hade jag precis då lagt noah & passade på & tog hand om disken. men han vaknade kort efter med världens gallskrik, min plutt. så det va bara att ta upp honom. fick bära på honom hela tiden & jag märkte att han va lite varm. men efter ett tag fick jag släppa ner honom så då passade jag på & dammsög. sista biten fick jag göra det kånkades med honom för han blev jätte ledsen. nu kände jag att han va jätte varm. så då blev det tempen...& 39,8 hade han i feber. usch & fy...va e det nu??
det kanske därför han strulade så mycket i natt, men det gjorde matilda också. de kanske båda två e sjuka hoppas hoppas inte, vi orkar inte bara vara hemma, ingen av oss. vi klättrar på väggarna...

noah sover just nu!

det roligaste av allt e att vi skulle ha fått besök av tanja med familj på eftermiddagen & det e inte första gången jag ställer in det för att barnen e sjuka. man ba...just när hon ska komma. hon måste tro att vi inte vill att de ska komma...men så e det verkligen inte. hon e en kanon brud & hennes gubbe e så rolig. jag har så roligt med dem, det har vi allihopa. så jag hoppas att de vill komma hit när barnen e friska..."hoppas" "hoppas"

nä kommer staffan & matilda. vi ska snart äta lunch sen får vi se va vi hittar på!!!

förresten så tror jag att jag fått ögoninflammation...det med, precis som om det inte räcker med allt annat!!! :-(

jaha...

...då sitter jag också, precis som alla andra & tittar på michael jackson på tv! tragiskt alltihopa...men jäkla va han va bäst på musik! & dans!!!


R.I.P!!!

man hinner inte!

det e så mycket jag skulle vilja ha gjort men jag hinner helt enkelt inte. dagarna bara rusar förbi & ingenting blir gjort. jag har länge tänkt att jag skulle riva ut allt från garderoberna & börja slänga kläder som jag inte använder & även kläder som barnen vuxit ur. då ska jag inte tala om garderoben här nere på bottenvåningen...helt sjukt, man kommer inte ens in. där finns nog en massa skit som inte behövs.
ikväll e staffan iväg hos en kompis & jag sitter här vid datorn. barnen sover & visst, jag skulle kunna börja riva ut allt ikväll. men jag vill inte. jag känner bara för att läsa! det e det enda jag vill nu för tiden. komma bort från min verklighet för en stund, så skönt.
hur ska jag göra hör ni? ska jag ta tag i mina "att göra" grejer eller ska jag bara börja på en ny bok? öhhhh...jobbigt det dära. jag får väl koka mig lite kaffe, äta lite mörk choklad & sen kanske jag orkar..."hoppas"

igår kväll läste jag ut boken en shopahollic i new york. den va rolig! jag brukar inte läsa såna böcker men jag har läst så många sorgliga böcker på sistone så jag behövde läsa annat. & det va det verkligen. jag vet inte alls va jag tyckte om skriveriet...det känns som jag hade kunnat gjort det bättre själv, he he...nej men det e så olika hur man uppfattar böcker & på vilken humör man e på. jag trodde den skulle va skit bra & därför vart jag lite besviken, jag hade för höga förväntningar helt enkelt. men 2 leos får den!!!

annars så har dagen rullat på bra. vi har städat & tvättat & jag har möblerat om i hallen. staffan blir tokig på mig, he he. men sån e jag, det vet han. det e bäst för honom att acceptera det bara, precis som jag måste acceptera massa hos honom som inte alltid gör mig så värst glad, ha!
barnen har varit små gnälliga hela dagen, men varför tänka på det nu när de sover!!! helt onödigt!!!

hej på en stund! LATER!

vilken avkoppling!

jag har haft en jätte bra dag. stack till mia efter lunch & vi hann titta lite på tv innan det va dax att besöka gymmet. & jäkla måste jag säga va mia e duktig. det va precis som hon inte gjort någe annat, så duktig! trodde det inte skulle bli så mycket till träning för min del, att jag skulle behöva stå där & visa henne massa men hon va så lättlärd så allt bara flöt på. synd bara att vi stressade lite, för hennes henke skulle iväg & fiska med en kompis.
men huvudsaken vi va nere & vi fick känna på lite flås. jäkla va bra det känns efteråt! det gör vi om, mia!

