ingen fredagsmys ikväll

som om det inte räckte med att noah e fortfarande jätte rosslig & behöver inhalera många gånger om dagen så har han gått & ramlat & slagit i en tand som nu sitter lös. han e vaken & skriker till & från...vi vet inte om det beror på det men man kan ju undra...
svärmor va förbi en stund förut så hon ringde sin vännina som e tandläkare som tyckte vi kunde vänta & se om tanden börjar mörkna innan vi åker in med honom. om det inte gör det e det alltså ingen fara men skulle det göra det så e roten på själva tanden skadat & då måste man dra ut den.

än så länge e det svårt att se...han e röd runt om, & det blöder fortfarande lite. time will tell!

matilda sover stackarn hon som inte heller mår någe bra. febern har hållit i sig hela dagen men hon har ändå haft ork med att leka så inge fara med henne så.

vi va på en promenad i kylan lite tidigare idag & på hemvägen köpte vi med oss pizza hem.
petra va förbi en stund här på kvällen på ett glas vin & lite buzz men noah ville inte direkt låta oss spela så hon gick hem.

hur som helst så har han nu somnat mellan mig & staffan så det e bäst vi passar på & fredagsmyser en stund. det blir nog lite godis & så weeds...min & staffans favvo serie just nu...!!!!

puss & go natt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0