efter träningen gick vi  till hennes jätte fina granne åsa & tog några koppar kaffe. käften gick i ett på oss alla tre he he...jäkla vilken härlig granne! det va precis som man kännt henne hur länge som helst...hoppas jag får träffa henne igen!!!

under tiden jag va med mia så hade staffan med barnen hos danne som också har 2 barn. de hade haft det jätte bra. han kom sen & hämtade upp mig & nu e vi hemma, trötta, utslitna men glada över denna dag också. jag älskar verkligen min familj!!!

nu ska jag läsa lite innan det e dax för sängen!
puss puss puss

idag väljer jag att vara barnfri!

jäpp, idag sticker jag till the city. ska försöka vara iväg minst 5 timmar. funderade först på att ta cykeln men det regnar så jag får se hur jag gör. men iväg ska jag! med eller utan min cykel.
barnen får vara med sin fina pappa & de får göra precis va det vill. jag skiter i vilket, bara jag får komma iväg. staffan behöver ändå lära sig att ta hand om dem båda ensammen. det e inte lika lätt, mina vänner. speciellt för staffan som inte klarar av att göra 2 saker samtidigt moahahahha.
fast vilken karl gör det????

först & främst blir det att hälsa på hos mia & sen får vi se vad vi hittar på. det blir nog att besöka friskis iaf, hon ska nämligen testa att börja träna. & jag blir så happy för då har jag någon att träna med. ska försöka att det lugnt med henne så hon inte tröttnar innan hon ens börjat he he...

nu får staffan ta & vakna. kvinnan har massor att göra...duscha, föna håret, platta håret, fixa håret & sminka mig, packa träningsväskan, planera hur jag ska komma in till stan, mata 1 eller 2 ungar däremellan & få i mig lite energi...kanske ska testa att äta riktigt mat idag & inte flingor...öhhh...ja det kanske funkar!

nä men nu ser jag ju va klockan e...innan jag gör något annat ska det tittas på våra bästa år. tjing tjing...

bjuder på en rolig bild!

grattis på födelsedagen farbror KJ!


en skön söndag!

idag har det verkligen varit en söndag. vi har inte gjort ett skit, bara varit hemma. men så skönt, ibland kan man behöva det. barnen har fått leka ute på altan, det har ju varit så svalt & skönt hela dagen.

petra har varit två vändor här & jag älskar verkligen när hon bara dyker upp.


på eftermiddagen hade jag även mia här med sin liam. hon va lite trötter & lite bakis men alltid så underbar att umgås med. dyrkar den tjejen!




på kvällen kom även min lilla älskling michaela på en kopp kaffe!
men tyvärr inga bilder, hon e inte så förtjust i det he he...

idag mina vänner har jag haft en kanoners dag. har fått stilla min abstinans, jag älskar verkligen mina vänner. & jag älskar att prata. & jag älskar att lyssna på mina vänner.
 
noah har fått så långt hår så det sticker ut på sidorna över öronen...

så jag klippte honom & han ser ut så här nu...


va tycker ni? tuppkam!


ännu en dag med familjen!

gud va vi har fikat idag. jag tror jag druckit 10 koppar kaffe under dagen. först så drack jag 3 koppar hemma & sen så va vi förbi staffans pappa där jag fick i mig  2 koppar & efter det på 2-års kalas där jag drack minst 3 koppar...oj oj...känner mig lite darrig så där...en aning! & då ska vi inte tala om hur mycket socker jag har fått i mig...oj oj igen...det hära e inte bra.

nej men en bra dag har det varit trotts allt & barnen har haft det så kul. nu sover dem & jag väntar staffan hem så vi kan titta på film. vi e sugna på lite vin så det kanske öppnas en flaska här hemma snart. det gjorde vi alltid förut, jag & staffan. drack vin & pratade hela kvällen, bara vi två. det va länge sen för jag minns inte riktigt sist vi gjorde det...finns varken tid eller ork eller möjlighet....längre...men ikväll kanske det händer..."hoppas"


veronika träffade sin brors son, leonard för första gången!



syster satt & hade det skönt!



jag & staffan hade det också gött!



födelsedagsbarnet adrian fick paket!



matilda hjälpte till!



mina fina flickor!



grabbarna bekim & noah!



elin bakat en god tårta!!!



mina fina tjejer igen!



veronika & adrian!



jag & matilda busar innan läggdax!!!



hoppas ni alla haft en bra lördag!!! en skön sval dag har det varit!
puss puss puss


god morgon lördag!

vaknade för en stund sen, kramade barnen & åt lite frukost. nu sitter jag & läser bloggar & dricker min älskade kaffe. idag blir det nog att ta det lugnt. vi ska på kalas vid fyra tiden men innan ska jag bara vara. igår städa jag massor medans staffan & matilda åkte till ikea. kusin skulle köpa byrålådor så då fick staffan hjälpa henne, jag hade nog inte orkat. det va så varmt hela dagen, man kände sig så klibbig & utmattad:-(

men idag verkar det vara svalt ute, så skönt!  

min familj!!!

jag älskar verkligen min familj. visst har vi våra stunder men det betyder inte att jag inte uppskattar dem för det gör jag verkligen. jag älskar dem! jag älskar dem för att de alltid ställer upp för mig & min familj...men mest av allt för att de älskar min familj, mina barn!!! det e allt som betyder något! att mina barn har många som älskar dem, på olika sätt.

igår tog jag med matilda in till stan. vi träffade syster & tog en fika på wayne´s!




när vi hade ätit färdigt gick vi upp till veronika & skulle väcka henne men hon hade precis vaknat när vi kom. sjusovaren fick lite tid på sig för att duscha & sen så mötte hon oss på stan & vi gick & tog varsin glass på smak!
då bestämde vi oss för att grilla! handlade det vi behövde på hemköp & sen så tog vi bussen hem!


barnen va svåra att lägga, förmodlingen berodde det på värmen men lite jobbigt va det. det va tur de somnade till slut. & våran kväll började. mycket mat blev det & skratt. vi garvade nog hela kvällen. jag läste upp roliga vits jag hittade på google & vi hade det bra!
puss till mina fina familj & tack ska ni ha!!! älskar er!






finn 2 fel!!!!


måste...

...bara få visa er några bilder på mina underbara barn!!!




titta bara va fint noah håller i en flinga...:-)

shit va svårt det e!

sitter i soffan & bläddrar i massa tidningar. nya ellos, chic, glamour & plaza. usch va mycket fint att titta på & usch va mycket fint man vill ha. jag önskar bara jag hade pengar så jag kunde shoppa loss. jag behöver det! ibland beställer jag (ganska ofta) men jag vet egentligen att det e inte bra. men det e så jäkla svårt att låta bli...impulsen tar över & det e inte försn dagen efter som jag fattar vad jag egentligen har gjort. jag har en till här hemma som pekar finger åt mig..."lilla flicka ta det lite lugnt nu!!!,,," men jag kan ändå inte låta bli. jag älskar kläder! det har jag alltid gjort...men ännu mer nu. jag vet inte om det beror på att jag inte har så mycket annat just nu, ingen direkt hobby eller direkt tid. men kläder gör mig glad!!!

jag tror nog att det mest beror på att jag börjar trivas med mig själv. jag har nog aldrig nånsin tyckt så mycket om min kropp som jag gör nu. det e egentligen jätte konstigt med tanke på hur mycket jag har förändrats av att föda fram 2 barn...men jag vet inte, jag trivs! visst klagar jag på min mage & dittan & dattan...men det e som en normal människa gör. jag e inte hysterisk längre. jag älskar mat & jag älskar att äta. jag tycker om att träna 3 ggr i veckan & promenera. & det mina vänner har gett resultat....4 veckors träning har gett resultat! helt sjukt!
för många år sedan tränade jag varje dag & åt ingenting...
nu äter jag varje dag & tränar lagom...
shit det e så jäkla mycket bättre...
jag skulle ha testat det redan då...
dumma dumma mig!!!!
men jag har fattat det nu & det e huvudsaken!!! "me happy"

min finaste mia!

fick fin besök av fina mia ikväll!!! vi babblade mer än någonsin! underbart att ha en sån fin vän i mitt liv!

först ville hon inte riktigt vara med på bild...



men sen ville hon helt plötsligt!!!!



alltid bra att ha solglasögonen till hands va mia?!!!!




RSS 2.0